Jump to content

Insecte si alte chestii pe masinile noastre

EL_LOCO

Recommended Posts

ba, da chiar asa? voi nu le evitati? :blink:

PS: e marfa la modele mai vechi ca nu au tabla in fata, inter faruri.. pe capota raman putine..

32167[/snapback]

Nu e marfa de loc.Te-ai uitat vreodata la radiator?E un adevarat masacru acolo.Daca nu il speli risti sa nu mai treaca aerul prin el si sa se incalzeasca motorul.

• 1 month later...
Intr-o zi am luat ceva ganganie mare de tot in parbriz incat am facut un gest de eschivare cand am vazut-o cum se loveste de parbriz chiar in dreptul meu.

Cele mai naspa ganganii sunt pe A1 vara.Raman lipite pe parbriz si nici cu dracovenia aia de dat zapada si gheata de pe parbriz nu se ia.

32144[/snapback]

hehe... apropos de chestii lipite...

m-am intors seara/noaptea pe Buzau-Bucuresti si dimineata am descoperit in parcare o vrabiutza lipita la propriu pe bara mea, fix langa far.

a doua zi, la service, mi-a gasit-o si p-a doua (vrabiutza), infipta mai jos.

E39, cam la 190km/h...

se cheama ca au traversat neregulamentar prin locuri nemarcate. :blink:

Edited by mixxed

• 9 months later...

Am venit cu masina acum 2 zile din Germania iar pe parbriz si pe capota era un adevarat genocid, am prins o ploaie prin Ungaria si una pe la noi dar degeaba, noroc ca am fost inspirat si am cumparat de la BMW din Germania o solutie contra insectelor care este foarte buna si am dat pe ea 5 EURO.

Am spalat masina vizavi de ambasada Chinei, si nu au iesit urmele de insecte cu toate ca au spalat masina de 2 ori, cand am ajuns acasa am folosit solutia si petele au disparut, dar nu si cele de griblura. :blink:

[...] si nu au iesit urmele de insecte cu toate ca au spalat masina de 2 ori, cand am ajuns acasa am folosit solutia si petele au disparut, dar nu si cele de griblura. :blink:

88678[/snapback]

Pentru petele de criblura ai nevoie de alta solutie: vopsea... :)

pacat ca nu va pot pune o poza ca am uitat sa fac....m-am intors aseara din bv in fagaras pe la 8 seara....60 km...stiti cum....insectar ....tantar langa tantar pe bara fatza faruri ...tot ce tine de fatza masinii...si parbriz....am dat cu solutie de geamuri(mr muscolo parca) azi si am clatit cu apa...s-au mai rarit....nici nu am trecut de 120km/h ...prea multe insecte care umbla libere ....asta e ...

• 2 years later...
am si eu o insecta decedata in stopul stanga... e pe lateral, si imi sare tot timpul in ochi cand ma uit la masina.

Doar prin demontarea stopului pot sa o scot? sau este vreo alta varianta?

alta mai simpla eu nu vad

eu speram la una mai simpla ... atunci o las sa se descompuna :)

nasol ca e moarta. daca era vie poate o convingeai sa iasa :) :) :)

daca era vie ... imi chemam prietenii si-o zapaceam ;) :)

dar pe unde naiba va intra muste in stop? (era sa scriu pe unde va intra muste moarte :D )

probabil musca mea a lasat prin testament sa fie inmormantata intr-un BMW :)

N-am apucat sã le Întreb cât erau În viaÞã. :D

la tine e vorba de o rapire ... urmata de o sinucidere :D