Jump to content

cu ce se poate lipi

Allex

Recommended Posts

:)  Nu se lipeste cu nimic. Parbrizul vine din fabrica cu un suport deja lipit, iar mai departe bratul oglinzii se monteaza in acel suport prin rotire.

293251[/snapback]

Mie mi s-a dezlipit suportul cu tot cu bucata din parbriz (un strat subtire) si vreau sa o lipesc la loc :)

Deci trebuie neaparat sa schimb parbrizul? :blink:

PS: Oglinda mea nu e ca cea din poza

Edited by Allex

Mie mi s-a dezlipit suportul cu tot cu bucata din parbriz (un strat subtire) si vreau sa o lipesc la loc :)

Deci trebuie neaparat sa schimb parbrizul? :blink:

PS: Oglinda mea nu e ca cea din poza

293255[/snapback]

Eu din cate stiu nu se poate lipi cu nimic sa tina, o sa se dezlipeasca mereu.

daca esti din Buc mergi la Ager ..daca nu ..la cei care monteaza parbrize in orasul tau ..Au ei tot ce-ti trebuie ! :)

293260[/snapback]

nu sunt din bucuresti :) Cred ca o sa vin totusi pana in bucuresti la Ager sa schimb parbrizul ca am lipit cu detoate si tot degeaba :) cade intruna :blink:

E, iti dai seama ca nu merita sa schimbi parbrizul doar pt suportul de oglinda. Incearca cu poxipol, superglue... etc... Cade, lipesti suportul din nou, iar cade, iar il lipesti si tot asa  :) .

293259[/snapback]

Eu nu stiu despre ce suport e vorba, adica am vazut in poza de mai sus da oglinda mea nu arata asa, nu are suport :blink: Pur si simplu e un brat care intra in oglinda, iar la capatul celalat era lipit de parbriz. Nu se desface decat direct din oglinda(nu am incercat dar cred).

Nu stiu cum sa va explic. Poate fac maine o poza la oglinda s-o vedeti.

nu sunt din bucuresti :) Cred ca o sa vin totusi pana in bucuresti la Ager sa schimb parbrizul ca am lipit cu detoate si tot degeaba :) cade intruna :blink:

293261[/snapback]

Uite am vb. cu un prieten care monteaza parbrize si a zis ca are o solutie speciala care lipeste fier pe sticla si care nu se gaseste. Poti sa te duci in orasul tau sa intrebi la un service de montat parbrize, sau daca ajungi in bucuresti de duc eu la prietenul asta. A zis ca te costa cam 20-30 ron si nu se mai dezlipeste.

Uite am vb. cu un prieten care monteaza parbrize si a zis ca are o solutie speciala care lipeste fier pe sticla si care nu se gaseste. Poti sa te duci in orasul tau sa intrebi la un service de montat parbrize, sau daca ajungi in bucuresti de duc eu la prietenul asta. A zis ca te costa cam 20-30 ron si nu se mai dezlipeste.

293264[/snapback]

In locul in care a fost lipita oglinda s-au facut niste crapaturi "inflorituri" care au tendinta sa o i-a in jos plus ca s-a luat deja un strat din parbriz(a ajuns la folia din mijloc) :blink: deci oricum nu stiu cat de bine o sa tina lipit asa ca mai bine il schimb.

Mersi oricum :)

In locul in care a fost lipita oglinda s-au facut niste crapaturi "inflorituri" care au tendinta sa o i-a in jos plus ca s-a luat deja un strat din parbriz(a ajuns la folia din mijloc) :blink:  deci oricum nu stiu cat de bine o sa tina lipit asa ca mai bine il schimb.

293268[/snapback]

Atunci de ce ai mai intrebat cu ce se lipeste? :)

Daca vrei il sun iar pe prietenul asta al meu si il intreb cat iti ia sa iti monteze parbriz nou, am inteles ca le ia pe sub mana de unde lucreaza si til da la jumate din pretul pietei.

Atunci de ce ai mai intrebat cu ce se lipeste?  :)

Daca vrei il sun iar pe prietenul asta al meu si il intreb cat iti ia sa iti monteze parbriz nou, am inteles ca le ia pe sub mana de unde lucreaza si til da la jumate din pretul pietei.

293269[/snapback]

Am intrebat pentru ca initial ma gandeam sa-l lipesc da dupa cum arata... nu stiu cat de bine ar mai tine lipit :blink: si nici nu am stiut de faza cu suportul(ca orice parbriz vine cu un suport lipit din fabrica) am crezut ca se lipeste oglinda de parbriz.

Chiar te rog daca poti lua legatura cu el sa-l intrebi da-mi un PM

In locul in care a fost lipita oglinda s-au facut niste crapaturi "inflorituri" care au tendinta sa o i-a in jos plus ca s-a luat deja un strat din parbriz(a ajuns la folia din mijloc) :blink:  deci oricum nu stiu cat de bine o sa tina lipit asa ca mai bine il schimb.

293268[/snapback]

Pune alt parbriz, daca este crapat ce sa mai lipesti :)

Exista la astia cu parbrize o solutie de lipit oglinda,este special pt asa ceva, o ceri la ei si gata tine o viata,insa daca zici ca are inflorituri...nu prea stiu daca mai merge... :blink:

293664[/snapback]

mai bine pui o poza cu locul ...in principiu poti lipi un pic mai jos sau mai sus ...

• 4 weeks later...

Astazi am fost la Ager si mi-am schimbat parbrizul :) Foarte priceputi si de treaba baietii, atat ca am stat cam mult p'acolo :) , in rest... ce sa mai zic... cu "ocazia" asta am parbriz cu tenta verde si cu parasolar albastru :) :) , ceea ce pana acum nu aveam :blink: . Daca vreodata aveti nevoie de parbriz (ceea ce nu va doresc) recomand cu incredere Ager Bucuresti :D

Multumesc pentru sfaturi :) !

Edited by Allex