Jump to content

Cat va costa asigurarea la BMW? RCA vs. CASCO

lauclick

Recommended Posts

Salutare tuturor

Cautand prin topicuri nu am reusit sa descopar care sunt costurile unei asigurari pentru un BMW pentru diferite motorizari?

Ce tip de asigurare este de regula preferat, RCA sau CASCO?

Se justifica o asigurare CASCO?

Sunt nehotarat si nu stiu ce sa aleg pentru un sh.

Astept si va multumesc pentru raspunsuri!

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eu am E46 inmatriculat in 2.000 si mai ieftin de 900 EUR pe an nu am gasit nicaieri. Mi s-a parut enorm ca la valoarea masinii sa platesc banii astia doar pt ca e "veche" (am prieteni care si-au luat masini noi la 22.000 EUR si platesc tot 900 EUR pe an), mai ales ca la 900 EUR pe an mi-o asigurau la 9.000 EUR!

:blink:

Nu cred ca oi face eu pagube de 900 EUR pe an la masina atat timp kat conduc de 7 ani si nu mi s-a intamplat NICIODATA nimic. Nici macar o zgarietura...

e46 318i, 2000

750 E - prima de asigurare

10.100 E - valoare asigurata , la Euroasig

In primavara am gasit aripa dreapta fata putin infundata si coltul dreapta spoiler dreapta fata putin zgariata vopseaua + vopsit bara spate si schimbat parbriz la AB = 6.000.roni =>foarte necesar CASCO

Guest poleposition

La BMW am renuntat la CASCO acum un an si ceva dupa un scandal cu Allianz, nu m-au despagubit la un accident si a trebuit sa platesc eu tot. Imi fac eventual anul asta tot la Omniasig, poate am vreo reducere daca mai am o masina asigurata la ei.

La Avensis, am facut din inertie un CASCO la ei, Omniasig si platesc 1.230 EUR pe an, full casco, furt si vandalism.

Pt compactul meu 320td din 2002 platesc la Omniasig cam 880E pe an, scapam mai ieftin daca nu plateam sub forma de rata lunara si achitam tot de la inceput...

Este full casco, acopera si vandalismul( dorm mai linistit noaptea), valoare asigurata 12000E( n-au vrut la mai mult desi anul trecut la Tiriac era 15500...), fara fraciza la furt sau dauna totala...am trecut toate optionalele masinii, cred ca e ok... :blink:

1375 Euro / an la Omniasig, valoare asigurata 20.800 Euro, vandalism inclus etc. A fost cea mai convenabila optiune... Allianz imi cereau ~1800 Euro, ce-i drept pentru o valoare de ~24.000 Euro, plus ca, la fel ca si Generali, au fransiza la furt partial si dauna partiala - inacceptabil.

Nu concep viata in Bucuresti fara CASCO :blink:

BMW 320d 2004 valoarea asigurata 20000Euro full CASCO la ASIROM 1500euro pe an.Inainte de a face asigurarea am fost la Alianz care a calculat pretul de asigurare dupa o grila cu datele masinii si dotare au calculat 1400Euro dar nu platesc decit pentru pagube de peste 900EURO,nu am inteles de ce,si nici explicatii n-au fost ,si sa vezi de ex . paguba 1000EURO iei 100EURO despagubire(non sens).La ARDAF suma c-am aceasi la masina total accidentata imi platesc ce s-au distrus restul sa vind eu din masina ce e inca bun.Asa am optat pentru ASIROM ,ei platesc tot,am facut inca o data asigurarea obligatorie (cind am adus masina in Iulie am facut-o la ARDAF)si asa beneficiez si de despagubire in caz de furt in strainatate.Fii atent la ce contract semnezi ,intreaba daca ai nelamuriri cand semnezi sa nu ai dubii.Unui prieten i s-a furat in Ungaria un A6 a fost convins ,avind CASCO,ca va fii despagubit dar neavind asigurarea obligatorie la firma respectiva nu a beneficiat de despagubire in caz de furt in strainatate,agentul de asigurari nu l-a informat despre acest,,amanunt''acum se judeca cu ei dar cred ca va ramane cu ochii-n soare.

Ms!Dar de ce imi zici numai mie asta? :blink:

295947[/snapback]

Doamne fereste, nu te cunosc personal si nici nu am nimic cu tine! Ma adresam generic tuturor care au asigurarea CASCO la Omniasig, tu fiind parca primul care ai scris de Omniasig pe acest topic.