Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Accident Iveco in Hunedoara

aleXpeed

Recommended Posts

si politia statea si filma...sa "iasa scena bine"/sa apuce sa masoare ca avea probabil 80-100

..corect, nu trebuia sa mearga tare, si sa poarte centura, dar...si cum spune si Romulus; in anumite situatii, desi e decizia gresita, se procedeaza din instinct :blink: (gen acrobatii pe autostrada sa ocolesti caini/ramasite de caini)

Adevarat, nu stiu de ce a franat asta. Dar m-am plictisit de ei pe drumuri... E voie 100 km/h si ei franeaza la 40 km/h, daca se poate brusc. De ce? Era o masina de politie...

288963[/snapback]

Nu zic ca varianta cu militia nu ar fi valabila, ci e chiar foarte posibila. Dar reportajul nu e realizat ca o probalitate ci de parca a stat cineva cu el de vorba sa stie sigur. Oricum ar fi, picior gresit pe pedala gresita.

si politia statea si filma...sa "iasa scena bine"/sa apuce sa masoare ca avea probabil 80-100

288960[/snapback]

Ce trebuia sa faca de fapt?

poze, cica o poza e 1000 de cuvinte , ei porcii filmau, pai ce sa facem domne in ancheta cu filmu', poze trebuiau :) :) :)

LE: serios vorbind , sunt si gusterii astia de politisti cam "perversi" , gasesc tot locuri din astea " ascunse", nu e vina lor ca pe drumurile noastre lumea e "speriata", dar poate pot si ei ajuta cumva sa nu mai fie asta situatia, dar traim in romania oamenilor wake up :blink:

Edited by remusratiu

LE: serios vorbind , sunt si gusterii astia de politisti cam "perversi" , gasesc tot locuri din astea " ascunse", nu e vina lor ca pe drumurile noastre lumea e "speriata", dar poate pot si ei ajuta cumva sa nu mai fie asta situatia, dar traim in romania oamenilor wake up  :blink:

288967[/snapback]

Da? Faci pariu ca nu o sa mai amplaseze radarul acolo o foarte luunga perioda de timp?

Foarte bine scrie cineva acolo... Rolul radarului, este unul PREVENTIV!!! Atunci de ce ei stau intotdeauna la panda? De ce te asteapta dupa curba in loc sa te astepte inainte de ea? E simplu sa dai vina pe unul care franeaza din reflex. Nu e instinct, este reflex format prost. Politistul ala ar trebui sa stie ca are pe constiinta soarta unui om.

V-am mai povestit cum am stat eu la un blocaj de drum in lucru 30 de minute (semaforul nu functiona), deoarece individul care dirija circulatia era un oarecare nenea Gheorghe, angajat al firmei care facea podul respectiv? Unde era politia? Pai va spun eu unde era, dupa prima curba cu radarul. Adica stateai ca un animal in coloana 30 de minute si cand in sfarsit puteai sa pleci din loc, dupa prima curba stateau ei cu radarul. Mi-e greata!!!!!!

si ca sa intaresc ce spune gbu, in sua cu radarul au voie sa stea doar in spatiul dintre benzi, la vedere, in cazuri rare mai stau pe poduri, dar nicidecum in copaci si dupa curbe, cum spunea cineva aici - rolul radarului e unul preventiv, nu un joc de politistii, cum multi oameni ai legii cred ... ei cred ca e o joaca, multi privesc astfel toata povestea asta cu radarele, stiu ca dupa ce ies din tura povestesc si se lauda ca ce loc am gasit, etc., repet stiu nu am auzit ... :blink:

si ca sa intaresc ce spune gbu, in sua cu radarul au voie sa stea doar in spatiul dintre benzi, la vedere, in cazuri rare mai stau pe poduri, dar nicidecum in copaci si dupa curbe, cum spunea cineva aici - rolul radarului e unul preventiv, nu un joc de politistii, cum multi oameni ai legii cred ... ei cred ca e o joaca, multi privesc astfel toata povestea asta cu radarele, stiu ca dupa ce ies din tura povestesc si se lauda ca ce loc am gasit, etc., repet stiu nu am auzit ...  :blink:

289016[/snapback]

Si in state stau dupa picioare de pod ascunsi, de exemplu. La fel si in tari din Europa, ascunsi in boscheti.

tot ce se poate, eu am fost si am stat juma de acolo, dar in ciuda faptului ca ma deplasam zilnic circa 200 km (o medie) nu i-am vazut pe politisti asa de ... cum sa zic ... ca ai nostrii cred ca e cel mai bine. plus ca respectul pe care cetatenii il au acolo pt politie vine (de acord) si din faptul ca au si pot folosi oricand arma din dotare, dar mai ales ca se si pot baza pe ei, acolo daca cineva te "jeneaza" cu ceva cel mai rau lucru pt el e sa-l amenti ca suni la politie ... pe cand la noi ... :)

repet sunt pareri personale, poate a fost o perioada prea scurta, etc. dar mi-am facut o parere buna in mare despre politia din sua ... :blink:

Este de apreciat atitudinea preventiva a soferilor celor doua masini care circulau pe sensul de ducere (au iesit cat mai mult inafara spatiului carosabil), precum si reactia prompta a soferului camionului ce a sosit din urma Iveco-ului. Acolo putea sa iasa accident mai urat decat cel deja petrecut.....

Doamne fereste si drumuri bune, colegilor!

PS Ce poate sa insemne si centura cateodata....Sa-i dea Dumnezeu sanatate nenorocitului!