Jump to content

Cod culoare jante OEM

.Bogdan

Recommended Posts

Stie cineva de unde pot obtine informatii cu privire la codurile de vopsea pentru unele modele de jante OEM ? Auzisem ca vopseaua folosita e produsa de Wurth, dar as fi vrut ceva mai in detaliu. Ma intereseaza codul pentru jantele styling 46 - e un argintiu deschis metalizat.

post-1921-1190238665_thumb.jpg

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 11 months later...

si asa ti le vopsesti gratis, ia-ti o culoare ce ti-o recomanda amicu tau cu vopsitoria, iei o nuanta mai inchisa decat astea originale si le faci toate..

PS: pentru toate 4 nu te costa vopseaua si lacu mai mult de 60 lei..

Edited by Lifestyle

Esti Mama Omida?

De unde stii ca mi le vopsesc pe gratis?

In primul rand eu platesc pentru vopsitorie iar in al doilea rand imi place nuanta OEM, nu le vreau mai inchise.

Ma intereseaza codul de culoare nu alte solutii ingenioase.

Edited by Ciupanezu

bai omule, ai probleme ? care-ti e problema ? trebuie sa ma jignesti asa aiurea ? in cel mai bun caz zi ca fac off topic si gata, ca nu ma vezi pe mine sa te fac in toate formele. Ca nu duc lipsa de imaginatie.

Si care-i problema daca am zis ca nu platesti..? Eu sincer nu platesc la service, unde am amici..... dar asta-i alta problema.

Guest poleposition
Ai si codul? :twoup:

nu :twoup: am cautat pe gugal, gen: m5 rims colour, etc... si am dat peste treaba asta.

incerca daca ai rabdare: shadow chrome (bla bla) colour code...

sau eventual intreaba la BMW, poate zic ei.

Realy ? d c ? Oricare se pricepe si lucreaza in domeniu ii face culoarea.

Duxter, nu-i asa simplu. Culoarea (ca baza) nu-i greu de facut, problema e pigmentul si lacul ca sa iasa la fix.

Uite eu am vopsit masina zilele astea si foarte greu au reusit cei de la Standox sa o scoata cum trebuie, au facut culoarea prima data si am vopsit pe o tabla sa vedem cum iasa. N-a iesit bine, au mai facut o reteta si abia atunci a iesit cum trebuie.

Nu-i simplu deloc, simplu e cand vopsesti tot. Dar cand vopsesti elemente e mult mai greu de potrivit culoarea pt. ca or sa se vada diferente.

Uite am sa-ti fac o poza cu niste jante vopsite de prietenul meu la un Golf4, sint exact ca alea tale, poti sa-ti faci o idee

Edited by Calin78

Realy ? d c ? Oricare se pricepe si lucreaza in domeniu ii face culoarea.

ca nuanta e posibil sa i-o faca cineva,

si sa nu se vada de la distanta diferenta

vopseaua de jante este cu totul altceva fata de vopseaua traditionala de caroserie

nuanta sa zicem (repet: sa zicem) ca o nimereste dar efectul chrome niciodata la o vopsea normala

daca ai ocazia intreaba un vopsitor cu experienta despre nuanta asta de la janta si vezi ce zice

Guest poleposition
din ce am inteles, nu exista culoarea asta ca atare, este construita din diferite straturi... gen: mai intai negru, apoi "chrome", argintiu, iar nush ce' ... ceva de genul asta, gasisem treaba asta undeva pe m5board.forum, unu care vroia sa vopseasca niste jante, tot asa, cum vrea Ciupanu' .

intr-adevar am intrebat si eu pe cineva de la AB , si nu este cod de culoare pentru jante, este culoarea de baza si aspectul mai inchis la culoare este de la chrome.

nu ramane solutie numa sa dea jos lacu sa vada nuanta de gri de pe janta.. si sa experimenteze cu gri + lac.. cu ceva pigment negru sa-l inchida putin la culoare... si incearca pana nimereste..

Edited by Lifestyle

intr-adevar am intrebat si eu pe cineva de la AB , si nu este cod de culoare pentru jante, este culoarea de baza si aspectul mai inchis la culoare este de la chrome.

nu ramane solutie numa sa dea jos lacu sa vada nuanta de gri de pe janta.. si sa experimenteze cu gri + lac.. cu ceva pigment negru sa-l inchida putin la culoare... si incearca pana nimereste..

si intr-un final pana iese corect.... se investeste atata timp si bani de mai degraba cumperi alta noua

tare solutia

pe langa faptul ca o sa se vada ca nuca in perete

Pai atunci o sa vopsesc un capac de oglinda sau ceva pana cand nimeresc nuanta si dupa vopsesc toate cele 4 jante. :twoup:

In cazul asta o sa le las mai mult pana se zgarie toate ca sa nu le vopsesc degeaba acum. :twoup:

Sau o sa incerc sa cumpar o janta noua si o folosesc pe aceasta pentru rezerva.

Asta ar fi cea mai buna solutie, o sa-l intreb pe cel de la care am cumparat daca poate sa-mi aduca o janta.

Edited by Ciupanezu

Guest poleposition

bre', dar este chiar atat de zgariata incat sa fie nevoie de schimbat/revopsit ? :twoup:

...bine , si eu am fixisme d-astea.... da' face rau la sistemu' nevricos man :twoup:

Edited by poleposition