Jump to content

Cd player in torpedou

Recommended Posts

Am navigatia mare si in spatele displayului e caseta :blink:

Stiu varianta cu magazia de cd-uri :) dar ma mai gandesc la o posibilitate

Sa pun in torpedou un cd-player Alpine(sau alta firma) si sa anulez comanda pt caseta.Ma gandesc ca s-ar auzi mai bine,poate mi-ar afisa si melodiile pe display+ nu ar mai fii atatea cabluri si fire de tras.

Daca am zis o prostie va rog NU aruncati cu pietre :) E doar o intrebare...:)

Nu e nicio prostie, dimpotriva, poate fi o solutie foarte simpla, ce implica mult mai putine de demontat (practic doar torpedoul si head-unit-ul), daca esti dispus sa renunti la o parte din spatiul torpedoului. Si nu vad de ce nu ai fi.

LE: Se pare ca inca dorm. Ma gandeam ca vrei sa pui CD-Changer in torpedou... cred ca e mult mai simplu decat se te complici cu un player extern.

Edited by alexrosiu

• 3 weeks later...

Dar un mp3 player se poate lega la casetofon? Ma gandesc ca e mult mai mic si decat sa-mi scriu cd-uri mai repede copiez muzica pe ala. Cred ca trebuie scos doar un fir cu o mufa stereo si la aia sa poate baga orice player. Problema e cu celalalt capat al firului.

Eu am facut treaba asta la un Renault dar acolo am gasit schema casetofonului si am stiut la ce pini sa ma leg (avea iesire de aux).

Dar un mp3 player se poate lega la casetofon? Ma gandesc ca e mult mai mic si decat sa-mi scriu cd-uri mai repede copiez muzica pe ala. Cred  ca trebuie scos doar un fir cu o mufa stereo si la aia sa poate baga orice player. Problema e cu celalalt capat al firului.

Eu am  facut treaba asta la un Renault dar acolo am gasit schema casetofonului si am stiut la ce pini sa ma leg (avea iesire de aux).

309309[/snapback]

se poate lega dar trebuie o interfata aux in .merge doar la business si professional.

Sunt si eu foarte interesat. Aveam de gand sa montez iesiri RCA la HU stock (dar am renuntat, din lipsa de...mester).

Si, dupa montarea celor doua, cine reda muzica, si care comenzi se pot folosi (ma refer la noua unitate)? Si cum? :blink:

• 7 months later...

Aceeasi problema o am si eu...navigatie mare, iar in spate caseta. Eu mi-am cumparat un mp3 Alpine si ma gandeam la fel sa-l pun in torpedou. Momentan le am pe ambele pe masina, folosesc alternativ mp3-ul pt cd-uri si navigatia pentru radio. Deocamdata e pus provizoriu in locul spatiului de depozitare din stanga, de sub comanda de aprindere lumini.

M-am complicat nitel, dar merita, mai ales dupa ce rezolv si problema cu amplasamentu casetofonului. Sa-ti zic cum am facut sa le folosesc alternativ... Iti trebuiec 4 relee cu dubla comanda... adica are 8 contacte pe el...2 alimentarea ( + - ), 2 contactele boxelor masinii ( + - ), 2 semnalul de la mp3 si 2 semnalul de la navigatie. Cand e nealimentat releul contactele sunt pe HU masinii, adica pe navigatie. Cand e alimentat comuta pe mp3. folosesti acelasi minus si plus pt toate cele 4 relee, astfel incat cu un singur intrerupator le muti pe toate 4. Iti trebuiesc 4, cate unul pentru fiecare boxa. Separat iti trebuiesc bineinteles plusul si minusul pt alimentarea mp3-ului. DAca iti iei un mp3 player cu aux...poti pune pe aux un mp3 player care il poti tine oriunde, si mp3-ul sa stea in torpedou. Altfel e cam incomod sa schimbi melodiile..el fiind tocmai in torpedou.