Jump to content

530i-E60 posesori pe aici?

nik_romania

Recommended Posts

Se pare ca nu este chiar asa.

Doua masini fabricate in acelasi an, acelasi motor, dar cutii diferite, se pot incadra la norme de poluare diferite.

290294[/snapback]

Da, normal. Eu ziceam in legatura cu ce a zis io's, ca M54 era euro 4 inainte sa apara E60. Ar fi aiurea ca M54 sa fie euro 4 in 2002 si in 2003 sa il intoarca la euro 3. Iar daca E60-ul cu manuala l-au inceput cu euro 4, la fel de aiurea ar fi ca E60-ul cu automatica sa il faca euro 3.

Da, normal. Eu ziceam in legatura cu ce a zis io's, ca M54 era euro 4 inainte sa apara E60. Ar fi aiurea ca M54 sa fie euro 4 in 2002 si in 2003 sa il intoarca la euro 3. Iar daca E60-ul cu manuala l-au inceput cu euro 4, la fel de aiurea ar fi ca E60-ul cu automatica sa il faca euro 3.

290300[/snapback]

ba eu am intalnit cazuri cu 2 masini identice (bmw), una 2004/manual euro4 si alta 2005/automat euro3.. deci.....

e adevarat, nu 530i e60, am si precizat ca nu stiu

Mi se pare ca unele diesel-uri sunt euro 3 totusi, dar nu bag mana in foc. Eu cand am cautat mashina, din peste 25 de E60-uri 520i,525i si 530i (M54), toate erau euro 4...

Cel mai sigur.... intreaba cand suni sa rezervi mashina...Bafta!

291315[/snapback]

Diesel-ul cel putin toate din 2003 sunt numai Euro 3. Benzina e Euro 4.

Metoda simplu de verificat - te uiti in brief.

ba eu am intalnit cazuri cu 2 masini identice (bmw), una 2004/manual euro4 si alta 2005/automat euro3.. deci.....

e adevarat, nu 530i e60, am si precizat ca nu stiu

291314[/snapback]

Am specificat in a 2-a explicatie ca in cazul de fata ar fi vorba de o motorizare care deja de la modelul de caroserie avea Euro 4. Si cum tehnologia chipurile merge in sus sau macar pe acelasi nivel, ar fi destul de anormal ca M54 sa ajunga la Euro 4 la o caroserie, iar la urmatoarea caroserie sa ii faca downgrade la Euro 3. Daca pe la mijlocul duratei de viata pentru E60 se introducea Euro 4, atunci era posibil ca automaticele sau chiar si unele manuale sa le mai gasesti inca cu Euro 3.

In fine.. una peste alta, manuala sau automatica, benzina e Euro 4 de la inceputul E60-ului.