Jump to content

E46 320iA

armin

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

multumesc la toti pentru aprecieri.

@BRANDEX: M-a ajutat un nene mai experimentat care le-a adus tocmai din U.K. :) ...acelasi nene care are toate accesoriile pentru BMW & MINI ;)

ieri am luat gume pe spate, asa ca ieri le-am pus pe masina...nu le-am pus pe masina ca nu aveau "shoes" :) ...trebuia ceva firmat :)

super frumoase .....Mos Craciun a fost darnic cu tine ... :)

daca am fost cuminte si am avut grija de ea... :)

revin cu impresii dupa o zi intreaga de stat in masina...este mai rigida cu jante pe 18, dar nu asa tare cum ma asteptam...nu am deloc tramlining, o sa vad la peste 100 km/h...

pe fata 225-40-18 (michelin pilot sport), pe spate am pus 245-40-18 (pirelli p zero), nu atinge deloc.

per total sunt foarte multumit si de look si de cum se simte.

cred ca pe un drum "calcat" des de tiruri nu prea ai cum sa mergi ok...am avut tramlining la roti pe 17, cu gume noi pe drum fara denivelari.

pana la urma cred ca este foarte importanta anvelopa, dimensiunea anvelopei si latimea jantei.

• 3 months later...

cred ca azi ti-am vazut masina in parcarea subterana de la auchan, nu sunt convins, nu am retinut nr de inmatriculare insa era un e46 sedan gri cu bara MpackII si jante ACS type III racing replica

<_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.