Jump to content

AM PUS MOTORINA PESTE BENZINA

Myash

Recommended Posts

Inainte de a pleca la drum lung am fost sa alimentez.aveam deja 20 litri benzina.eram obosit, tipu mi-a zis ca a aparut o chestie noua daca sa puna, iam zis da fara sa ma uit, a pus 20 litri, am plecat

am facut drumul. mam intors, mai aveam sub 10 litri, am fost sa alimentez in acelasi loc, MOL, unde am observat cu stupoare ca singura "chestie" noua era Diesel Euro 5!!! Deci tipul mia pus 20 litri motorina peste cei aprox 20 litri benzina.

E posibil sa ma fi inselat? Pana acum masina a mers perfect, nu am remarcat nimic in neregula. Peste cei 10 litri ramasi, care sunt presupun amestec motorina-benzina, am mai pus 25 litri benzina. Maine plec la drum. Sunt posibile surprize?

Cum pot sa verific daca s-a pus benzina sau motorina? Bonul a fost aruncat de mult

Daca s-ar fi pus motorina intr-o cantitate atat de mare nu ar fi trebuit sa se opreasca masina sau sa mearga greu?

Care ar fi consecintele acestui amestec?

Multumesc pt rabdare.

Ps.e vb de 318i

100% nu ai pus motorina peste benzina. :) Crede-ma ca nu mai mergea masina daca faceai una ca asta.Un coleg de la serviciu a facut asta,are o dacie,si dupa 1 km scotea fum mai ceva ca o RABA :blink:

298284[/snapback]

sper sa ai dreptate, stau cu sufletul la gura

mai ales ca maine e musai sa ajung la destinatie fara probleme

mergi la benzinarie si intreaba-l pe ala ce a pus...daca nu mai e el acolo, intreaba care e produsul nou...

298299[/snapback]

nici nu mai stiu cum arata tipul respectiv si mai mult ca sigur nici el nu ma mai tine minte,

dar sa pun raul inainte : sa zicem ca s-au pus 20 litri motorina peste 20 litri benzina, din acest amestec au mai ramas 10 litri care iar au fost amestecati cu 25 l benzina

care ar fi cel mai grav lucru care s-ar putea intampla, in conditiile in care pana acum nu sa intamplat nik?

nici nu mai stiu cum arata tipul respectiv si mai mult ca sigur nici el nu ma mai tine minte,

dar sa pun raul inainte : sa zicem ca s-au pus 20 litri motorina peste 20 litri benzina, din acest amestec au mai ramas 10 litri care iar au fost amestecati cu 25 l benzina

care ar fi cel mai grav lucru care s-ar putea intampla, in conditiile in care pana acum nu sa intamplat nik?

298309[/snapback]

realimenteaza cat de des poti acum ..adica ..la 50 de km ..intra la benzinarie ..

Cantitatea e destul de mare ..,,

Cel mai rau lucru care s-ar putea intampla este .....Dar sa nu discutam despre asta /...

din ce stiu eu ..maxim admis e cam 1/10 ....

Probabil baiatul si-a dat seama cand a deschis busonul ca nu e consumatoare de motorina masina ta si ti-a pus totusi benzina...ai stat langa el?

298320[/snapback]

am stat langa el, dar la ce folos, ca nu imi pot aminti cu exactitate, eram f obosit, stiu sigur doar ca a vrut sa imi puna produsul nou si eu i-am zis da, apoi m-am uitat la contorul de pret si i-am zis sa rotunjeasca sa fie fix 80 lei.

Hopa, 20 litri....80 lei, asta nu poate fi decat benzina !!! :)

asta era solutia.

oricum, multumesc tuturor pt ajutor,

stupid me :blink: