Jump to content

Intreruperi in mers la E36 1.8iS

Recommended Posts

Am constatat de curand ca am niste intreruperi la relantiu, iar in sarcina se vad mai ales la plecarea de pe loc cand motorul daca nu este turat destul de tare are un simtom de mers in 2 pistoane si vine in nas, adica mai exact nu prea reusesc sa plec de pe loc.

Daca cineva s-a mai lovit de problema asta, sunt curios sa ascult pareri.

Am fost cu masina la 3 testere diferite, nimic nu apare defact sau cu eroare.

Mentionez ca am schimbat si 2 randuri de bujii primele fiind NGK cu care am auzit ca are probleme dupa ce le-am montat, iar acum am ce avea si inainte cand mergea bine adica Bosch super 4 cu 4 poli.

Va astept sugestiile ca sunt disperat nu stiu ce sa-i mai fac.

Multumesc anticipat!

Sa stii ca acele bujii cu 4 plizi pe elctrod nu sant asa de tari, mai bine luai cu 2, acele intreruperi pot fi cauzate de debitmetru, vezi daca ai pe cineva de pe forum cu modelul tau de motor din ct si poate te ajuta. Incerca sa schimbi benzina sau sa te uiti la debitmetru sa vezi daca nu este prin de praf + te mai poti uita la corpul de la acceleratie la fel si el curatat. Bafta

Am constatat de curand ca am niste intreruperi la relantiu, iar in sarcina se vad mai ales la plecarea de pe loc cand motorul daca nu este turat destul de tare are un simtom de mers in 2 pistoane si vine in nas, adica mai exact nu prea reusesc sa plec de pe loc.

Daca cineva s-a mai lovit de problema asta, sunt curios sa ascult pareri.

Am fost cu masina la 3 testere diferite, nimic nu apare defact sau cu eroare.

Mentionez ca am schimbat si 2 randuri de bujii primele fiind NGK cu care am auzit ca are probleme dupa ce le-am montat, iar acum am ce avea si inainte cand mergea bine adica Bosch super 4 cu 4 poli.

Va astept sugestiile ca sunt disperat nu stiu ce sa-i mai fac.

Multumesc anticipat!

286583[/snapback]

Bujiile NGK sunt mai bune decat Bosch, parere personala.

Verifica daca nu trage aer fals, sistemul de aprindere, verifica presiunea de benzina...