Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW E30

valmotor2

Recommended Posts

hai sa iti spun si eu ceva. sa iti aduci un urs din afara la 500-1000 de euro nu se merita ptr ca gasesti numai bombe.in germania un urs in mintile lui il iei de la 1500-euro in sus. apoi daca stai sa socotesti recarosarea lui ajungi undeva pe la 3500-4000 depinde cat de pretentios esti sau chiar mult mai mult.

intradevar aici majoritatea sunt cam pilaf mai ales cei care ii gasesti la 2-3000 de euro,insa exista si exemplare de nota 10 dar de la 4500-5000 euro in sus.

bafta oricum la ceea ce vrei sa faci.

:-s cam scump...

Este peste efortul meu ...

Asa mai bine fac un efort destul de mare pentru a imi lua un 525D disel din 2002-2003. Chiar ca dau 15k Euro.

Mai detin o masina, logan, dar pe asta o folosesc cu treaba. Si imi doream un urs pentru seara si plimbari ocazionale.

Zilele astea, am incercat 3 ursuleti, la pretul de 2000 euro... dar aveau probleme cu caroseria ... prin locurile care nu le vezi la prima vedere si m-am suparat pe toti 3 ca incercau sa ma abureasca desi cu toate ca le-am spus la inceput sa imi spuna adevarul, orice problema legata de ursulet!

A fost un tip simpatic, intelegator, dar i-am spus ca la starea in care e masina nu pot sa ii ofer mai mult de 1500 euro! A refuzat categorit, asta este mai caut ...

Si de retinut, aveau probleme cu motorul(curgeri de ulei prin zonele unde nu trebuie), probleme cu ambreiajul( se aude cam ciudat la fiecare apasare, parca aluneca), probleme cu frana in loc sa fie sus, e jos de tot ... am crezut ca o incurc la 30 km/h fara frane! Nu stiam ca trebuia sa apas pana jos la fund ! Cursa de franare fiind lunga ! Nu ca ar fii asta o problema, dar caroseria, da!

Am vazut un ursulet rosu, facut frumos exemplar de nota 10 , motor de 330i ( poate am inteles gresit) refacut complet! Mers frumos... nimic de reprosat, caroseria foarte buna ... DAR :blink: BANIII !!! cerea 4500 EUROACE ... am doar 2000.

Mai caut! ...

Edited by valmotor2

Man mai asteapta si mai strange bani, in 2000 nu gasesti masina in mintile ei, mai ales ursi, la banii astia gasesti numai masini lovite si facute de mantuiala, termina cu prostiile si apuca-te de treaba, era un urs intr-un timp p 4tuning 325 pe la 2500 dar nu stiu cat de bun era, bineinteles ca avea si tuining facut. Bafta

eu mi-am luat urs din germania...si arata chiar decent...la 1000E....

plus ca am gasit si pe cineva sa il inscrie ...cred...la bulgari...treaba care o sa ma mai duca inca vreo 1000E...plus inca 500E revizia totala....si am un urs de nota 10+...

...da are vreo 290k...dar macar arata bine....rugina nu are...decat la aripa fata jos ...putin pleznita vopseaua....motoru mere f bine....doar ca mi-e mie frica sa ii dau pana nu ii fac o revizie...articulatia buna(suspensie sport), cauciucuri decente....

plus o mica vibratie (la cardan cred)pe la 60km...dar odata schimbate crucile si burduful acela nu cred ca o sa mai vibreze....si uite un urs de 2400E max ...care aici e cel putin 4000E....

ce zici?nu e afacere?:blink:

post-7406-1193692585_thumb.jpg

post-7406-1193692596_thumb.jpg

post-7406-1193692607_thumb.jpg

post-7406-1193692616_thumb.jpg

Aaa, sa speram ca asa va fi :) ... deci ramane pana la urma sa o cumpar :> pe cea cu actele in regula dar apoi o sa fie o asteptare cam lunga ... :blink: ca nu am cum sa plec o saptamana de la serviciu, trebuie sa astept pana in concediu sa fug dupa masina sa o cumpar.

da-i bataie man....si nu cred ca te costa chiar asa mult....mai mult de 800E max nu cred ca te costa....

