Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

De ce "fuge" lumea de break?

Recommended Posts

muaddib toate scuzele mele .... chiar nu am bagat de seama crede-ma pe cuvant... iar legat de ne-a Moderatorul ar trebuii sa citeasca si el putin anumite reguli si apoi sa fie tare in gura ! eu cred ca l-am intrabat foarte frumos daca sa suparat ..... chiar foarte frumos dar de trfuia unora este nemarginita.... ma rog tindeam sa cred ca pe acest Forum useri=prieteni;amici :twoup: ( adica egali ) dar vad ca m-am inselat ... sunt useri si moderatori ( nu toti dar cativa sunt numai ei si atat )

muaddib inca o data scuze chiar nu am vazut ..... nu bag totul in seama si nu mi-o lua in nume de rau ok ?

:twoup: :twoup: :D :) :P :D :D

Data viitoare cand ne vedem dau de baut ;) bine acum iti dai seama ca iar o sa iasa tambalau nu ? dar ma gandeam asa la faza in sine... mie oricum mi se pare super ok Dan89 din cat am vazut .... cum am zis si mai sus sunt si baieti jos palaria dar si "oameni intre oameni" :P

Nu ma intereseaza nimic de azi inainte poate sa zica cine vrea ce o zice daca asta e scopul unora in viata ..... scopul meu e femeia cu mustata :P

Edited by Bogdy66

Tu si ala de la Casa Locco...:twoup:

Nu il cunosti pe Dan98...e cam mistocar, in fine...sa nu stricam topicul cu touring....:D

Eu trebuie sa dau un suc..:D :twoup: Si chiar il dau, la urmatoarea intalnire BMW..:D

On topic : Mie imi place touringul..

Edited by Andrei92

Am combinat-o pana la urma cu sefu de la Garda Financiara =)) Luni la Sfantu cu Co2`ul si autentificarea sper ca joi vineri sa am numerele pe masina :D :) :P :twoup: si apoi urmeaza jante , DVD , angel .......... mai sunt cateva lucruri de bagat in ea dar nu multe :twoup: zic eu :D)

Iar legat de Dan ...... eu iti zic exact ce am vazut pana acum ... depinde de la om la om

On Topic ca ne luam BAN ;:D ma tot bate gandul la un kit de M ..... dar inca sunt in dubii!

• 3 weeks later...
In iulie, pe drumurile frantuzesti am vazut multe BMW touring, mult mai multe decat vezi la noi comparativ cu nr de sedanuri, imaginea era atat de neobisnuita fata de drumurile romanesti, incat pareau mai multe touring-uri decat sedanuri. Vorbesc de modelele E46, E39, E90, E60.

In iulie, pe drumurile frantuzesti am vazut multe BMW touring, mult mai multe decat vezi la noi comparativ cu nr de sedanuri, imaginea era atat de neobisnuita fata de drumurile romanesti, incat pareau mai multe touring-uri decat sedanuri. Vorbesc de modelele E46, E39, E90, E60.

Trista imagine :twoup:

Fara sa citesc nicio statisca erau evident o gramada de touringuri pe strada in germania. Si toyoya avensis si toate marcile posibile. Eu am ales touring pt. utilitate. Designul imi place mai mult la berlina. Sunt f. putine cazurile (exceptii) in care imi place mai mult avantul decat limuzina. Si cand am zis avant stiti la ce marca ma refer A4; si Allroadul Etc.

Abia astept la iarna sa trantesc skiurile in porbagaj fara sa-mi fac probleme daca incap sau nu.

Pana acum orice faceam nu era bine: In porbagaj intrau inghesuite; pe masina le gaseam la destinatie inghetate.

Edited by MOTANUL