Jump to content

faruri FK

buldy

Recommended Posts

Ca arata bine sau nu, asta este o chestiune de gust. Totusi, ca sa nu fim ipocriti, uneori conteaza intr-o masura si gusturile altora, mai ales la masini :)

Am vazut faruri FK pe Golf IV si luminau foarte prost. Mai exact, pattern-ul proiectat pe sosea era ceva in genul a doua linii ce se intersectau, in rest cam bezna. Nu inseamna neaparat ca asa vor fi si farurile tale, dar este singurul feedback concret pe care ti-l pot da. Parerea mea despre FK este in general destul de proasta, dar recunosc ca mai mult din ratiuni subiective decat obiective.

Sa speram ca farurile tale sunt ok. :blink:

parerea mea e k arata mult mai bine asa decat niste cercuri lipite cu poxipol care se vad.Asa pare venit din fabrica.Eu am avut la fosta masina si vreau sa mai cumpar si pt masina de akuma.Nu erau FK, erau Depo, dar sunt tot akolo.

post-3461-1190401631_thumb.jpgpost-3461-1190401682_thumb.jpg

286871[/snapback]

:blink: sa vii sa vezi poxipolul inexistent la unii dintre noi ...nu se vede ca e lipit ...

Daca tie -ti plac asta e cel mai important! ...

Nu aveau si cu interiorul negru ?,,,doar pe cromat ? cum e lumina ...vezi ceva ?

Edited by myxage

parerea mea e k arata mult mai bine asa decat niste cercuri lipite cu poxipol care se vad.Asa pare venit din fabrica.Eu am avut la fosta masina si vreau sa mai cumpar si pt masina de akuma.Nu erau FK, erau Depo, dar sunt tot akolo.

post-3461-1190401631_thumb.jpgpost-3461-1190401682_thumb.jpg

286871[/snapback]

eu zic ca arata mai bine cu inele:D

Era si varianta cu interiorul negru, eu am ales cu int chrom,noaptea se reflecta cerculetzele foarte fain in crom:)

Mie imi plac cerculetzele galbene cum e la e39 de dupa 2001,akolo arata cel mai bine,de aceea am ales sa iau tot farul.

Se vede mult mai bine noaptea datorita lupei, creeaza linia aceea care in mod normal o ai cu xenonul(pt ca el are lupa initial).

Din pozele ce mi le-ai aratat mai sus cu cerculetze lipite arata foarte bine, a fost bine lucrat.Dar am vazut la altii si nu mi-a placut deloc,erau urat lipite:)

post-3461-1190460921_thumb.jpgpost-3461-1190460950_thumb.jpgpost-3461-1190461022_thumb.jpg

Ce parere aveti despre farurile FK pt E46 modelul cu lupa si angel eyes...

284195[/snapback]

Daca sunt ca cele prezentate de nedelcuts, parere foarte proasta. :blink: Arata aiurea cu toata aria aceea de reflectare. Bling american. Iti mai trebui jante cu spinnere, neoane, si ornamente crom.

Un BMW cu angel eyes trebuie sa arate - cum sa zic - ...misterios... cand se apropie, mai ales unul de culoare intunecata (mystic blau, catch my drift? :) ), nu tâmp, luminand pe toate gaurelele... :)

Parerea mea, pe care ai cerut-o. :)

Daca sunt ca cele prezentate de nedelcuts, parere foarte proasta.  :blink: Arata aiurea cu toata aria aceea de reflectare. Bling american. Iti mai trebui jante cu spinnere, neoane, si ornamente crom.

Un BMW cu angel eyes trebuie sa arate - cum sa zic - ...misterios... cand se apropie, mai ales unul de culoare intunecata (mystic blau, catch my drift? :) ), nu tâmp, luminand pe toate gaurelele...  :)

Parerea mea, pe care ai cerut-o.  :)

287272[/snapback]

nu sunt bune pozele, se reflecta prea tare in poze, noaptea vezi clar cele doua cerculetze, ziua se vad mai slab. Eu sunt tot de parere ca arata mult mai bine cu tot farul, decat cerculetze lipite.

• 3 weeks later...
In sfarsit miam montat farurile.Pana la urma leam cumparat pe cele cu interior negru,sunt marca INPRO cu lupa si iam pus becuri Phillips blue vision.Ce sa zic se vad super bine in comparatie cu cele fara lupa iar becurile albastre ii confera un efect de xenon.Sper sa pun poze in weekend