Jump to content

are cineva se aici noul x5 e70 in proprietate?

bobi11

Recommended Posts

Ne bucura sa auzim ca totul e ok. Asteptam si eventuale imbunatatiri de ordin estetic :blink:

@pit, esti intr-o mica eroare, suspensia pneumatica de la Q7 sau RR (nuRolls) este altceva decat ce are BMW. La BMW confortul si nu numai sunt date de suspensia adaptiva, optiune pe care o are colegul cjean. E o altfel de abordare a aceleiasi teme si as putea spune ca avantajul este pentru BMW, aceasta suspensie adaptiva avand capacitatea si de a se intari atunci cand e cazul. Adica e un fel de 2 in 1, ai suspensie relativ moale si confortabila pe drumuri mai putin bune si aproape suspensie sport pe drumuri bune.

302513[/snapback]

Si la q7 se intareste daca e pe sport, si daca o pui pe automatic e la fel cum ai zis tu.. se face singura dupa drum cred... asa am inteles. Nu vorbesc date tehnice si cum e facuta pt ca nu stiu.. eu o tin pe confort mai tot timpu.

modelele pana in 4 la bmw cu suspensie standard sunt praf. cu e46 ala nu puteam sa iau o curba cu mai mult de 70, chiar si alea mici. cu e class le iau si cu 140 :blink:

302710[/snapback]

corecteaza-ma daca am gresit , toate modelele pana in 2004 la bmw cu suspesie standard sunt praf ? ptr ca nu poti intra in curbe cu o viteza mai mare ? sau sunt proaste in sensul ca se defecteaza ?

corecteaza-ma daca am gresit , toate modelele pana in 2004 la bmw cu suspesie standard sunt praf ? ptr ca nu poti intra in curbe cu o viteza mai mare ? sau sunt proaste in sensul ca se defecteaza ?

303063[/snapback]

nu stiu cum sa explic, am avut un e46 si am mers cu un e39 destul... e46 320 si e39 525, ambele sunt PRAF in curbe, majoritatea curbelor le luam pe jumate cu frana si cealalta jumate cu acceleratia. de stricat nu stiu, nu cred... la bmw n-am avut inca probleme.... la niste suspensii asa pufoase nici nu ma mir

nu stiu cum sa explic, am avut un e46 si am mers cu un e39 destul... e46 320 si e39 525, ambele sunt PRAF in curbe, majoritatea curbelor le luam pe jumate cu frana si cealalta jumate cu acceleratia. de stricat nu stiu, nu cred... la bmw n-am avut inca probleme.... la niste suspensii asa pufoase nici nu ma mir

303066[/snapback]

nu stiu ce sa-ti spun , exact ca tine vre-o 2 ani am avut un e39 530 , acum am un e46 320 si un e65 730 si parca mi se pare ca 7`le e cam greoi in curbe , cine stie :blink: , sa-ti dai si tu cu parerea la noua ta achizitie

nu stiu ce sa-ti spun , exact ca tine vre-o 2 ani am avut un e39 530 , acum am un e46 320 si un e65 730 si parca mi se pare ca 7`le e cam greoi in curbe , cine stie :blink: , sa-ti dai si tu cu parerea la noua ta achizitie

303073[/snapback]

abia astept, luni dimineata o iau :)

trebuie sa-mi caut niste jante pe 19, spoke-uri

abia astept, luni dimineata o iau :)

trebuie sa-mi caut niste jante pe 19, spoke-uri

303074[/snapback]

am avut niste jante pe 19 , exact cum le am pe masina si nu erau replici . sa-mi zici dupa ce te plimbi cu masina ce parere ai de e65 comparativ cu celelalte :blink: cred ca esti singurul de pe aici care de-abia asteapta sa treaca weekendul cat mai repede :)

am avut niste jante pe 19 , exact cum le am pe masina si nu erau replici . sa-mi zici dupa ce te plimbi cu masina ce parere ai de e65 comparativ cu celelalte :blink:  cred ca esti singurul de pe aici care de-abia asteapta sa treaca weekendul cat mai repede :)

303076[/snapback]

am mai avut un e65 :)

dar am scapat repede de el, long story

de cand l-am avut pe ala numai la e65 mi-a stat gandul

si ala era chel, nu avea nici scaune confort, etc

am mai avut un e65 :blink:

dar am scapat repede de el, long story

de cand l-am avut pe ala numai la e65 mi-a stat gandul

si ala era chel, nu avea nici scaune confort, etc

303080[/snapback]

si mie imi statea gandul acu vre-o 3 ani numai la audi tt , eram indragostit de masina aia si am plecat in germania sa o iau , dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si m-am intros cu 530 :) . acum vre-o 5 luni ma uitam dupa un e60 530 si am luat e65 :) si tot asa , data viitoare sper sa ma uit dupa una si sa iau un seria 6 :)) , asta care l-ai luat are dynamic drive ?

si mie imi statea gandul acu vre-o 3 ani numai la audi tt , eram indragostit de masina aia si am plecat in germania sa o iau , dar socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ si m-am intros cu 530 :blink:  .  acum vre-o 5 luni ma uitam dupa un e60 530 si am luat e65 :) si tot asa , data viitoare sper sa ma uit dupa una si sa iau un seria 6 :)) , asta care l-ai luat are dynamic drive ?

303085[/snapback]

yup, arie

mm de mercedes, nu mai vreau sa aud de ele

mercedes nu am avut , dar am condus , e ok ,dar nu m-au atras niciodata, nu shtiu de ce si doar am prieteni care au chiar modele frumoase sl , s , e

303088[/snapback]

e class: cazut 3 injectoare, joc cardan, joc cutie, reglat directia de 3 ori, zgomot ciudat clima, zgomotul ciudat clima persista, cazut crom de pe manerul de la usa sofer si m-am taiat la mana ( sunt cu ea pansata in mom de fata ), trapa blocata pe vreme de FURTUNA ( funny ), probleme cu inchiderea centralizata, cu geamurile electrice, computerul de bord. Si de azi nu se mai aude nimic pe partea stanga si filmele dvd nu se mai vad, se blocheaza. Toate astea in 1 luna jumate de cand o am... de reperat le-am reparat toate chiar daca o vand, dar iti dai seama ce subtire mi-e portofelul...

e class: cazut 3 injectoare, joc cardan, joc cutie, reglat directia de 3 ori, zgomot ciudat clima, zgomotul ciudat clima persista, cazut crom de pe manerul de la usa sofer si m-am taiat la mana ( sunt cu ea pansata in mom de fata ), trapa blocata pe vreme de FURTUNA ( funny ), probleme cu inchiderea centralizata, cu geamurile electrice, computerul de bord. Si de azi nu se mai aude nimic pe partea stanga si filmele dvd nu se mai vad, se blocheaza. Toate astea in 1 luna jumate de cand o am... de reperat le-am reparat toate chiar daca o vand, dar iti dai seama ce subtire mi-e portofelul...

303091[/snapback]

probabil ca ai nimerit o masina cu ghinion :blink:

• 3 months later...
modelele pana in 4 la bmw cu suspensie standard sunt praf. cu e46 ala nu puteam sa iau o curba cu mai mult de 70, chiar si alea mici. cu e class le iau si cu 140 :blink:

ce vorbesti ca nu reuseai sa iei curbele cu E46?? Eu am versiunea 320d activa din 2003 (aia cu suspensii mai sport)si vreau sa spun ca are o stabilitate de invidiat. Un e46 se poate aprecia pe strazile cu cat mai multe curbe posibile,dar trebuie sa stii sa conduci o TP.Ca sa nu mai vorbesc de condusul in autostrada unde iau curbe cu 170km/h fara sa clinteasca.

• 4 months later...
Multumesc mult, exact asta voi face eu. Nu imi trebuie nici adaptive drive, o chestiei in plus care sa se strice si de care nu am nevoie la drumurile noastre. Dau o bere virtuala pt acest sfat. :twoup:

Gresesti, Adaptive Drive ajuta mult la ceea ce iti doresti tu si anume CONFORT. Daca in general nu-ti cumperi ceva din cauza ca se strica atunci nu-ti lua BMW, e o masina complexa cu o fiabilitate destul de buna dar nu extraordinara.

