Jump to content

De ce "fuge" lumea de break?

Recommended Posts

cum am pierdut io topicu asta? :)

cum arata un e46 touring coborit (suspensie sport), jante si un kit m n-o sa arate niciodata un sedan in aceleasi conditii. pacat ca e saracu atit de inghesuit (e46-ele).

sint foarte sigur ca atunci cind ferrari a scos modelu combi, se gindeau la negustorii din piete cu brinza si ceapa, sau "blane" :)

http://www.leblogauto.com/images/ferrari_gta_venice_break_5.jpg

http://www.leblogauto.com/images/ferrari_456_gta_venice_break.jpg

http://www.leblogauto.com/images/ferrari_gta_venice_break_2.jpg

zici tu asa a? asa o fi ma poate si noi suntem negustori ce branza ceapa si ceva piei ..... ce sa mai zic chiar nu mai am ce zice... esti plin rau de tine.... pacat!

@bogdy66, cred ca ai inteles altceva... KO_deina spunea ca altii cred ceea ce ai inteles tu ca ar fi parerea lui... gandeste-te ca si el are tot un Touring !

sper sa nu ma insel, nu-i asa KO_deina?

:)

Edited by b50xxl

Modelul ala de Ferrari cred ca e unicat ...facut la comanda parca pt. nu stiu ce sultan. Noi vb aici de masini mai normale si mai aproape de bugetul unei familii din Ro :). Exemplul cu Ferrari e elocvent totusi ...asa ca nu mai discutati gusturile. Oamenii ar trebui sa-si cumpere masini in conformitate cu nevoile lor si nu cu ce dicteaza piata :)(

• 3 months later...
Pai eu am 3 ....copii :bashwall: deci pune 5 persoane + bagaje + carucior si ce mai ai nevoie si-ai sa vezi ca nu prea e spatioasa masina in 3 volume <_< ...si nici nu ma asteptam sa fie posesori de touring la 21 de ani :unsure: ...frumoase si Audi ...mai ales modelul nou de A6 break :)

lasa k eu am 19 ani si sunt posesor de touring :blink:

eu cand am gasit-o pe-a mea...n-am mai comentat ca-i breck..si acum imi place la nebunie, desi mi se pare mai sexy berlina...e buna pt orice

in viitorul apropiat sper sa reusesc pana la urma sa pun pe ea muzica aia de care tot zic..si rotile pe care mi se doresc, desi la roti inca sunt in dubii..imi plac f mult astea pe care le are, pe 16, sunt f practice, originale...

• 1 month later...

Touring forever!

De ce?

Pt ca prima masiana cu care am calatorit era Dacia Break! Masina parintilor care si acum e in posesia familiei, din anul '86. In acel an abia aparuse pe strazi break-ul cele care au fost produse inainte erau pt. salvari. In oras mai era doar una. Cand mergeam la mare se opreau roata in jurul masinii si intrebau de ea.

Nemtii umbla cu touring, e un model care si-a castigat statutul in timp.

Eu apreciez touring-ul, am cautat special aceasta varianta si gusturile nu se discuta degeaba or sa isi dea cu parerea toti in sus si in jos..

Ce monotonie ar fi daca pe strada ar exista numai berline sau numai touring-uri, bine ca exista mai multe versiuni sa avem de unde alege. <_<

Gusturile nu se discuta! si asta nu am spus-o eu.

" De ce "fuge" lumea de break? "

Pai cui crezi ca-i place sa se plimbe cu dricul ????

Numai "romanul" asociaza touring-ul cu dricul, de ce oare tre sa isi dea el cu parerea despre capra vecinului....

Daca ar avea toata tara numai coupe ai fi multumit atunci, te-ai simti ok ca toata lumea a facut alegerea ca tine?

Da ma doare-n cot de cupele tau tot dric imi place mai mult

Numai "romanul" asociaza touring-ul cu dricul, de ce oare tre sa isi dea el cu parerea despre capra vecinului....

Daca ar avea toata tara numai coupe ai fi multumit atunci, te-ai simti ok ca toata lumea a facut alegerea ca tine?

