Jump to content

Revizie

adimagic

Recommended Posts

Salut, dupa cum spune si titlul, se apropie revizia.

Dupa cate posturi legate de AB am citit, am cateva intrebari:

Care din voi ati mers special in austria / germania sa faceti revizia? Cum ati procedat?

Ma bate gandul foarte serios sa nu o fac la AB ( am garantie, deci sunt obligat sa o fac la BMW, altfel o pierd )

Trebuie sa schimb si bieletele directie, s`au kam slabit ( astea intra la garantie )

o amarata de revizie si sa schimbi 2 bielete poti face si la AB linistit. nu sunt chiar atat de paraleli incat sa nu poate schimba un ulei corect si 2 bielete.

289114[/snapback]

corect, nu e vb de asta, ca astea mi le schimb shi eu in cateva ore... mai frica mi`e sa nu o iau bolnava de`acolo, sa`mi schimbe alte dracii pe la ea...

Salut, dupa cum spune si titlul, se apropie revizia.

Dupa cate posturi legate de AB am citit, am cateva intrebari:

Care din voi ati mers special in austria / germania sa faceti revizia? Cum ati procedat?

Ma bate gandul foarte serios sa nu o fac la AB ( am garantie, deci sunt obligat sa o fac la BMW, altfel o pierd )

Trebuie sa schimb si bieletele directie, s`au kam slabit ( astea intra la garantie )

288860[/snapback]

parerea mea (am stat 6 ani in Germania) e ca NU e diferenta intre calitatea service-ului acolo si la noi (cel putin in CLUJ la Auto Transilvania).

Pai daca o sa citesti opiniile unora care au fost acolo, o sa iti schimbi parerea.

PS

La Cluj ma refer.

290821[/snapback]

eu mi-o intretin la cluj si tot timpul am fost multumit. tot timpul mi-au diagnosticat masina corect si mi-au rezolvat toate problemele.

seful de service Hanes e chiar foarte bun.

Edited by kewlya

Aia cu gheata in catalizator nu o comentez. Dar mie mi-au rezolvat intotdeauna problemele cei de la CJ. Si fara cheltuieli exagerate. Nu pot sa le dau o nota in ceea ce priveste aptitudinile tehnice, pentru ca nu ma pricep. Dar ceea ce pot sa spun este ca mi-au dat senzatia ca sunt oameni bine intentionati.

o amarata de revizie si sa schimbi 2 bielete poti face si la AB linistit. nu sunt chiar atat de paraleli incat sa nu poate schimba un ulei corect si 2 bielete.

289114[/snapback]

Ideea e ca oamenii de la AB nu sunt chiar paraleli doar ca uneori sunt de-a dreptul rau intentionati...in primul rand nu te lasa langa masina...iar fazele pe care le-am citit aici...piese bune luate de pe masina si schimbate cu piese uzate, ulei schimbat doar pe jumatate etc...chestiile astea te pun pe ganduri, chiar la o simpla revizie!!! Daca ai timp si chef de un drum, GO WEST Adi! :blink: