Jump to content

BMW seria 8

blastergod

Recommended Posts

poti considera ca 8ul este tata sau poate bunicul lui e64...deci este mai intelept :twoup:

eu unul apreciez enorm de mult csi-ul...poate sunt mai conservator....imi doresc o astfel de masina foarte mult...arata incredibil...bineinteles ar fi si mai si daca ar avea puterea unui m5 sau m6 din zilele noastre sau din viitor.

oricum ar fi este de actualitate si in zilele de azi.....si intoarce capete la fel de multe pe strada, daca nu mai multe ca un seria 6 de 2008....capul meu si a celor ca mine oricum il intoarce mai repede decat e64

p.s. ciupane: avanseaza degeaba tehnologia...(pt romania cel putin)...nici pe una nici pe alta n-ai unde sa le exploatezi la noi nici la 70%

apoi spune tu, ca avem masini la fel, de cate ori i-ai dat tu bordu la a ta de exemplu... eu doar de 3-4 ori noaptea spre dimin pe Buc-Pitesi ca ziua cum ajungeam la 220-230 cum tb sa franez ca aveam masina in fata.

sa tinem cont ca ale noastre sunt deabia niste 'amarate, fata de un 850 sau un m6 sau si un serie 7 de al nou

E31 este o masina misto insa nu se poate compara cu E63 decat din perspectiva design-ului.

Si daca stau sa ma gandesc, nici nu are rost sa le compari.

Sunt masini care fac parte din doua epoci diferite.

Avansul tehnologiei se simte si la viteze mai mici. :twoup:

N-am reusit sa prind 247 km/h cat scrie in talon. :twoup:

Si in mod sigur nu voi reusi in Romania cu masina asta.

E31 este o masina misto insa nu se poate compara cu E63 decat din perspectiva design-ului.

Si daca stau sa ma gandesc, nici nu are rost sa le compari.

Sunt masini care fac parte din doua epoci diferite.

Avansul tehnologiei se simte si la viteze mai mici. :twoup:

N-am reusit sa prind 247 km/h cat scrie in talon. :twoup:

Si in mod sigur nu voi reusi in Romania cu masina asta.

tu esti platit de astia de la bmw sa le faci reclama sa vanda masinile noi si piese :D

P.s. mai sus cand scriam , ma refeream la faptul ca EU as prefera un csiu in detrimentul seriei 6...asta este optiunea mea...sigur, n-ar strica nici 6sarul ....dar tinand cont de istorie, traditie, etc...Csiul e o SUPERMASINA fata de seria 6 care m-am saturat sa le tot vad pe strada

Inca ceva..confirm.. e31 nu este Euro3

Edited by micky

Are un prieten de al meu ... un 8-ar .. e din Rosiorii de Vede Teleorman...

Are numarul VDT.. poate cei din Alexandria il stiu .. :twoup:

O sa il intreb daca nu cumva vrea sa il vanda .. desi .. nu cred ... din cate stiu eu .. e masina lui de suflet :twoup:

• 3 months later...

Revin la topic :)

Se apropie ziua in care imi voi cumpara 850CI (nu csi din pacate).

Acum am cateva intrebari, poate ma ajutati si voi cu niste raspunsuri (ca de obicei :) ).

Vreau cutie automata, si din ce am observat (cred), unele cutii sunt steptronic.

Imi poate explica cineva ce e steptronic exact, si, daca e mai ok decat automata normala.

Si inca ceva, daca imi puteti spune cateva chestii care sa am grija (ca dotari ma refer) ca sa nu lipseasca de la ea.

Mersi

PS: Nu o iau maine, dar ma pregatesc :)

Cele mai multe 850-uri au cutie automata clasică cu 4 viteze.

Cele mai recente au cutii automate steptronic cu 5 viteze.

Cutiile steptronic sunt mai performante, au şi mod manual şi sunt mai rapide, lag-ul este mult mai mic.

După părerea mea, cutiile steptronic sunt un pic mai puţin fiabile decât cele automate mai rudimentare.

Eu n-aş cumpăra un 850i cu cutie automată, tot farmecul la o maşină sport stă ĂŽn cutia manuală.

Mă rog, există excepţii. :)

Ca dotări, nu ştiu ce să-ţi recomand din moment ce nu am avut şi nici nu am condus vreuna.

M-am mai uitat pe mobile.de şi am observat că majoritatea au dotări, cred că cel mai important este să cauţi una cât mai recentă şi ĂŽntr-o stare tehnică cât mai bună.

La o astfel de maşină, scaunele sport din piele sunt obligatorii. :)

Ce buget ai?

Edited by Ciupanezu

Cum ai zis tu mai devreme, fiecare cu preferintele lui, in plus majoritatea au cutie automata, rar gasesti manuala.

Sal

O sa regreti cu automata. Oricum sunt banii tai. SI eu vreau sa-mi iau, dar sa vad ce bani am, eu vreau CSI, daca nu macar unul normal cu cutie manuala si CSI Paket.

Edited by BRANDEX

si-a luat un prieten, 850csi , motor 5.4 parca 381 cp, a dat 20.000 euro pe el, taxa il costa aprox 2500 euro. frumoasa masina,am ramas impresionat de stara pielii din masina care zici ca nu avea mai mult de 5 ani masina. inca n-am apucat sa ma dau cu el,sper maine sa dau niste ture xD . in oras ii ia cam 25%mers normal si afara cam 19-20% mers blana acolo unde are loc.

• 3 weeks later...
si-a luat un prieten, 850csi , motor 5.4 parca 381 cp, a dat 20.000 euro pe el, taxa il costa aprox 2500 euro. frumoasa masina,am ramas impresionat de stara pielii din masina care zici ca nu avea mai mult de 5 ani masina. inca n-am apucat sa ma dau cu el,sper maine sa dau niste ture xD . in oras ii ia cam 25%mers normal si afara cam 19-20% mers blana acolo unde are loc.

Este cumva visiniu cu interiorul mov? Cu numere rosii de SJ?

• 3 months later...
  • 1 month later...