Jump to content

E46 320iA

armin

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Arata bine.Ce critici vrei sa auzi? :)

pai nu stiu...jante naspa care nu se potrivesc cu linia bmw,folii ca la manelisti,LED'uri de pre-facelift la facelift...vopseaua sarita pe capota de la pietricele.... :)

lui bobo, de exemplu,nu'i place directia in care se indreapta look'ul masinii mele...dar m'a lasat in ceata :blink: .spune dom'le ce nu'ti place !!...ca nu'i bai.

aaa....look'ul masinii mele va ramane cam asa,nu are in ce directie sa se mai indrepte.am cam terminat.

gumele pe spate sunt de acord ca ar fi dat mai bine cu talon 40,dar am gasit o oferta buna la dunlop'urile astea...si asta e!poate gasesc sa le schimb cu cineva,dar chiar nu este o prioritate.

bara pe spate M am avut ocazia sa cumpar,dar sincer nu mi s'a parut o afacere sa mai dau cateva sute de euro pt bara aia.(nu avea difuzorul ala pe spate).intr'adevar arata bine un paket complet M,nu neg asta

volan M....mmmmmm....este pe lista,deocamdata ma bucur de asta sport

orice critica constructiva se accepta

Man... ce conteaza daca nu-i place lui Bobo sau daca mie imi place? Atat timp cat TIE iti place, totul e ok. Doar n-o sa dai jos jantele de pe masina pentru ca nu ii plac lui Bobo. :blink:

Ideea e sa-ti faci masina asa cum iti place, nu cum le place altora.

Man... ce conteaza daca nu-i place lui Bobo sau daca mie imi place? Atat timp cat TIE iti place, totul e ok. Doar n-o sa dai jos jantele de pe masina pentru ca nu ii plac lui Bobo. :blink:

Ideea e sa-ti faci masina asa cum iti place, nu cum le place altora.

exact asta am spus si eu mai sus :)

repet,critica bine intemeiata e binevenita oricand...tot timpul e loc de mai bine

Pai rar este intemeiata.

De exemplu, mi-e frica sa spun ca ma gandesc sa-mi iau un strut bar, pentru ca se va interpreta cu siguranta ca incerc sa fac M3 din masina. Ca si cu discurile perforate, de altfel: putin probabil sa te gandesti sa imbunatatesti franele la o masina care trece de 220 km/h, nu? Mult mai probabil e sa le pui pentru ca le-ai vazut pe o alta masina....

Pai rar este intemeiata.

De exemplu, mi-e frica sa spun ca ma gandesc sa-mi iau un strut bar, pentru ca se va interpreta cu siguranta ca incerc sa fac M3 din masina. Ca si cu discurile perforate, de altfel: putin probabil sa te gandesti sa imbunatatesti franele la o masina care trece de 220 km/h, nu? Mult mai probabil e sa le pui pentru ca le-ai vazut pe o alta masina....

lol...pai ce are strut bar cu m3...sau discurile perforate...

unii sunt mai catolici decat papa de la roma

si eu vreau strut bar si discuri perforate...hmm...oare asta inseamna ca vreau sa'mi transform masina intr'un supercar wannabe sau doar ca vreau sa imbunatatesc tinuta de drum si performantele masinii...

aaa....look'ul masinii mele va ramane cam asa,nu are in ce directie sa se mai indrepte.am cam terminat.

mereu se mai gaseste ceva de montat :) Plictiseala asta ..sau pasiune!!!! :blink:

mereu se mai gaseste ceva de montat :) Plictiseala asta ..sau pasiune!!!! :)

mda...ma gandesc cateodata la un custom paint :blink:

mereu se mai gaseste ceva de montat :) Plictiseala asta ..sau pasiune!!!! :)

Nu ar fi o idee rea, dar cati bani mai ai de gand sa bagi in ea man? Si la ce culori te gandesti?

Oricum o masina buna si frumoasa :) Felicitari :)

mereu se mai gaseste ceva de montat :D Plictiseala asta ..sau pasiune!!!! :)

Nu ar fi o idee rea, dar cati bani mai ai de gand sa bagi in ea man? Si la ce culori te gandesti?

Oricum o masina buna si frumoasa :) Felicitari :)

nu stiu inca...ma uit la masina lui cat si zic:asta da pasiune...e un exemplu

la vopsit...hmm ...mai ma bate un gand cateodata,dar fara 2000 euro nu m'as apuca de treaba asta si chiar nu cred ca se merita...poate castig la loto :)

vad ca a ajuns la 4 stele :) ,deci va place....

• 4 weeks later...
Merge treaba cu masina! :blink: Dc tot o imbunatatesti continuu, nu exista oare retrofit de geamuri electrice spate?!? sau luate piese de la dezmembrari...macarale, butoane usi si pt sofer, mai e butonul de blocat geamurile spate( nu sunt sigur)...mereu mi-a parut rau cand am vazut masini asa de frumoase cu pachet M, jante etc si cu manivele la geamurile spate...mai bine faceau masina un pic mai scumpa si puneau asta in standard! :)

• 1 month later...
lui bobo, de exemplu,nu'i place directia in care se indreapta look'ul masinii mele...dar m'a lasat in ceata :twoup: .spune dom'le ce nu'ti place !!...ca nu'i bai.

Sa vin cu completari :D

In general nu imi plac masinile cu folie doar pe spate. E ca si cum ai taia masina in doua... se vede aiurea :). Iar argintiul accentueaza senzatia asta :D . Plus ca folia e foarte inchisa... Eu as fi optam pentru folie cat mai transparenta, undeva pe la 75-80%, atat pe fata cat si pe spate (intuneca interiorul masinii doar o idee). Combinatia asta vine foarte bine pe o masina alba, dar sunt sigur ca si pe argintiu e OK.

Nu imi mai plac jantele. Poate o fi la moda, dar pur si simplu mie nu imi plac de nici un fel. Plus ca au elemente negre... pe o masina deschisa la culoare - big no-no. :D

In rest, e frumusica masina si ca aspect si ca optiuni. Te cam zdruncina, dar arata bine :P .

PS: Ah, vroiam sa vad cum ar arata cu bandourile vopsite si cautam masina userului de la Cluj (era pasionat de fotografie) care era tot argintie si avea bandouri in culoarea carosieriei, dar nu mai retin cum il cheama si nici topic la Masina mea nu i-am vazut. :twoup:

Mie chiar imi place masina ta asa cum e. In realitate arata mult mai bine ca in poze. Daca o vedeam doar in poze nu ii zicea mare lucru. Jantele, ti-am zis si personal, sunt foarte tari, sunt mai unice si mai deosebite. Dar, dupa cum ti-am mai spus, fa-i ceva la interior - o piele ceva, macar pe aripioare

lui bobo, de exemplu,nu'i place directia in care se indreapta look'ul masinii mele...dar m'a lasat in ceata :twoup: .spune dom'le ce nu'ti place !!...ca nu'i bai.

Sa vin cu completari :P

In general nu imi plac masinile cu folie doar pe spate. E ca si cum ai taia masina in doua... se vede aiurea ;). Iar argintiul accentueaza senzatia asta :) . Plus ca folia e foarte inchisa... Eu as fi optam pentru folie cat mai transparenta, undeva pe la 75-80%, atat pe fata cat si pe spate (intuneca interiorul masinii doar o idee). Combinatia asta vine foarte bine pe o masina alba, dar sunt sigur ca si pe argintiu e OK.

Nu imi mai plac jantele. Poate o fi la moda, dar pur si simplu mie nu imi plac de nici un fel. Plus ca au elemente negre... pe o masina deschisa la culoare - big no-no. :D

In rest, e frumusica masina si ca aspect si ca optiuni. Te cam zdruncina, dar arata bine :P .

PS: Ah, vroiam sa vad cum ar arata cu bandourile vopsite si cautam masina userului de la Cluj (era pasionat de fotografie) care era tot argintie si avea bandouri in culoarea carosieriei, dar nu mai retin cum il cheama si nici topic la Masina mea nu i-am vazut. :twoup:

1) nici mie nu'mi plac masinile cu folie doar pe spate :P ...de aceea mi'am pus si pe fata :D ...e doar o nuanta peste ce e legal,poate nu se vede bine in poze(atat poate nokia 6500)

2) jantele mi'au placut si inca imi plac...

3) de zdruncinat nu zdruncina absolut deloc...este exact ca inainte ...pe incercate :D ...poate sa confirme si myxage

eu bandourile le las negre...for now

Edited by armin

Mie chiar imi place masina ta asa cum e. In realitate arata mult mai bine ca in poze. Daca o vedeam doar in poze nu ii zicea mare lucru. Jantele, ti-am zis si personal, sunt foarte tari, sunt mai unice si mai deosebite. Dar, dupa cum ti-am mai spus, fa-i ceva la interior - o piele ceva, macar pe aripioare

mersi razvan :twoup:

poate o sa ajung sa fac si lateralele la scaune cu piele

momentan fac upgrade de sunet...

Jantele chiar sunt frumoase!

Ca si masina. :D

dupa cum spuneam :D ....jantele ...you love it or you hate it

au fost mai multi cei care au zis ca sunt misto :twoup:

oare ar arata bine cu capace bmw? :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.