Jump to content

In sfarsit al meu 320d 2005

aXeL

Recommended Posts

Va prezint si eu masinuta mea, pe care va anuntasem ca urmeaza sa o achizitionez, de care va marturisesc sincer m-am indragostit (dragoste la prima vedere :blink:) ).

Este luata din Germania de la reprezentanta BMW, are 76 000 km (avea 74), este din a2a 2005 si arata impecabil, a fost a 3a masina pe care am vazuto, inainte vazusem 2 de la un autohaus, care nu se comparau nici pe departe cu aceasta.

Ca dotari ar fi : DSC III, volan sport in piele cu comenzi, trapa, 4 geamuri electrice, skisac, magazie cd, scaune incalzite, semnalizatoare albe, clima, pdc si bineinteles altele mai mici care sunt nu cred ca are rost sa le mai zic, culoarea este orient blau. Astazi am fost si am luat de la Bavaria lista cu optionale si imi dau seama ca nu le are pe toate, am mai completat si din contractul de vanzare cumparare. Marti sunt programat la RAR si nu-mi vine sa cred ca mai trebuie facut din moment ce are asa zis'ul TUV al nemtilor facut si la intrarea la ei si inainte sa plec eu cu ea de acolo, dar asta e Romania. Sa vad dupa cum este si cu inmatricularea pentru ca trebuie sa traduc actele informarea proasta bineinteles dar asta e. Va pun si niste poze facute cu telefonu la ei in parc, cu promisiunea ca o sa ii fac si aici zilele urmatoare. Astazi la Bavaria am mai intrebat si de cartea tehnica pe care o am in limba germana si mi-a zis ca se poate comanda la ei dar si ca as gasi pe net mai tot ce este acolo daca puteti sa ma ajutati intr-un fel in acest sens v-as ramane recunoscator, eu am cautat bineinteles si nu am gasit. Cam atat deocamdata daca imi mai aduc aminte ceva va intreb aici :)

sa inteleg ca masina ai luat-o din 46117 Oberhausen.

m-am uitat pe site-ul dealerului de Bmw si nu am vazut decat preturi maricele..deci nu ma astept sa fi dat tu prea putin pe ea..dar inca asteptam cu infrigurare sa ne zici cat mai face o masina superba ca asta.

Da asa este am omis sa va zic pretul, care dupa discutii si tras de el a ajuns la 17 500 (initial fiind 17 700) cu tot. Pe mine nu ma deranjeaza foarte mult ca a fost mai mult decat bugetul, ma deranjeaza ca nu are mai multe pe el, dar oricum si ce are este mai mult decat suficient. Incerc cu greu sa ma abtin, de altfel nu prea pot sa nu calc putin pedala. Stiu... dar credeti-ma ca pentru unu ca mine care a sarit de la 86 cp la 150 spate este greu, mai ales cand ai in masina inca 4 baieti care zic DA-I !

@essergio - asa este de la bmw kruft oberhausen am luat-o, unii au zis ca pretul este mare altii ca este bun, astept si parerile voastre, eu in primu rand ma bucur ca am luat o masina aproape noua.

Multumesc la toti de urari !

Sa va mai intreb ceva : acum nu am masina acasa, dar din cate imi aduc eu aminte parca nu mi se aprinde becu de centura, avertizor sonor nu este, si parca eu asa am impresia ca nici becu ala de centura nu este ...nu ca as vrea neeaparat sa fie dar as vrea sa stiu de ce nu se aprinde nu este activata avertizarea sau se poate sa fie ars !? 10x all !

E normala faza cu becul care se stinge la 2-3 sec dupa ce pui contactul...am impresia ca acum sunt obligati sa puna avertizor la sofer dar si la pasager...la unele masini poti sa-l pacalesti la altele te ia capul....pretul e ok pt anul masinii, km, dotari! Sa ai parte de ea!

• 2 months later...
  • 7 months later...
A trecut ceva de cand am zis ca o sa pun poze dar...niciodata nu e prea tarziu ...sper ! Intre timp masina a mai primit folie spate, xenon pe faza scurta, (urmeaza si pe proiectoare) inele de aluminiu in bord + acum 2 saptamani i-am schimbat cauciucurile si am incalcat-o cu Toyo Proxes T1R de care sunt foarte incantat si multumit si i-am curatat si tapiseria a iesit :twoup: nu ma asteptam sa iasa asa frumos, mi-au curatat si fetele de plastic din usi, eu m-am chinuit cu o gramada de solutii si nu am reusit ! Scuze de calitatea pozelor o sa o bag si intr-o sedinta foto dar stau dupa un prieten care nu prea are timp de mine :twoup: