Jump to content

E 39DIESEL SAU E 60 B

MAXXIMAX

Recommended Posts

VREAU SA IMI CUMPAR UN 530DIESEL DE PREFERINTA AUTOMAT SAU UN E60 MOTOR 2000BENZINA .STIE CINEVA CONSUM LA E60 .AM MAXIM 21000E .O SA MA DUC EU IN GERMANIA DUPA EL TOT MA GANDESC LA DIESEL DAR NU MA LASA INIMA SA DAU APROAPE 5000E LA STATUL ROMAN .MERG DESTUL DE MULT CU EL APROXIMATIV 50000KM PE AN . STIE CINEVA COSTURI DE INTRETINERE LA AMANDOUA /..... :blink:

VREAU SA IMI CUMPAR UN 530DIESEL DE PREFERINTA AUTOMAT SAU UN E60 MOTOR 2000BENZINA .STIE CINEVA CONSUM LA E60 .AM MAXIM 21000E .O SA MA DUC EU IN GERMANIA DUPA EL TOT MA GANDESC LA DIESEL DAR NU MA LASA INIMA SA DAU APROAPE 5000E LA STATUL ROMAN .MERG DESTUL DE MULT CU EL APROXIMATIV 50000KM PE AN . STIE CINEVA COSTURI DE INTRETINERE LA AMANDOUA /..... :blink:

283502[/snapback]

Am un E60 520i de aproximativ 2 luni. E din mai 2004, are 110.000 km si sunt foarte multumit de ea. Consumul la aceasta masina nu prea ar trebui sa ingrijoreze pe aproape nimeni. Imi consuma cam 11 in oras( si nu conduc deloc econom) si cam 9 in afara. Ca si costuri de intretinere, piesele de schimb la E60 sunt foarte scumpe dupa parerea mea. Mi-am schimbat 2 brate la amortizoarele spate care m-au costat 2100 RON. O revizie cu schimb de ulei si filtre am inteles ca e undeva pe la 300-400 de euro. Oricum masina se comporta extraordinar si sunt foarte multumit si fericit ca am ales aceasta masina. Am avut un Passat inainte si acum oscilam intre Mercedes E, BMW 5 sau Audi A6. Deci eu iti recomand masina cu toata increderea.

si eu ma gandesc la E CLASSE DIN 2003 2004 DE 150CP PT VAMA CARE MI SE PARE PREA MARE PT 530DIESEL DAR NU PREA SANT OBISNUIT CU BENZINARU PARCA MI SE PARE CA MANANCA MULT AM AVUT O ASTRA NOUA SI IMI LUA 11IN ORAS LA MOTOR DE 16 16V

283669[/snapback]

Parerea mea este ca daca oscilezi intre asemenea masini nu ar trebui sa te sperie un consum de 11-12 L in oras. Sunt masini frumoase, destul de scumpe atat cand le cumperi si cand le intretii, deci ideea este ca daca vrei comfort, cai putere, interior de lux trebuie sa si platesti pentru lucrurile astea.

PS: si nu fa greseala de a alege E-classe. Fa o comparatie si condu un Mercedes E de 150 CP si un BMW 520i de 170 CP. Oricand as alege BMW.

Edited by bogdan1980

cred ca ar fi bine sa mai astept vreo 2 luni si sa imi cumpar un 525 d model e 60 cateva pareri despre el .stau si ma tot gandesc ce sa cumpar parca nici noaptea nu mai dorm bine .as lua un e60 scump si greu la intretinut din cate am citit pe forum ,drumuri rele in tara .as cumpara un e39 mai putini bani mai usor de intretinut dar model mai vechi cu km mai multi .cum merge e 60 525 automatic Edited by MAXXIMAX

Intr-adevar mai astepti putin timp si sari la un e60 de care vrei tu...MB E classe au mari probleme cu electrica si mai ales cu cutiile automate...care nici nu se compara cu cele de pe BMW.

Scumpe sunt toate...O revizie completa e in jur de 25 milioane (placute frana, ulei si filtre) pt E 60....dar merita efortul.

Am mers cu E60 525d si sincer pt unul care uraste diesel-urile...mi s-a parut silentios...trage bine...iar cutia steptronic face toti banii.

iDrive-ul e fantastic...tinuta de drum e excelenta...si daca reusesti sa iei una fara pneuri RunFlat vei avea si un confort deplin.

Recomand E60....pt ca dupa luni intense de cautare, cercetare, teste si nopti nedormite (slabit cateva kile) am avut revelatia sa aleg ce-i mai bun...si sunt pe deplin multumit...

PS: Parca fac reclama la Teleshoping ...:blink:

Aaaa tu esti din ala care vrei multe butoane in bord.

284018[/snapback]

Daca la mine te referi, nu vreau. Daca navigatia in meniu se face cu 2 butoane, nu se numeste fantastic. Si ca fapt divers, compara aspectul grafic mai acceptabil de la E65 cu cel de la E60 (desi E60 e aparut dupa E65).

iDrive-ul in sine mi se pare fantastic...chiar daca in reviste este extrem de criticat..ideea in sine de a folosi un singur buton/rotita e interesanta.

Asa pot spune si ca cel de la Audi e mult mai frumos...pt ca este mai interesant dpdv grafic...dar BMW a venit pe piata prima data.

E treaba ta cum ti se pare mie unul imi place iDrive-ul si pt mine e fantastic...Doar nu o sa trec la Audi sau Lexus ca au ecranele mai multe culori sau ecran touch sensitive ... hmmm.

Doar nu o sa trec la Audi sau Lexus ca au ecranele mai multe culori sau ecran touch sensitive ... hmmm.

284189[/snapback]

Ai argumentat singur :blink:

Daca iDrive-ul e fantastic, alte produse sunt miraculoase atunci.

PS: in reviste iDrive-ul e criticat pentru ca e complicat, eu nu ma refeream la asta, nu mi se pare complicat deloc. Era vorba de aspect si de ce il face fantastic.

PPS: nu incerc sa te conving nimic. Credeam doar ca mi-a scapat ceva la iDrive, de nu il consideram fantastic, dar vad ca nu e cazul :)