Jump to content

520D 2006 revizie ulei

fannne

Recommended Posts

salut , am cumparat un 520d din 2006 din germania acum 2 sapt. cand am plecat cu el de acolo avea 4300 km, am ajuns in tara bine merci dar de pe la 6500 km imi spune ca mai am 800 km pana la schimbul de ulei si de filtru si imi arata service due cand pun contactul. stie cineva daca prima revizie de ulei se face asa de repede? masina a fost luata de la reprezentanta bmw de km inapoi este exclus mai ales ca mi au scris si pe factura numarul de km. va multumesc.

salut , am cumparat un 520d din 2006 din germania acum 2 sapt. cand am plecat cu el de acolo avea 4300 km, am ajuns in tara bine merci dar de  pe la 6500 km imi spune ca mai am 800 km pana la schimbul de ulei si de filtru si imi arata service due cand pun contactul. stie cineva daca prima revizie de ulei se face asa de repede? masina a fost luata de la reprezentanta bmw de km inapoi este exclus mai ales ca mi au scris si pe factura numarul de km. va multumesc.

298515[/snapback]

Ciudat....Stiam ca schimbul de ulei la diesel este recomandat sa fie schimbat pe la 12000-13000 km...Daca masina are numai 6500 km nu stiu ce sa zic. Mergi la un service autorizat BMW si vezi ce ti se spune.

Ceva nu e in regula,cand am cumparat eu masina avea 15.300km si idrive-ul imi spunea ca mai fac inca vreo 20 si ceva de mii pana la revizie.Eu am facut-o la 25.000km si dupa resetare imi spunea ca fac inca 40.000km pana la revizie deci la tine nu e in regula ceva.

Parca la e60 e un senzor de calitate a uleiului care face ajustari asupra perioadei de service functie de modul in care a fost exploatata masina? Cine stie, o fi fost masina de testdrive si alergata ca hotii de cai astia 4300 de km.

stiti ce mi a spus cineva? ca uleiul se schimba la un anumit numar de kilometri iar daca acest numar nu s a facut dupa o anumita perioada de timp. gen numarul de kilometri sau maxim 1 an jumatate. mi a spus un prieten care avea un mini cooper s din 2007 ca ii arata pe bord nr de km pana la service sau data gen 15000 km si 15.06.2008 sa zicem. e greu de crezut ca ar estima el cam cand o sa faci tu km aia deci ar putea fi o explicatie.

salut , am cumparat un 520d din 2006 din germania acum 2 sapt. cand am plecat cu el de acolo avea 4300 km, am ajuns in tara bine merci dar de  pe la 6500 km imi spune ca mai am 800 km pana la schimbul de ulei si de filtru si imi arata service due cand pun contactul. stie cineva daca prima revizie de ulei se face asa de repede? masina a fost luata de la reprezentanta bmw de km inapoi este exclus mai ales ca mi au scris si pe factura numarul de km. va multumesc.

298515[/snapback]

Probabil este o problema de soft.