Jump to content

E46 320iA

armin

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E misto masina....ce-i faci la sunet? Nu-i putin puturoasa fiind o automata pana-n 200 CP? Cel putin asa ziceau multi p-aici, ca-i misto cu automata la peste 200 CP... N-am condus BMW automat decat o nesimtire de 645 timp de 10-15 min....

E misto masina....ce-i faci la sunet? Nu-i putin puturoasa fiind o automata pana-n 200 CP? Cel putin asa ziceau multi p-aici, ca-i misto cu automata la peste 200 CP... N-am condus BMW automat decat o nesimtire de 645 timp de 10-15 min....

vreau sa montez un 2din cu dvd,mp3,bluetooth...

referitor la puterea motorului ma declar foarte multumit :D ...masina se comporta extraordinar,motorul suna intr'un mare fel :twoup:

nu spun ca nu ar fi loc de mai bine,adica un 325i...totusi sunt la fel de multumit si de incantat de masina ca in prima zi.

pana acum am schimbat bucsile la bascule cand am luat'o,pompa servodirectie si...cam atat :twoup: ...aaa...si ulei+filtre

am aproape 12000 km de cand o am.

Cand ai zis sunet ma gandeam la difuzoare etc...am condus masina lui White320ci dar putin, e manuala dar nu m-am prea prins ce si cum, schimbam prea rpd, ca la diesel...si eu vreau 325, nu mai vreau diesel dar mai trebuie sa astept si oricum cred ca o sa dau greu compactul...

Cand ai zis sunet ma gandeam la difuzoare etc...am condus masina lui White320ci dar putin, e manuala dar nu m-am prea prins ce si cum, schimbam prea rpd, ca la diesel...si eu vreau 325, nu mai vreau diesel dar mai trebuie sa astept si oricum cred ca o sa dau greu compactul...

pai sunetul pleaca din HU :twoup: ...pe urma pot sa schimb dif'uri...cu HU original nu ai optiuni ..e prea slab

M-am prins! :twoup: Succes in continuare! Nu uita sa-mi dai de veste cand ajungi la geamurile spate! :twoup:

las viitorul proprietar sa se ocupe de geamuri spate...prea mare bataie de cap

• 2 weeks later...
Arata foarte urat 2din-ul. Nu arata orginal...asta ar fi problema

hai ma razvane..."foarte urat" :twoup:

Daca il faci sa arate asa, e "foarte" perfect

o sa vad cum iese :D ...a ajuns rama

@razvan:cum e cu diesel?...ma bate un gand si pe mine...am inceput sa fac km cam multi :twoup: si ma gandesc la un diesel,desi mi'e greu sa ma despart de masina asta

@razvan:cum e cu diesel?...ma bate un gand si pe mine...am inceput sa fac km cam multi :twoup: si ma gandesc la un diesel,desi mi'e greu sa ma despart de masina asta

mi'a trecut cu diesel :twoup:

proaspat revopsita partea stanga si capota

new pics:

Pai in afara de bara M tehnic II pe spate, nu prea ai ce sa-i mai pui. :D

daca era neagra ...ce bad boy era ! ma consolez ca nu trebuie spalata la 2 zile :twoup: ,nu de alta dar se strica vopseaua :twoup:

:D Tre' sa platiti taxa pentru pont.

asa e...mai ales ca merita :twoup:

@zender : as vrea sa vin,dar mai am de facut ceva pregatiri...sambata dimineata plec in concediu :D

@teddy : nu o dau,poate pe un coupe sau cabrio :twoup: ...adica tot benzina...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.