Jump to content

635d

bobi11

Recommended Posts

X6 3.0sd standard face X5 4.8i doar ĂŽn anumite poveÂşti pescĂŁreÂşti.

De acord, dar pana in 130 e posibil sa se tina, 3.0 bi-turbo are o repriza f buna 80-120 chiar stock. La viteze mai mari o sa se simta caii in plus si turatiile, si x5-ul o sa se tot duca in fata progresiv.

Ca si concluzie, ii dau dreptate lui Ciupanezu, pe seria 6 si coupe-uri in general as lua numai benzina, dar minim V8 645.

Pe x5,x6,seria 5 optez pt 3.0SD, iar limuzinele seria7, s klasse le vad doar cu motoare mari pe benzina, pt rafinament.

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ciupanezu eu zic ca al face ............. la consum.

Topicu asta a devenit un gen de Fast&Furious........ macar de ar iesi ceva constructiv din el. :)

Clar, la consum e super un X6 3.0sd. :lol:

Ca si concluzie, ii dau dreptate lui Ciupanezu, pe seria 6 si coupe-uri in general as lua numai benzina, ĂŽn cazul seriei 6, minim 645i.

Pe x5,x6,seria 5 optez pt 3.0SD, iar limuzinele seria7, s klasse le vad doar cu motoare mari pe benzina, pt rafinament.

+1 (fixed :) )

Edited by Ciupanezu

Pentru toti dizel haterii,un nou record pt 335d A.C. Schnitzer 288,7 km/h top speed.

Dizelul va sufla in ceafa cu 40 mpg :) .

OFFTOPIC:

Asta are doar 320-330 de cai.

E un 535d TOURING de 400 de cai cu intercooler schimbat in Portugalia prinde 300 km/h.

Abia astept sa vina vremea buna, sa pun anvelopele de vara ca sa incerc si eu un top speed pe GPS.

Edited by dvdcore

I-ai scos limitarea la top speed? Daca da spune-mi si mie unde si cum ca m-ar interesa si pe mine la una din masini.

Cred ca modficarea aia race nu prea e benefica in uz day by day , ci decat daca te duci la curse.

Se vede clar ca se puteau scoate mult mai multi cai dar asta ar fi intrat in conflict cu M-urile .

I-ai scos limitarea la top speed? Daca da spune-mi si mie unde si cum ca m-ar interesa si pe mine la una din masin

offtopic: Atunci cand am schimbat harta la ECU mi s-a spus ca a fost scaosa si limitarea, dar n-am testat inca. Am inteles ca ar mai putea fi si o limitare in cutie....

Pana la remap urca la max 260 si 3900rpm in treapta a 6-a.

E nu chiar, clio are 1340 kg si seria 5 vreo 1600-1700

A mea are 1730kg in talon.

X6 3.0sd are undeva la ~2200kg

@dvdcore pe 635d am sportgetribe nu steptronic, e cutia aia de viteze care suporta 800nm?

Da suporta maxim 800nm, din ce am vazut a ta e acelasi model de cutie ca pe bentley GT .

La o resoftare chiar scoti monstrul din motorul asta.

Depinde si de ce harta ECU. Intre cea stock si cea de 310-320 de cai se poate vedea dieferenta aici:

Edited by dvdcore

Pe mine ma enerveaza lucru asta ,pe un Range Sport 3.6 tdv8 272 cp imi sta in a 6a la 215 la 3900 :) .

E normal daca mai sunt ture disponibile sa se mai duca cativa km .

Pai are viteza maxima 209 :lol: cat vrei sa prinda?

Ti am mai zis intr un alt topic ca Range-urile nu sunt asa performante[ma refer aici stric la performante sportive,nu off road sau altceva ]

Allex consider ca pe o gluma ce ai zis :) .

Masina este limitata electronic la viteza aceea nu este viteza ei maxima.daca mai spui cuiva prostia asta ca un V8 de 3.6 de 272cp 640nm vteza maxima

este de 209 te va lua peste picior rau de tot.

Nusunt performante dpdv al ce ?Pai sa vad eu cum mai trage X6-le ala cu 2775 de kg la gol .

Eu nu vreau sa ma leg de X6 pt ca am testa-o si cam stiu ce poate.Nu vreau sa intram intr-o polemica aiurea

sa umplem zeci de pagini de contradictii.

Sunt 2 masini cu clienti diferiti, una e un off-roader veritabil alta e un SAC.

Am dat mail celor de la Hamaann pt modficare de soft atat pt 330 cat si pt Range sa vad ce le mai pot face.

La Range mi-o optimizeaza de la 272 la 332 cp si de la 640 Nm la 800.

La 330 inca 40 de cai si 500 Nm.

La x6-le tau o duce pana la 320cp si 660 Nm. :lol: ft misto asta fara sa afecteze nimic transmisia e un soft stage 1 .

http://www.hamann-motorsport.com/en/

Edited by Stefan_e46

M am uitat pe net din curiozitate si 3.6 Litre TDV8 Diesel face 0-100 in 9.2 si viteza maxima 200. Crezi ca aia mint cand zic atat?. E limitata din ecu dar nu stiu daca ii scoti limitarea duce mai mult pt ca la viteza aia conteaza foarte mult aerodinamica si garda la sol. si cum range si x6 au garda la sol mare ...trage tu concluzile.

N am zis aiurea cand am zis , ca Range Rover nu este o masina pt performante sportive.

La mine scrie viteza maxima 236 si am mers cu 240 pe ceas , o sa incerc sa mai fac un top speed ca atunci masina avea 20km acum am 6000km sa vad cat ia pe ceas.

Eu unu sunt fan range rover mai ales asta nou pe leduri e criminal , dar din p d v al performantelor PE SOSEA x6 este peste . asta si ma interesat pe mine un " jeep" cu comportament de coupe.

P.s. Anu trecu in vara m am dat cu un prieten cu un Range Rover sport 3.0 Litre TDV6 Diesel

eu cu 318i si a lui n a mers mai multe de 220 pe ceas a mea a mers 225

P.s2 Nu stiu daca o sa i fac chip la a mea......consider ca este suficient de puternica pt daily driving :)

Edited by Allex18

E mai bun datorita gretatatii cu vreo 400 de kg.

La viteza mare se lasa in jos penrtu a fi cat mai aerodinamica.

Frane Brembo cu 4 pistonase opresc matahala,terrain response,

Daca iti pun motoru asta bi-turbo pe x6 fac pariu ca face 100 in 6s.

top speedu acum verificat cu gps e 215.

Pachetu ala cu leduri e arden care eu al am partial ca mai voiam sa mai ies cu el off road cu ala numai poti.

Sin alta ordine de idei asta ti se pare ca suna DIESEL

fILMUL AICI