Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

am dat comanda azi pt x5 E70

bobi11

Recommended Posts

pt un avans de 3500 ron am dat azi comnanda pt un x5 3.0sd dar nu am primit o data ferma pt sosirea masinii ci doar mi s a spus ca va sosi in termen 4 si 5 luni adica februaruie-martie 2008 dar nu e urgenta pt ca nu mi am vandut vechea masina

293996[/snapback]

ceea ce m a intrigat a fost faptul ca cei de la AB nu mi au dat o data clara.am mers intai la siab si acolo un dealer de la iasi mi a promis un discount de 3% dar la ei e mai greu cu buy back ul asa ca tot la AB m am dus.cand au auzit cei de la AB de discount s au agitat f tare au dat telefoane la iasi..etc ,pt ca ei nu fac nici un fel de discount uri.singurul lucru pe care am reusit sa l smulg de acolo este un set de presuri.

pt un avans de 3500 ron am dat azi comnanda pt un x5 3.0sd dar nu am primit o data ferma pt sosirea masinii ci doar mi s a spus ca va sosi in termen 4 si 5 luni adica februaruie-martie 2008 dar nu e urgenta pt ca nu mi am vandut vechea masina

293996[/snapback]

Si avansul cam cat e ?

Edited by alex5aru

ceea ce m a intrigat a fost faptul ca cei de la AB nu mi au dat o data clara.

294524[/snapback]

Vezi sa nu-ti iei teapa, ca astia sunt celebri cu intarzierile lor, cu incurcaturile lor cu actele, etc. Nu era rau daca ii puneai sa semneze ceva legat de data si sa iti dea alta masina daca nu o livreaza pe a ta la data stabilita. Eu asa o sa fac la urmatoarea masina, indiferent de la cine o iau.

Vezi sa nu-ti iei teapa, ca astia sunt celebri cu intarzierile lor, cu incurcaturile lor cu actele, etc. Nu era rau daca ii puneai sa semneze ceva legat de data si sa iti dea alta masina daca nu o livreaza pe a ta la data stabilita. Eu asa o sa fac la urmatoarea masina, indiferent de la cine o iau.

294616[/snapback]

n am stiut :blink:

un pret orientativ ne poti spune?

295089[/snapback]

masina pleaca de la 47980 fara tva si cu optiunile a ajuns la 70579 fata tva.ii mai lipsesc clima pt locurile spate, bancheta spate incalzita, dvd locuri spate, soft close door, keyless go, head up display, faruri adaptive, incalzire auxiliara cu telecomanda si scaune fata active.nu am luat pachetul M am pus pachetul sport.la pachetul M jantele mi se par groaznice.in rest are cam tot

Edited by bogdanstoica18

Excelent ca ai luat atat de multe optiuni. Eu daca as merge pana la suma asta as fi preferat mai putine optiuni si motorul 4.8i. Eu o sa o platesc integral si prefer sa nu ma intind asa multb asa ca o sa iau 3.0d. Sper ca nu duci pe nimeni niciodata pe locurile din spate pentru ca acestea vor deveni imposibile primavara, toamna si iarna.

Volan incalzit ai luat banuiesc, ca nu e pe lista de nots. Buna alegere.

Cu exceptia celor spuse mai sus, masina e superba si sa ai o asteptare cat de scurta iti doresc.

Excelent ca ai luat atat de multe optiuni. Eu daca as merge pana la suma asta as fi preferat mai putine optiuni si motorul 4.8i. Eu o sa o platesc integral si prefer sa nu ma intind asa multb asa ca o sa iau 3.0d. Sper ca nu duci pe nimeni niciodata pe locurile din spate pentru ca acestea vor deveni imposibile primavara, toamna si iarna.

Volan incalzit ai luat banuiesc, ca nu e pe lista de nots. Buna alegere.

Cu exceptia celor spuse mai sus, masina e superba si sa ai o asteptare cat de scurta iti doresc.

295231[/snapback]

nu am luat locuri in spate am uitat sa spun asta chiar nu au nici un rost pt mine.si eu ma gandisem la un 4.8i dar consuma cam mult totusi si eu am luat masina mai mult pt deplasari mai lungi prin tara, pe afara.cit despre asteptare am de lucru 4 luni nu va fi usor deloc :blink: .

Adauga si faruri adaptive, neaparat. E o diferenta imensa noaptea, iar pretul nu este prea mare... din cate imi amintesc.

Mie imi place la noul ML si Keyless Go, dar tinde catre moft.

295936[/snapback]

am faruri adaprive la masina actuala si nu stiu daca le am folosit de doua ori.comanda am dat o nu mai pot sa adaug nimic

Cum adica ai dat comanda?? Ai slot de productie confirmat ?!? Eu am facut rezervarea acum nu stiu cate luni (deci ar trebui sa-mi vina inaintea ta) si a ramas sa ma sune sa facem configuratia cand le vin alocarile de la fabrica. Si pana acum o sapt. nu venisera...

In alta ordine de idei eu nu m-am lamurit cu un aspect: cand comanzi optiunea 330 (Sports package) printre multe altele ea cuprinde si 226 - Sports suspension settings.

Daca mai iei si 2VA - Adaptive drive, in lista de optionale pe care o am eu scrie "not with 226".

Deci 226 si 2VA nu pot coexista pe aceeasi masina. E corect?

Interesant ca mai exista o optiune "secreta" (numai in conjunctie cu 337 - packet M, si numai daca te rogi f. frumos de ei):

225 - Sports suspension settings, deletion

Cum adica ai dat comanda?? Ai slot de productie confirmat ?!? Eu am facut rezervarea acum nu stiu cate luni (deci ar trebui sa-mi vina inaintea ta) si a ramas sa ma sune sa facem configuratia cand le vin alocarile de la fabrica. Si pana acum o sapt. nu venisera...

In alta ordine de idei eu nu m-am lamurit cu un aspect: cand comanzi optiunea 330 (Sports package) printre multe altele ea cuprinde si 226 - Sports suspension settings.

Daca mai iei si 2VA - Adaptive drive, in lista de optionale pe care o am eu scrie "not with 226".

Deci 226 si 2VA nu pot coexista pe aceeasi masina. E corect?

Interesant ca mai exista o optiune "secreta" (numai in conjunctie cu 337 - packet M, si numai daca te rogi f. frumos de ei):

225 - Sports suspension settings, deletion

296099[/snapback]

fabricarea sd-ului va incepe in noiembrie.eu am platit 3500 ron ca sa mi o comande.nu am o data de sosire dar cel mai probabil februarie.daca iei adaptive drive si ai pus pachetul sport se va sterge suspensia sport(este optiune costa 0) si pachetul sport va costa cam 2800.adaptive drive si suspensie sport in acelasi timp nu se poate.225 -stergere suspensie sport.

• 1 month later...
si eu am faruri adaptative la e60 dar la x5 sunt alta treaba. pe langa miscarea din interiorul blocului optic atunci cand virezi dreapta, se mai aprinde si proiectorul de ceata pe partea in care virezi. acesta are incorporat o oglinda mobila care se misca si lumineaza la propriu dupa colt. dincolo de eficienta in oras e spectacol pe bune.