Eu dau o naveta de bere virtuala, mai bine nu, un camion de bere virtuala daca iti iei adaptive drive, nu o sa-ti para rau :twoup: Daca nu gasesti articole despre adaptive drive da-mi PM.

salut as vrea sa stiu ce este adaptive drive cam totul despre el 10x

as vrea sa stiu si eu ce este adaptive drive ma poate ajuta cineva? sunt pe punctul de a imi lua un x5 si am mers cu unu cu pachet sport cu jante pe 20 fara adaptive drive .... este jalnic ... teroare vreau sa iau unu cu pachet sport jante 19 adaptive drive , suspensie pneumatica automata.... este ok?

http://www.bmw.com/com/en/newvehicles/x5/x...ptivedrive.html

Making a difference.

Adaptive Drive in the BMW X5.

Athletic performance and comfort are no longer mutually exclusive: Adaptive Drive offers outstandingly dynamic driving, optimum cornering and smooth load balancing. At the touch of a button, the chassis set-up can be stiffened to provide even greater agility. By actively suppressing the vehicle’s natural tendency to roll when cornering at speed, Adaptive Drive means excellent handling for the driver and noticeably higher levels of comfort for rear-seat passengers.

• 3 months later...

Sunt si eu un proaspat posesor de e70 3.0si model SUA si am cateva intrebari:

1. Stie cineva un magazin online (dealer sau nu) de unde se pot comanda accesorii?

2. BMW Assist merge si la noi?

3. A comandat cineva DVD pentru nav pro 2008-2 pt. Europa de est de pe site de la Navteq? La ei e 100 de dolari, la AB e 1200 de lei :)

4. Stie cineva unde e seria motorului???

5. Satellite radio acopera si Romania?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si daca aveti intrebari in legatura cu aceasta masina va stau la dispozitie.

1. PoĂži comanda piese de la userii grozadan Âşi dolly.

3. ExistĂŁ Âşi alternative: http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?s=&...st&p=448764

5. Din câte ºtiu, nu.

Multam fain de raspunsuri... In ceea ce priveste accesoriile ma refeream la astea: accesorii. Pentru piese de schimb... masina e in garantie cel putin 2 ani de acum incolo (asta daca nu o cumpar pe aia extinsa de 5) asa ca sper sa nu am problema lor prea curand.

Iar pentru navigatie, am incercat cateva variante de pe torente dar fara succes... mai fac cateva incercari si daca tot nu merge il comand de la navteq.

• 2 weeks later...
Multumesc mult, exact asta voi face eu. Nu imi trebuie nici adaptive drive, o chestiei in plus care sa se strice si de care nu am nevoie la drumurile noastre. Dau o bere virtuala pt acest sfat. :)

Gresesti, Adaptive Drive ajuta mult la ceea ce iti doresti tu si anume CONFORT. Daca in general nu-ti cumperi ceva din cauza ca se strica atunci nu-ti lua BMW, e o masina complexa cu o fiabilitate destul de buna dar nu extraordinara.

Eu dau o naveta de bere virtuala, mai bine nu, un camion de bere virtuala daca iti iei adaptive drive, nu o sa-ti para rau :) Daca nu gasesti articole despre adaptive drive da-mi PM.

salut as vrea sa stiu ce este adaptive drive cam totul despre el 10x

as vrea sa stiu si eu ce este adaptive drive ma poate ajuta cineva? sunt pe punctul de a imi lua un x5 si am mers cu unu cu pachet sport cu jante pe 20 fara adaptive drive .... este jalnic ... teroare vreau sa iau unu cu pachet sport jante 19 adaptive drive , suspensie pneumatica automata.... este ok?

face toti banii adaptive drive, e senzatie, masina nu o poti rasturna cand e pe modul sport, iar pe comfort e suficient de moale

• 4 weeks later...