Jump to content

Upgrade audio E39

becoolro

Recommended Posts

Pentru cei vare vor sa-si faca un upgrade la boxele din fata, cele din usi. Alpine SXS-1357 50W RMS sunt perfecte intra la fix fara nici o modificare, se scot boxele vechi din cutia de rezonanta au 20W si se introduc cele noi. Fata de usa este prinsa in doua suruburi si in rest numai cleme. un surub este la clema de deschidere a usei iar al doilea in tubul de aerisire . Merita. Succes!

Pentru cei vare vor sa-si faca un upgrade la boxele din fata, cele din usi. Alpine SXS-1357 50W RMS sunt perfecte intra la fix fara nici o modificare, se scot boxele vechi din cutia de rezonanta au 20W si se introduc cele noi. Fata de usa este prinsa in doua suruburi si in rest numai cleme. un surub este la clema de deschidere a usei iar al doilea in tubul de aerisire . Merita. Succes!

284392[/snapback]

Doar boxele ai schimbat? Se aud bine pe player-ul original?

Am schimbat si cd player-ul am pus unul normal cu masca adaptoare, spre norocul meu bancheta din spate este frationabila cu sac de schi si am putut sa bag un subwoofer activ Blacpunkt 120 W RMS. Boxele spate sunt la fel ca cele din fata dar din pacate sa ajungi la ele trebuie sa demontezi tot spatele. Acum sunt multumit cum se aude, chiar nu trebuie sa mai schimb nimic. O sa revin cu niste poze ale subwoofer-ului pentru cei interesati.

Si eu vreau sa imi pun subwoofer in spate, bancheta e tot cu sac de schi rabatabila, dar nu stiu cum sa leg wooferul. Oare se poate lega de la boxele din spate (incrucisat si pe high input). Adica sa iau de ex. + de la o boxa si - de la celalalta si sa le leg la statie pe high input ?

SI ce ar mai trebui? Cabluri, condensator, statie + sub., high-low ?

284596[/snapback]

Eu am facut asa : am anulat boxele pe spate(oricum erau slabe), am luat uin adaptor high-low(scoate RCA-uri ca sa poti lega statia), partea mai nasoala este ca trebuie sa tragi un remote din fata de la cass si este ceva mai mult de munca, iti mai trebuie un kit de cabluri si cam asta e tot. Condensator eu zic ca nu-ti trebuie, se pun pe instalatii puternice nu pe ce punem noi.