oricum...nu tre sa dai nici o spaga la rar...doar ca tre sa te duci la un service autorizat....si sa iti schimbe aia seriile de pe caroserie...si apoi sa iti faci actele de recarosare...(nu stu care sunt)....si dupa aceea te duci frumusel la rar cu ea sa o omologheze...sa ii faca poze chestii...si presto:P

oricum...asa vreau sa fac si eu...eu am ursu deja....

plus ca ar fii bun de piese...uite de ex imi tre neaparat o aeroterma de urs...ca a mea urla de zici ca e tractor cand mere...si merg cu ea din cand in cand....ca altfel nu poti sa stai in ea....:blink:....

dc aveam banutzii as fii luat-o eu...dar acu sunt cu bugetu pe 0.....

oricum....bine ar fii sa fii prevazator si sa intrebi pe cineva care se pricepe cam care ar fii costurile si actele necesare pt recarosare....pt ca de spaga la rar pt chestii cu seriile sa stai u linistit...ca nu se baga nimeni...pt ca e puscarie curata...

anyway.,..mai posteaza si tu sa ne tii la curent si p noi...pe unii chiar ne intereseaza....

ceva..actele necesare...costuri..chestii;)...thx

• 2 months later...

Salutare din nou!

Problema este urmatoarea, am gasit un urs la un pret decent 1500 euro, doar probleme cu motorul (e terminat, trebuie schimbat).

Caroseria este intacta, model `84, culoarea originala, 4/5 usi, inmatriculata in RO, interior in stare foarte buna, servo directie, geamurile fata electrice, scaune recaro cu instalatie de incalzire "fund", evacuare, jante de prost gust(cel putin pentru mine), suspensi si arcurile schimbate cu ceva mai nou, omul nevoie de bani => pret acceptabil. Aaaa, motorul = praf, mi-a spus ca nu ii mai merge motorul din cauza ca curge ulei, de aici inteleg ca trebuie schimb motorul. Din fericire am un motor de 2.5 24V care astepta "gazda".

Ce ma deranjeaza pe mine, am facut niste copi dupa talon si carte de identitate, masina este inscrisa in `97 la o fundatie din Baia Mare, ca detinator : PAROHIA REFORMATA TIREAM.

"Proprietarul" actual poate vinde masina, sau trebuie sa ma inteleg cu astia de fundatie? Ca nu pricep, care e faza, cum se lucreaza cu actele ??? Sincer nu am fost pus in situatia de a cumpara o masina, nici macar nu stiu etapele cumpararii unei masini SH. Poate e cineva care are rabdare sa imi explice si mie pas cu pas si raman dator la bere fara alcool. In plus ma pricep la parti de vizionat masini si de verificat, cu mecanica la fel dar cu politica prost.

In atasament aveti poze cu E30.

post-6881-1200026742_thumb.jpg

post-6881-1200026802_thumb.jpg

post-6881-1200026842_thumb.jpg

Eventual daca este Parohia Reformata Tiream si jud Satu Mare,e la 4km de mine dau o fuga pana acolo sa vad care e treaba daca chiar faci targul dar vezi cum sta cu taxele de impozit .Daca trebuie s-o transcrii de pe parohie se rezolva numai sa nu fie cu restante la impozit sau radiata intre timp.

Am inteles ca nu ar trebui sa imi fac griji de taxe de impozit sau ca e radiata ... ca dansu` a facut praf masina pana sa inceapa a doua ninsoare in Bucuresti. A circulat cu ea fara nici o problema din `97 pana acuma in prezent. Acum problema urmatoare cum fac cu actele pana la urma? Cu cine negociez ? Am inteles ca pot sa nu imi mai bat capul prea mult cu astea si pot sa ma duc pana la Unirii la anumiti persoane care se ocupa cu asa ceva contra unei taxe, desigur. Edited by valmotor2

Din pacate era prea frumos sa fie asa de ieftin si cu actele in regula.

Problema este ca masina e pe numele PAROHIE, iar "proprietarul" nu are voie s-o vanda, deoarece nu are nici un act care sa demonstreze ca e masina lui si ca poate sa faca ce vrea cu ea. Plus ca este neinmatriculabila, adica ramai pe veci cu numerele alea :blink:. Asta este, astept martie sa imi iau o achizitie frumoasa din Germania, poate ma razgandesc de la E30 la E36, daca e sa cumpar ceva la 3000-5000 euro de acolo.