Jump to content

Noul meu coupe

BeMyWife

Recommended Posts

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

naspa...

intrebarea este... daca nu luai aceasta "dotare" ce puneau in masina? o lasau fara covorase sau puneau unele nasparlite textile?

284790[/snapback]

nu puneau nimic ..cam la toate marcile fac asa .....Nu stiu cat trebuie sa cheltui ca sa-ti dea gratuit covorasele !. :blink:

E o aberatie chestia aia cu covorasele. Si in US am citit ca tot asa procedeaza. E scarbos sa platesti covorasele cand cumperi o masina de 70.000 euro.

Acum sincer, si mie mi se pare cam scumpa. Mie mi-au configurat un 325 la 37k CIP, fara piele, dar cu navi si automata.

Cum adica AU UITAT sa iti puna senzorii de parcare? In locul tau nu luam masina daca imi spuneau in fata asa ceva! Sa vezi atunci ce sareau baietii la cap cu oferte...

Cum sunt suspensiile "M sport"? Eu i-as fi pus ornamente negre la culoarea asta, o parere personala...

218 caluti..super suficienti...nervoasa masinuta.. cam mic cuplu 250 Nm/Rpm (2750 -4000) fata de 320d cu 340 Nm/Rpm (2000-2750)...rautacios si eu acuma... :) (diesel power rules)

285047[/snapback]

cred ca ai gresit topicul..aici nu e " benzina vs diesel " .

daca ai reusit sa bagi in aceeasi propozitie si sa compari 325i cu 320d nu m as mira nici sa compari cuplu de la noul m3 cu cel de la 320d :blink:

cred ca ai gresit topicul..aici nu e " benzina vs diesel " .

daca ai reusit sa bagi in aceeasi propozitie si sa compari 325i cu 320d nu m as mira nici sa compari cuplu de la noul m3 cu cel de la 320d  :blink:

285057[/snapback]

:) :) :)

Ce s-a suparat omu..fara suparare..masina e jos palaria,tot respectul...insa,faceam si io o comparatie....si care e faza cu comparatia!?

ce m3 sau 320d nu sunt sub aceeasi sigla Bmw!? daca Bmw nu facea motoare diesel probabil ca numai comparam ca numai aveam ce sa compar...si apropo 535d are aceeasi timpi cu M3-u de la e46...so what the point!

p.s. la ora actuala numai e mare diferenta intre diesel si benzina,eu zic ca pot sa le compar linistit...

:blink:  :)  :)

Ce s-a suparat omu..fara suparare..masina e jos palaria,tot respectul...insa,faceam si io o comparatie....si care e faza cu comparatia!?

ce m3 sau 320d nu sunt sub aceeasi sigla Bmw!? daca Bmw nu facea motoare diesel probabil ca numai comparam ca numai aveam ce sa compar...si apropo 535d are aceeasi timpi cu M3-u de la e46...so what the point!

p.s. la ora actuala numai e mare diferenta intre diesel si benzina,eu zic ca pot sa le compar linistit...

285069[/snapback]

Da de ce trebuie sa faci tu comparatii? Si-a luat omu o super masina lasati-l sa se bucure de ea! Sau te roade invidia?

Toti acuma o dati cu 535d si 335d ca sunt super motoare...Ai tu cumva asa ceva?

Edited by Ciupanezu

Da de ce trebuie sa faci tu comparatii? Si-a luat omu o super masina lasati-l sa se bucure de ea! Sau te roade invidia?

Toti acuma o dati cu 535d si 335d ca sunt super motoare...Ai tu cumva asa ceva?

285072[/snapback]

Nu, nu am "x 35d"..dar mi-as dorii doar cateodata :blink:

iar masina "dansului" am zis si o repet : "jos palaria"!!!

Edited by POIUYT

Spui ca numai dai mare pret pe benzina. Ce masini pe benzina ai avut?

285078[/snapback]

dacia 1310 '96, dacia super nova,vectra b 2.5v6 170cp '99(rosie) am avut-o circa un an si numai probleme am avut cu ea,pana am facut accident,bmw 320d si sunt mandru de el insa l-as schimba pt un E60 530d

Nu conteaza ce masina am eu. Conteaza ca daca nu ai avut multe masini moderne pe benzina de diferite puteri e clar ca nu ai de ce sa apreciezi benzina.

Ai acum un diesel care e peste celelalte masini pe benzina pe care le-ai avut deci consideri per total diesel-ul o masina mai buna.

Probabil ca si eu daca as avea un 535d sau un 740d E38 as fi indragostit de diesel. (cu biturbo)

Si nu inteleg de ce imi vorbesti cu "aveti" :blink: Am 20 de ani nu 50.

Edited by Ciupanezu