Jump to content

alb perlat

zaky2006

Recommended Posts

stie careva cam cit ar costa sa vopsesti un 3-ar alb perlat? am vazut azi unul si ma zapacit cum arata

296179[/snapback]

!,500 Euro vopsit si 1,500 Euro interior din piele (include fatadele de usi,culoarea si dizainul il alegi) tot dureaza de la 2 la 3 saptamanii....nu iti recunosti masina. :blink:

Apropo de culorii perlate ... am vazut azi pe strada un Opel Astra (modelul nou) avea o culoare portocaliu perlat (dar perlat cum nu am vazut nici in reviste) ..... era noapte si stralucea in lumina farurilor de ziceai ca e in flacari ... Cine e din Timiosoara poate l-a vazut si il stie .... SUPERB ! O minunatie de culoare ... nici nu vreau sa imi imaginez un M3 vopsit in felul ala .... pfuuuuu  :)

311036[/snapback]

fai o poza ce ma-i facut curios :blink: :)

!,500 Euro vopsit si 1,500 Euro interior din piele (include fatadele de usi,culoarea si dizainul il alegi) tot dureaza de la 2 la 3 saptamanii....nu iti recunosti masina. :blink:

311589[/snapback]

Mi se pare un pic exagerat 1500 interiorul......un interior din piele de calitate foarte buna , total , bancheta + scaune + fete de usi nu sare de 600-700 euro , hai 800 unu foarte foarte scump ..... dar gasesti si la 500......1500 mi se pare exorbitant.

1500 vopsit alb-perlat e ok , cam ala e pretul.

intradevar, dar si pretentioasa..

eu mi-am vopsit acum 2 luni masina (tot alba) si am avut posibilitatea sa o fac perlata (la aceiasi bani) si n-am vrut..

daca o atingi si trebuie sa vopsesti anumite zone cam greu iti mai iese aceiasi culoare.

311355[/snapback]

nu mai iese sigur la culoare, pe langa faptul ca trebuie vopsita cu aceeasi vopsea, acelasi pigment de perla, mai trebuie sa isi aduca aminte si vopsitorul stilul in care a vopsit, cam ce vopsea a dat pe suprafata respectiva, s.a.m.d.

E aceiasi de mai sus daca nu ma insel !

311506[/snapback]

nu e aceeasi, aia prima e fostul NIZ, care acum are BYE la numar

iar cealalta e o pisica din craiova, a lui mihaitza, mi se pare ca are user si aici pe forum

nu mai iese sigur la culoare, pe langa faptul ca trebuie vopsita cu aceeasi vopsea, acelasi pigment de perla, mai trebuie sa isi aduca aminte si vopsitorul stilul in care a vopsit, cam ce vopsea a dat pe suprafata respectiva, s.a.m.d.

exact! tocmai de asta n-am vrut :blink:

• 2 weeks later...

exact! tocmai de asta n-am vrut :blink:

daca o vopsesti perlat, intr-adevar arata intr-un mare fel, dar apoi daca ai parte de vreun nefericit incident si trebuie vopsit ceva.... cand o sa o vezi cum arata diferenta de culoare.... o sa vrei sa iti smulgi unghiile cu dintii

• 5 years later...

Stie careva unde gasesc in Targu mures Vopsea Alb perlat. am nevoie de 1 litru. masina e culoarea asta si trebuie sa vopsesc o aripa....si nu gasesc deloc vopsea deasta. Astept raspunsuri si pareri. Si din alte orase daca stiti unde gasesc va rog sa ma anuntati.

Stie careva unde gasesc in Targu mures Vopsea Alb perlat. am nevoie de 1 litru. masina e culoarea asta si trebuie sa vopsesc o aripa....si nu gasesc deloc vopsea deasta. Astept raspunsuri si pareri. Si din alte orase daca stiti unde gasesc va rog sa ma anuntati.

Si nici nu o sa gasesti, te duci la un magazin care prepara vopseluri pe calculator, cauti o nuanta de alb(preferabil daca stii codul culorii masinii tale, in caz ca a fost alba la baza stock) si ii zici baiatului de acolo sa se uite la nuanta de pe masina ta si sa iti bage in ea niste perla(depinde de la caz la caz care bate cu tanta de albastru sau auriu, etc).

Mai e o chestie, se poate sa iei direct alb cu ceva perla in el, sau mai e varianta in care se vopseste intai stratul de baza(alb) si dupa se aplica alt strat cu perla in lac. M-am lovit de problema asta in toamna cand am vopsit motocicleta alb perlat si gasisem un cod de alb perlat pe paletele care ti le arata la magazinul de vopseluri din catalogul de la Mercedes si cand a vrut baiatul sa imi faca vopseaua a vazut ca e din 2 tipuri de culori care se aplica separat si tine de vopsitor daca stie sa faca asta, si am renuntat, am ales un alb frumos si cat mai imaculat si am vb cu vopsitorul si mi-a bagat direct in vopsea perla cu tenta de bleu/albastru, rezultatul cand am scos motoreta de la vopsit a fost wow :rolleyes: