Jump to content

beculetul rosu de sub oglinda?

horik87

Recommended Posts

Ideea este ca daca fiecare user nou ( si sunt deja cateva mii ) ar deschide un topic nou in care sa discute aceeasi problema care a mai fost discutata deja si in alte nu stiu cate alte topicuri, nimeni nu ar mai intelege nimic din tot forumul. Informatiile ar fi prea disparate si foarte greu de gasit.

Ca pe orice alt forum si pe acesta este obligatorie folosirea optiunii de cautare (search) pentru a vedea daca subiectul pe care doriti sa il dezbateti, sub forma initierii unui nou topic, nu a fost deja discutat.

acuma sunt si eu cu sufletul impacat.. chiar nu stiu ce face alarma asta.. suna de ex cand iti sparge careva geamu ? sau chestii din astea.. 10x theotien :blink:

289727[/snapback]

Pe plafon sus, cam intre scaune si bancheta din spate, ai un fel de cutiuta? Daca ai, atunci ai si senzori de miscare interioara iar alarma va suna si daca lasi geamul deschis si cineva baga mana inauntru.

• 2 months later...
deci yo cand inchid masina se aprinde beculetul rosu .... si am si o cutie deasupra la bancheta din spate adica nu chiar deasupra aproape dar alarma nu exista sau nu stiu ...??? :blink: eu am inchis masina am miscat-o si nu suna nimici o alarma o fii ceva stricat sau nu are alarma din fabrica???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.