Jump to content

Uzura piese

Tien

Recommended Posts

Propun un nou topic vis-a-vis de piese uzate. Cat tine efectiv o piesa schimbata pe masina..... In functie de nr. de km si stilul de mers al fiecaruia......

Exemplu, cum arata un ambreiaj de M3, suprasolicitat...... :blink:  :)  schimbat azi de mine...

285772[/snapback]

maria ta , binevoieste sa ai mila de noi si pune niste poze clare...

La M3, M5 sau orice alta masina cu asa putere mare nu este relevanta uzura ambreiajului. Este o piesa care se uzeaza extrem de repede tocmai datorita puterii mari.

Plus ca asta e ideea unei masini de inalta performanta. Performanta cat mai mare cu orice pret, uzura mai rapida a pieselor fiind part of the package.

Edited by Ciupanezu

sa trecem la bucsile basculelor din fata.

cat va tin pana incep sa se auda zgomote?eu atunci le schimb nu mai stau.cam 3 luni cu jante pe 16".

285863[/snapback]

nici chiar asa ...poate treci in orice sant cu 80 ....eu am 6 luni ..in bucuresti si nu au nimic .

pai prima data am pus unele care nu erau firma si s-au faramat in 2 luni.acum am altele bune si una a inceput sa faca putin zgomot in gropi mai mici la viteza mica.eu cand aud ca face putin zgomot o schimb.sau ar trebui sa le mai las?se lucreaza in oras de 6 luni si mai dureaza un an cred.

eu menajez masina chiar merg foarte usor cu ea si cu grija dar drumurile....

pai prima data am pus unele care nu erau firma si s-au faramat in 2 luni.acum am altele bune si una a inceput sa faca putin zgomot in gropi mai mici la viteza mica.eu cand aud ca face putin zgomot o schimb.sau ar trebui sa le mai las?se lucreaza in oras de 6 luni si mai dureaza un an cred.

eu menajez masina chiar merg foarte usor cu ea si cu grija dar drumurile....

286010[/snapback]

Teoretic ar trebui sa te tina minim un an ..chiar in conditii dificile

sa nu fie ceva din fixarea pe bascula ..sau parca si pe alea le-ai schimbat ..

nu am scimbat decat bucsile fata de 2 ori.primele cred ca erau facute la nea gigi la colt.nu aveau macar un cod sau o serie stantate pe ele nici nu scria vreo firma.astea care le am cred ca tin poate imi face altceva zgomot nu bucsa.

oricum nu e un zgomot deranjant dar eu il aud ca o cunosc(pe masina).

mai bate ceva pe spate prin gropi nu stiu ce o fi.amortizoarele le-am schimbat(degeaba ca erau bune).am avut o huruiala pe spate-am scimbat rulmentul.

stie cineva ce ar fi bataia de pe spate?

nu am scimbat decat bucsile fata de 2 ori.primele cred ca erau facute la nea gigi la colt.nu aveau macar un cod sau o serie stantate pe ele nici nu scria vreo firma.astea care le am cred ca tin poate imi face altceva zgomot nu bucsa.

oricum nu e un zgomot deranjant dar eu il aud ca o cunosc(pe masina).

mai bate ceva pe spate prin gropi nu stiu ce o fi.amortizoarele le-am schimbat(degeaba ca erau bune).am avut o huruiala pe spate-am scimbat rulmentul.

stie cineva ce ar fi bataia de pe spate?

286171[/snapback]

pe fata pot fi pivotii acum daca zici ca ai schimbat bucsele curand ...mergi la o verificare cel mai sigur e asa ...

Pe spate cea mai ieftina varianta sunt bieletele antiruliu ...daca bat in curbe ...

Materialele sunt foarte bune.

Daca vrei sa distrugi un ambreiaj il distrugi si in 10 minute.

286555[/snapback]

Mda , la mine a durat FIX 3 minute.......

Oricum , pentru posteritate o spun, l-am distrus din prostie.. :blink:

Iar ambreiajul era nou nout, avea numai 2 saptamani..... :)

sa trecem la bucsile basculelor din fata.

cat va tin pana incep sa se auda zgomote?eu atunci le schimb nu mai stau.cam 3 luni cu jante pe 16".

285863[/snapback]

eu am peste 100 000 Km cu ele (originale) - ba chiar am trecut peste un panou rutier (ala mi-a plesnit radiatoarele... :blink: ) si sunt inca ok !!! :)