Jump to content

Masina lu vecinu

Cristi.MD

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

in toamna ne fac strada si baga canalizare noua(deci o sa dureze 1 an modernizarea strazii), atunci le dau "proiect" la aia cu strada, sa nu ma baricadeze, dar din ce am vazut aici suspensia sport.. automat coboara masina, imi trebuie ceva mai rigid.. ceva arcuri mai rigide.. Edited by Cristi.MD

Numai acum am vazut pozele cu noile jante...

Arata suppeerr !! <_<

Referitor la suspensie, cum zicea si @sergiulean, stiu ca sunt niste 'bucati' de cauciuc care se monteaza intre doua spirale are arcului...nu stiu cat de eficienta e metoda, dar, teoretic ar face arcurile mai rigide.

• 1 month later...
razvane <_< eu am pus pe spate, cu buza mai lata si ti-am zis si tie ca ar fi fost mai fain.. pe fata din pacate, nu merge mai mult, pe langa asta am si balonul mare , 235/45-18" pe fata e mare, chiar nu mergea mai mult, pe spate freaca, daca ii dau serios si de obicei cu 4 oameni in masina + viteza + curbe.. dar e chiar ok, a facut un schimb de filtre, ulei, minuni, urmeaza bucse pe fata, si apoi o suspensie sport :) pana ajung la suspensie poate termina de reparat drumu ca acuma e VARZA rau

se poate... pe ruta florest-cluj.. sau cluj floresti, in functie de ora....

... si daca mergi pe culoare nu cred sa gresest, mai era 1 in cluj.. pe taxi.. da de mult n-am mai vazut masina aia prin oras.

Edited by Cristi.MD

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.