Jump to content

E46 320iA

armin

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am vorbit cu george( tapiterul ) si mi-a zis ca are tipar pentru M ...a facut inclusiv volane M cu incalzire

cica nu e viabila solutia cu imbracatul peste pielea actuala pentru ca arata destul de rau si nu face priza buna pielea pe piele.

eu am incredere in george asa ca o sa vedeti la mine rezultatul.

cine vrea volane si interioare in piele uitati-va aici:

http://picasaweb.google.com/total.auto2002

telefon: 0768979550

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...mp;#entry553317

Edited by armin

Daca il reimbraci in piele, 100% va fi mai gros. Buretele de sub pielea originala e lipit... am mai vazut cazuri de volane reimbracate si toti au trebuit sa imbrace peste...

Nu neapĂŁrat.

Eu am volanul ĂŽmbrĂŁcat Âşi nu a pus pielea nouĂŁ pe pielea veche, a dat jos pielea veche Âşi a ĂŽmbrĂŁcat peste cauciuc.

Din ce stiu (nu e experienta personala, dar am auzit cazuri) - nu se da pielea originala jos pentru ca nu o poti dezlipi uniform - si raman goluri in buretele de dedesubt (se ia cu tot cu burete). Iti dai seama ce poti face cu volanu ala daca se intampla una ca asta..

as face volanul individual, cu piele neagra perforata pe laterale si pielea de pe scaune in partea de sus si jos a volanului - gri deschis. ce parere aveti ?

asa:

poti testa ambele variante :) ..Eu as merge pe black ....desi la tine jumatate de bord e gri ..

as face volanul individual, cu piele neagra perforata pe laterale si pielea de pe scaune in partea de sus si jos a volanului - gri deschis. ce parere aveti ?

asa:

Nu-mi place volanul Individual.

Ori ĂŽl ĂŽmbraci parĂžial ĂŽn piele perforatĂŁ ori ĂŽn Alcantara.

Ăn Alcantara aratĂŁ foarte bine ĂŽnsĂŁ cred cĂŁ este cam greu de ĂŽntreĂžinut.

Poti sa detaliezi zgomotul care il facea rulmentul de la alternator?

cred ca a revenit problema :) ...de cateva zile aud iar ceva in zona alternatorului....maine ma duc la service iar sa vedem ce zic

Edited by armin

m-am dus la service dimineata si nu mai facea niciun zgomot, motorul era inca rece...am lasat-o sa mearga vreo 10 min si tot nimic.

am plecat si cand am ajuns acasa iar se auzea, dar destul de incet...o sa vad maine dupa ce merg mai mult si se incalzeste bine care e treaba.

o posibila cauza la mine ar putea fi axul din alternator care ar putea fi descentrat ...asa ca degeaba am schimbat rulmentii din alternator.

alternatorul incarca bine, cel putin in bord nu apare nimic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.