Jump to content

faruri FK

buldy

Recommended Posts

Era si varianta cu interiorul negru, eu am ales cu int chrom,noaptea se reflecta cerculetzele foarte fain in crom:)

Mie imi plac cerculetzele galbene cum e la e39 de dupa 2001,akolo arata cel mai bine,de aceea am ales sa iau tot farul.

Se vede mult mai bine noaptea datorita lupei, creeaza linia aceea care in mod normal o ai cu xenonul(pt ca el are lupa initial).

Din pozele ce mi le-ai aratat mai sus cu cerculetze lipite arata foarte bine, a fost bine lucrat.Dar am vazut la altii si nu mi-a placut deloc,erau urat lipite:)

post-3461-1190460921_thumb.jpgpost-3461-1190460950_thumb.jpgpost-3461-1190461022_thumb.jpg

287106[/snapback]

pai la o adica ti le lipesti tu .. depinde de cat de curat lucrerzi :blink:

• 1 month later...
In sfarsit miam montat farurile.Pana la urma leam cumparat pe cele cu interior negru,sunt marca INPRO cu lupa si iam pus becuri Phillips blue vision.Ce sa zic se vad super bine in comparatie cu cele fara lupa iar becurile albastre ii confera un efect de xenon.Sper sa pun poze in weekend

Poti sa ne spui un pret la ele si de unde le-ai luat ? asteptam si pozele. merci

In primul rand plasticul folosit la fabricarea lor este unul de proasta calitate.

In al doilea rand nu vor pica niciodata pe caroserie ca cele originale , vor ramane lufturi.

In al treilea rand sunt cam 300-350 EUR unele ok si sunt chele......trebuie tu sa pui xenon aftermarket , cu droser langa far , apar erori , probleme , se poate topii plasticul farului (nu vb din auzite , am intalnit).

Daca calculezi un 300-350 euro setul + transport + montaj + xenon aftermarket cu tot cu montaj = 550-600 EUR.

La banii aia iti gasesti faruri originale cu xenon , sh.

Gasesti pe ebay faruri aproximativ ca cele originale (la look) la 300$ cu tot cu livrare. Oricum avand in vedere pretul foarte mic in comparatie cu cele originale se merita.

post-4175-1195259291_thumb.jpg

Fiecare cu parerea lui.

Acum circa 1 luna , din cauza unui necaz am fost nevoit sa schimb farurile si am vrut cu lupa si xenon.

Dupa cate am auzit , cate am vazut si cate am citit , decat sa dau 300 usd pe un set din ala , am dat aprox 600-650 cu montaj cu tot si calibrare pe unele originale :blink: Fiecare e liber sa faca ce vrea , eu doar am dat un sfat.

P.S. Farurile de la tine din poza sunt de E39 , eu vorbeam de E46.

Edited by Stefann

Pai normal ca sunt mai bune alea orig. dar nu toti avem 700e de dat pe 2 faruri. Eu personal prefer sa dau 250e sau cat inseamna 300usd si de restu pana la 700 sa imi iau altceva.

LE: Acuma depinde si de unde iei sau mai bine zis de la cine iei, daca sunt de pe bay nu inseamna automat ca sunt proaste. Uite eu mi-am luat acum cateva luni de pe ebay un short shifter cu 80$ nou, iar pe situl producatorului (dupa part nr) l-am gasit la 300$. :blink:

Edited by duxter

Pai normal ca sunt mai bune alea orig. dar nu toti avem 700e de dat pe 2 faruri. Eu personal prefer sa dau 250e sau cat inseamna 300usd si de restu pana la 700 sa imi iau altceva.

LE: Acuma depinde si de unde iei sau mai bine zis de la cine iei, daca sunt de pe bay nu inseamna automat ca sunt proaste. Uite eu mi-am luat acum cateva luni de pe ebay un short shifter cu 80$ nou, iar pe situl producatorului (dupa part nr) l-am gasit la 300$. :blink:

Da te cred , doar ca nu dai doar 250e pe ele ..... te mai costa ceva si transportul , te mai costa ceva si montatul la noi , te mai costa ceva si xenon-ul care vrei sa il pui in ele ma gandesc , si te duc lejer la 450-500.

Farurile leam luat de la augsburg,sunt marca in-pro si sau potrivit la fix pe caroserie si la mufe.nu a ramas nici un fel de luft sa crapatura,au venit ca turnate.au un look original iar lumina furnizata este f buna avand in vedere k au lupe.recomand sa se foloseasca becuri phillips tot de la augsburg 1 mil setul.personal sunt super multumit de ele,poate pe vviitor o sa le pun si un kit xenon.

LE:farurile au costat 1850 lei

iata si un link pt curiosi: http://www.in-pro.de/shop/picture.php?bild=36511.jpg

Edited by buldy

nu vreau sa te dezamagesc, dar am avut mai demult un set de stopuri albe in-pro pe o masina (asa am cumparat-o, nu le-am pus eu), si erau cam de 2 lei. s-a dezlipit plasticul/sticla de pe carcasa, au inceput sa se abureasca, chiar sa intre noroi in ele.... sper sa nu se intample la fel cu farurile tale.... :blink:

Acea parte legata de calitatea produselor after market e oarecum discutabila.Eu am avut pe un e36 faruri comandate de pe ebay.O firma de care nu am auzit in viata mea.Sincer nu imi mai amintesc exact ce firma erau.Oricum spre surprinderea mea erau super ok.Aratau bine se incarau foarte frumos in caroserie si pe langa asta nici nu dadeau a plactic ieftin.Daca nu le vezi live sa stii ce cumperi e oarecum nasol.E un fel de "loterie".Dar cum la noi piesele de tuning inca sunt destul de greu de obtinut sau unele la niste preturi fabuloase de multe ori preferi acea "loterie"...

si eu am faruri pe masina mea,unele custom.... terminati cu prostiile FK,etc ai au produse after market,nu sunt producatori. sincer va spun,farurile mele sunt marca SONAR(made in China) si se vad si lumineaza super bine..... asa ca nici nu recomand,nici nu zic sa nu va luati. fiecare cumpara ce ii place. bafta tuturor.

• 1 year later...
hmmm ce topic vechi...intre timp farurile mele INPRO au primit o instalatie de xenon aftermarket de 55w iar diferenta fata de becurile halogen e fantastica.Spre surprinderea mea sticlele nu s-au matuit ci arata foarte bine(aviz celor care au spus ca sticla e foarte proasta si se matuieste repede).Le am de aproximativ 2 ani si arata si functioneaza foarte bine.

• 3 weeks later...