Mie imi plac.Cand vin insa in vizita in Romania evit sa spun ca am break.Mi-e un pic jena, zic unii ca am plecat in alta tara sa car frigidere si de fapt eu sunt la capsuni. <_<

Si sa fii sanatos ! din partea mea poti sa-ti cumperi si tramvai sa-l forjezi prin fatza blocului si in felul asta poate or sa fie tramvaie si in P. Neamt.....

Presupun ca "ionatan" nu e numele unui compozitor sau pictor preclasic.... Poate vedem useri si " varza_de_bruxelles " sau "golden_auriu"....

Daca inca nu sunt ii asteptam cu drag pe forum....

Edited by the_rifle

in romania touring-u se ia din lipsa de bani.. sint foarte putini care-si cumpara un touring pt ca le place. cum am spus-o si in alte topicuri, eu am cautat 3 luni sa fie touring, neagra si benzina.

imi plac si coupeurile la fel de mult, de asemenea si sedanurile. dar e senzatie cind mergi intr-un trip cu familia cu un touring de 3000+, BENZINA of course <_< intr-un touring le poti avea pe toate: bmw, motor puternic, tractiune spate, directie buna, conform, familie. poate-mi mai scapa ceva :)

cel putin e90-u touring e MIRIFIC!

Break-urile sunt mai zgomotoase , mai calduroase vara - sunt 2 geamuri in plus , mai friguroase iarna - spatiul fiind mai mare in spate e intotdeauna mai rece datorita geamurilor si lipsei incalzirii in spate , zgomotul stergatorului de luneta e enarvant la maxim in anumite situatzii , uneori si benzina / motorina din rezervor se aude etc etc etc .

Totusi si break-urile au calitatile lor : volumul util mult mai mare decat la berline , posibilitatea de a incarca - descarca bagaje mult mai facila decat la berline , si posibilitatea de upgrade cu inca 1 bancheta .

Break-urile sunt mai zgomotoase , mai calduroase vara - sunt 2 geamuri in plus , mai friguroase iarna - spatiul fiind mai mare in spate e intotdeauna mai rece datorita geamurilor si lipsei incalzirii in spate , zgomotul stergatorului de luneta e enarvant la maxim in anumite situatzii , uneori si benzina / motorina din rezervor se aude etc etc etc .

Totusi si break-urile au calitatile lor : volumul util mult mai mare decat la berline , posibilitatea de a incarca - descarca bagaje mult mai facila decat la berline , si posibilitatea de upgrade cu inca 1 bancheta .

Tu poate ai mers cu DACIA break.

Mai zgomotoase sunt daca ai chestii in portbagaj ce ti se plimba din stanga in dreapta, mai calduroase vara in nici un caz,baga clima si in spate e rece peste tot, la fel iarna,e cald peste tot,stergatorul de luneta este AUR curat, la mizeria ce se pune pe luneta in timpul mersului., la sedan fiind inexistent(cand merg cu sedanul injur de mama focului de ce nu s-a pus stergator si la el...e foarte util, nu poti stii pana cand nu ai asa ceva),si....benzina sau motorina sa se auda in masina? iarasi porcarii,touringul are rezervorul exact acolo unde il are si sedanul, adica sub bancheta spate, daca se aude la touring, se aude si la sedan.

Nu am luat touring pentru volum, am luat touring fiindca nu sunt 10.000 pe strada ca restu pisicilor cazute, am vrut sa ma diferentiez in frelul acesta de cei ce sunt catalogati intr-un fel sau altul, in plus in place la nebunie forma, stabilitatea, si cum se invarte la cerculete mai bine ca un coupe, ii arunca fundul mai bine blocantu <_<

Etc.

Si pot fi si frumoase ochiului daca sunt cat de cat ingrijite.

http://img219.imageshack.us/img219/1317/alpinae36touring2909071lr5.jpg

Edited by roco123

stai cuminte cu matza ta :blink:) :blink:

Vb de Dacia break nu ? <_< :) :bashwall: :unsure: