Jump to content

Afisaj m5 e34 pe e32

Recommended Posts

Ma poate lamuri cineva:

- afisajul de m5 e34 se poate monta cu succes in locul celui de e32, pe un e32?

Stiu ca sunt cam identice ca structura. Pot fi surprize dupa montaj? (sa nu se afiseze ceva, sa nu indice corect turatia, viteza? E plug&play? - ca sa zic asa...

Singura problema la care ma pot gandi eu este legata de afisarea corecta a nivelului de carburant din rezervor. e32 = 90l, e34 m5 = ?

...multumesc :blink:

Ma poate lamuri cineva:

- afisajul de m5 e34 se poate monta cu succes in locul celui de e32, pe un e32?

Stiu ca sunt cam identice ca structura. Pot fi surprize dupa montaj? (sa nu se afiseze ceva, sa nu indice corect turatia, viteza? E plug&play? - ca sa zic asa...

Singura problema la care ma pot gandi eu este legata de afisarea corecta a nivelului de carburant din rezervor. e32 = 90l, e34 m5 = ?

...multumesc :blink:

282688[/snapback]

e34m5=90 l si mai are inca o linie dar 100 intra pana in gura

am eu ceasuri de m5 e"' si daca vrei iti dau sa faci proba cu ele...........

e34m5=90 l si mai are inca o linie dar 100 intra pana in gura

am eu ceasuri de m5 e"' si daca vrei iti dau sa faci proba cu ele...........

283032[/snapback]

pai pe ale tale voiam sa le cumpar - dar m-am razgandit ca nu voi mai avea consumul instant ci temperatura de la ulei.

pai pe ale tale voiam sa le cumpar - dar m-am razgandit ca nu voi mai avea consumul instant ci temperatura de la ulei.

283306[/snapback]

care de altfel este mult mai importanta decat consumul de ulei,trebuie tras un fir separat am eu un baiat care a facut instalatia mea electrica la urs,se rezolva usor si repede dar decizia iti apartine..........

care de altfel este mult mai importanta decat consumul de ulei,trebuie tras un fir separat am eu un baiat care a facut instalatia mea electrica la urs,se rezolva usor si repede dar decizia iti apartine..........

283325[/snapback]

care este mult mai importanta decat consumul instant am vrut sa spun..........sory

masina in cauza nu o folosesc rally-style, nu e asa de importanta pentru mine temperatura uleiului. Voiam intr-un timp sa-mi pun si un indicator separat pentru temperatura uleiului - nu stiu sigur daca am renuntat la idee :blink: Cert e ca sigur nu vreau sa renunt la indicatorul de consum instant.