Jump to content

Masina lu vecinu

Cristi.MD

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ceva poze mai noi :twoup: sa va atraga... :twoup:

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/BMW525d/DSCF0334.jpg

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/BMW525d/DSCF0336.jpg

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/BMW525d/DSCF0337.jpg

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/BMW525d/DSCF0338.jpg

Ma voi ati fost la sibiu :D

Nu-mi schimb... deocamdata, nu-mi aburesc farurile, nu-s chiobite nu-s asa matuite, stopurile la fel arata foarte bine, la cum ma stiu, cand umblu dupa prostii, precis nimeresc faruri cu semnale albe.. da ... aburesc...sau au cleme rupte, sau stiu eu mai ce :twoup: , si cu jantele iar m-am razgandit daca eram convins ca iau pe 17, acum dupa ce am fost si cu masina cu 17 si cu 16... si cu 18.. deja oscilez intre 16 si 17.. efectiv la ce drumuri am de facut prin cluj... imi bat joc de masina...

Sa nu mai pomenim ca astazi in fata la faculta, ce am zis.. hai sa o cocot si eu pe bordura jumatate.. ca si asa mai zilele trecute am vazut 1 seria 3 cocotat si un coupe cocotat pe jumatate si m-am gandit ca daca ei n-au lovit nu lovesc nici eu.. si am mers tacticos.. pe unde e intrare in curte.. am urcat cu rotile de pe partea dreapta pe bordura si am dat cu spatele , pana am auzit buf.. dupa care am dat frumos cu fata si am parcat langa bordura... nu stiu cum sunt coupeurile si alte masini da a mea freaca :twoup:

Nu-mi schimb... deocamdata, nu-mi aburesc farurile, nu-s chiobite nu-s asa matuite, stopurile la fel arata foarte bine, la cum ma stiu, cand umblu dupa prostii, precis nimeresc faruri cu semnale albe.. da ... aburesc...sau au cleme rupte, sau stiu eu mai ce :twoup: , si cu jantele iar m-am razgandit daca eram convins ca iau pe 17, acum dupa ce am fost si cu masina cu 17 si cu 16... si cu 18.. deja oscilez intre 16 si 17.. efectiv la ce drumuri am de facut prin cluj... imi bat joc de masina...

Sa nu mai pomenim ca astazi in fata la faculta, ce am zis.. hai sa o cocot si eu pe bordura jumatate.. ca si asa mai zilele trecute am vazut 1 seria 3 cocotat si un coupe cocotat pe jumatate si m-am gandit ca daca ei n-au lovit nu lovesc nici eu.. si am mers tacticos.. pe unde e intrare in curte.. am urcat cu rotile de pe partea dreapta pe bordura si am dat cu spatele , pana am auzit buf.. dupa care am dat frumos cu fata si am parcat langa bordura... nu stiu cum sunt coupeurile si alte masini da a mea freaca :twoup:

la faculta???? la care???

poli , pe baritiu... era marti unu cu un e46 coupe.. cocotat jumatate pe bordura... si cu o mini placuta de inmatriculare cu "superstar" scris pe ea.. credca s-a julit pe burta putin :twoup:.

PS: termin acuma deci nu ma prea vezi pe acolo... numa chiar cand trebuie sa ma intalneesc cu profu ptr proiectu de licenta

Edited by Lifestyle

Am sa postez un filmulet care a mai fost pus :twoup: ca oricum toata lumea zice de diesele ca sunt tractoare... asta este tractorul meu asa ca ma astept de la cei cu benzina .. si de la V8 in sus sa puna 2 monede 1 peste alta sau ceva... :twoup: ca o moneda sta si pe dieselu meu

Baieti nu am avut surubelnita...

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/Poli/Video/th_525d.jpg

Edited by Lifestyle

poli , pe baritiu... era marti unu cu un e46 coupe.. cocotat jumatate pe bordura... si cu o mini placuta de inmatriculare cu "superstar" scris pe ea.. credca s-a julit pe burta putin :twoup:.

