Jump to content

E46 320iA

armin

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tare volanul, era si ma misto daca avea ata colorta ... inca ceva, pune si pielea aia de la schimbator perforata, se gaseste in comert piele perforata si ti o faci undeva croita dupa aia pe care o ai, eu am facut la un e36 my ex car si arata foarte bine ! daca nu, pune lateralele scaunelor din piele perforata neagra, o sa arate cool cu gri si nu te costa mai mult de 300 euro fata spate !

nu am mai vrut cu ata in trei culori, am ales stilul clasic mai simplu...piele perforata as fi pus pe sezut si spatar, dar nu exista posibilitatea perforarii pielii acum 1 luna cand am facut interiorul...intre timp George a gasit la cineva un laser cu care perforeaza pielea.

deci volanul este imbracat custom, nu este original.

pretul 85 euro.

compactu: de cand nu ne-am vazut am facut si interiorul full piele.

cum e volanul de la mine?

Edited by armin

este foarte tare, acum vreau sa fac la mr. intreprinzator BRANDEX si trim-urile carbon, inclusiv piesa aia de la volan !

Interiorul arata demental la tine, dar cred ca daca mai avea o culoare era mai ''custom'' cu toate ca in general sunt adeptul lucrurilor ''ca originale'' :)

ce ai mai facut cu muzica ?

post-3775-1228125854_thumb.jpg

post-3775-1228125872_thumb.jpg

SIMPLU a fost cuvantul de ordine.

m-am gandit si eu la varianta in 2 culori, dar pana la urma am decis o singura culoare si nu imi pare rau.

o sa arate misto trimurile facute la BRANDEX :) ....cum le faci silver sau black?

muzica ...nu am mai facut incinte la fetele de usi...a ramas 2din si boxe stoc, am avut un subwoofer mic care se baga sub scaun, isi facea treaba, dar imi bruia bluetooth...nu stiu poate nu era bine montat...in fine, sunt multumit cum se aude.

Edited by armin

o sa fac negru carbon , ca argintiu am acum si m am saturat ! iti recomand sa mergi la AB si sa iti cmperi noi difuzoarele, te costa max 7 mil si iti garantez diferenta mareeeeeeeeee.

eu ma gandesc din ce in ce mai mult la un seria 1 / 2.0 D, hidramat, cu pachet M :) mica, puternica si cool :)

lol...sunt wood birch antracite, model care se pune pe individual...cateva sute bune de euro...

sunt diferite de piano black, au alta textura...sunt niste vinisoare maron prin lemnul negru, dar trebuie niste poze profi ca se vada exact.

Edited by armin

grile negre si o bara M ... si o sa ai o masina care atage priviiiiiiiiirrrrrriiiiiiii

uite si cu bandouri vopsite gri inchis ... arata interesant !

bara este :) ...grile negre...nu cred. am pachet crom si imi place.

cu bandourile gri mai ma gandesc...

Edited by armin

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.