Jump to content

WS PLATINUM-TELESHOPPING

armin

Recommended Posts

am vazut la tv de vreo 2 ori reclama la produsul asta,din ce am inteles este vorba de un tratament cu polimeri activi ce se aplica pe vopsea.

pachetul cuprinde in plus si o solutie pt parbriz,una pt jante si inca ceva de interior...

nu prea "pun botul" :blink: la reclamele astea,dar eram curios daca a incercat cineva ...

In general produsele vandute prin teleshopping sunt cel putin discutabile. Poate WS asta este diferit, nu stiu, dar nu sunt dispus sa risc pe masina mea, mai bine merg pe produse testate, despre care stiu sigur ca sunt bune.

Ca regula generala, nu exista produse-minune. Mai ales daca sunt si ieftine. Totusi, spot-ul este distractiv de urmarit, tipul ala e atat de entuziasmat de Minunea Secolului incat pur si simplu nu poti schimba canalul. E cam ca ala cu "CADO!" :blink:

• 1 year later...

vine din austria (sunt produse fabricate in austria, dupa cate au zis astia de la teleshoping) probabil ca se strange un anumit numar de comenzi si de aceea dureaza atat livrarea .

n-am avut ce face intr-o dimineata si am comandat cu un prieten (deci dau pretul pe din 2) pierd 80 ron la o adica <_< big deal ...

nu cred ca-i atat de tare.

ai folosit tu sau ai vazut vre-o masina tratata cu el ?

m-a ferit Dumnezeu! <_<

in general nu am nici cea mai mica incredere in articolele astea cumparate prin teleshopping.

nu cred ca-i atat de tare.

ai folosit tu sau ai vazut vre-o masina tratata cu el ?

in general nu am nici cea mai mica incredere in articolele astea cumparate prin teleshopping.

word!

nici eu nu am incredere, desi daca stau sa ma gandesc si Duralube era vandut la inceput prin teleshopping.

ce-mi plac mie oamenii care gandesc negativ despre un produs fara macar sa fii avut nici ce-a mai mica idee despre el.

ps: eu personal am cumparat destule produse de la teleshoping si nu am avut probleme, intradevar nu am cumparat solutii miraculoase dar nici nu mi-am dat cu parerera despre un produs fara macar sa stiu ceva despre el .

ps2:am citit pe diverse forumuri despre vs platinum si cica sunt multumiti cat de cat de el.

Am incercat eu ws platinium.Nu ataca vopseaua ,nu este ca in reclama, da e bunicel. Nu se mai pune praful pe masina asa repede, cand o speli se scurge toata apa de pe ea si nu mai raman pete, si dejectii-le de pasari care sunt uscate se curata mai repede. In pachetul pe care il trimit ei mai este si o soluti de jante care este chiar foarte buna si un silicon de bord care e pe baza de teflon si nu se mai pune praful repede. Merita incercat.( nu le fac reclama., dar am incercat si sunt multumit de produsele lor)