PS: termin acuma deci nu ma prea vezi pe acolo... numa chiar cand trebuie sa ma intalneesc cu profu ptr proiectu de licenta

pai acolo e mare bordura....eu nu ma urc pe borduri decat daca is foarte joase ca nu am chef sa o frec.....eu is la bio da mi masina prin hasdeu mai mult...acolo is mici bordurile ca nu ne mai lasa sa parcam in curtile caminelor ca nu ma cu card e voie....si cum un card " costa " mult no....e pe strada...poate vi pe acolo la o bere fara alcol si vedem masinile...

ma nici eu nu o sui pe borduri.. da m-a prostit imaginea de marti.. am vazut un e46 tocmai sus.. acolo in capat langa ala de vinde castane.. si in spatele lui coupeu jumate pe bordura.. si am zis ca eu oricum am suspensii mai inalte si nu frec.. intr-adevar nu am frecat.. am dat bine.. deocamdata nu picura nimic pe sub masina... pana se umple scutu :twoup:, pe drum spre casa.. ma tot uitam la becu de la ulei daca nu se aprinde :twoup:... Edited by Lifestyle

ma nici eu nu o sui pe borduri.. da m-a prostit imaginea de marti.. am vazut un e46 tocmai sus.. acolo in capat langa ala de vinde castane.. si in spatele lui coupeu jumate pe bordura.. si am zis ca eu oricum am suspensii mai inalte si nu frec.. intr-adevar nu am frecat.. am dat bine.. deocamdata nu picura nimic pe sub masina... pana se umple scutu :twoup:, pe drum spre casa.. ma tot uitam la becu de la ulei daca nu se aprinde :twoup:...

doame fereste de astea..... is unele masini ca si a mea inalte tare si aia se urca...lasa ca eu am dat cu masina pe jos acolo pe strada aia pe unde coboara camioanele sti pe langa interservisan. si in capat la intersectia cu strada de la ISE sau iulius mall era ditamai groapa si buffff am dat cu spatele da nu stiu ce ce mai exact ca ma uitat si nu mim dat seama....penal cluju la drumuri

Am sa postez un filmulet care a mai fost pus :twoup: ca oricum toata lumea zice de diesele ca sunt tractoare... asta este tractorul meu asa ca ma astept de la cei cu benzina .. si de la V8 in sus sa puna 2 monede 1 peste alta sau ceva... :twoup: ca o moneda sta si pe dieselu meu

Baieti nu am avut surubelnita...

http://i45.photobucket.com/albums/f99/bigchief2/Poli/Video/th_525d.jpg

ceva similar am incercat eu cu o pereche de chei pe care le-am asezat intai pe motorul meu-320i 2171cmc benzina,apoi pe motorul de pe 525d e39 al tatalui meu;pe primul abia daca se vedea ca tremura un pic,in schimb pe motorul diesel era sesizabil tremuratul(desi pare ca merge ,,brici'' diesel-ul);oricum recent am stat si mers intr-un e320cdi(204cp) din 2005 in interiorul caruia chiar am fost relativ dezamagit de cum se simteau vibratiile si cum suna motorul;oricum se stie ca motoarele diesel produc vibratii mai mari ca benzinarele,dar filmuletul tau chiar ca ma uimeste(fiind vorba tot de 525d).

Remus: de M5-u ala negru iti tot zic ... ca e din sibiu si e pe forum :) si e parcat la Ab.. nu in fiecare zi.. da aproape :P

AAAAAAAAAAAAAAAAAA na lasa ca am sa fiu atent. :twoup: :twoup: :D

ce nick are? hm

Gata m-am prins catasib, pai trebuie intalnire sa vad m5ul :D

Ms de info :D

Edited by Remus Ratiu

Bine, bine, las-o cum a cazut :twoup: . Un motor perfect echilibrat nu are nevoie ca nervurile de la capacul motorului sa sustina moneda.

Oricum, pentru diesel e o performanta si asta :twoup:

PS: Hai ca ti-am dat 5 stele. :D

pai vad ca referitor la celelalte 2 filme facute de alti useri ai forumului... cu surubelnite si 2 monede lipite si sticle de cola nu ai avut de comentat,

Invers nu am unde sa pun moneda ca este curbata carcasa respectiva, si daca ar fi drept iti spun rezultatul s-ar roti in

jurul axului.. nu asa cum se roteste acuma, cand o pun intre canturi sta in picioare dar se invarte pana da de cant si cade..

PS: Motorul este perfect echilibrat

Edited by Lifestyle

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.