Jump to content

RS4 bate noul M3?

ggigiro

Recommended Posts

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Scuze pt dublul post dar numai pot edita.

Sunt insa unele subiecte unde Clarkson este din cale afara de subiectiv. Nu prea suporta Porsche si ii cam plac masinile britanice... :)

Odata s-a dus la standul BMW de la un show auto si le-a zis ca sunt o gloata de nazisti sau ceva de genul asta :blink:

Asa e el dar asta e si farmecul lui, faptul ca e subiectiv si natural, si foarte inteligent.

Felul in care a prezentat M5 E60 arata cat de inteligent e.

Articolul este de-a dreptul jenant. Nici o legatura cu realitatea.

M3-ul este muuult mai frumos, mai sportiv, mai musculos....

300769[/snapback]

ca o parere personala,daca as dispune de suma asta de bani as lua RS cu siguranta.... e vorba de gust...

dar nu inteleg de ce se tot arunca vina pe alte forumuri din ext...macar fii" un exemplu nu ca el daca sustii lucrul asta...desi nu prea cred sa fie asa,am navigat si pe alte forumuri si nu am vazut "frate" subiectivismul ce -l gasesc aici...mai sunt si alte masini....nu s-a termiinat lumea la bmw si nici nu a inceput cu el...

imi cer scuze dar ma intreb unde se va ajunge in halu asta.... :blink:

Subiectivismul asta duce la o lume mai frumoasa, mai diversa... Daca tuturor ne-ar placea doar ce e bun, frumos, sanatos si nu ingrasa, n-ar fi plictisitor?

Unii vor trebui sa se sacrifice si sa le placa si lucrurile rele, urate, nesanatoase si care ingrasa.

301381[/snapback]

Probabil am avea toti aceeasi masina :blink:

nu am vazut "frate" subiectivismul ce -l gasesc aici...mai sunt si alte masini....nu s-a termiinat lumea la bmw si nici nu a inceput cu el...

imi cer scuze dar ma intreb unde se va ajunge in halu asta.... :blink:

301352[/snapback]

Era vorba de articol, felul in care e scris, elementele pe care le compara , subiectivismul grosolan, adica fatit impotriva M3.

Sunt fan BMW dar niciodata n-am afirmat ca mercedes, audi, jaguar, lexus sunt de neglijat. Spre exemplu la clasa de lux as alege S-ul de la mercedes.

Am auzit zgomotul motorului unui RS4 si m-au trecut niste fiori, e evident ca trebuie sa respecti o astfel de masina chiar daca nu este BMW.

Totusi sa ne limitam la articol

Edited by ggigiro

Eu m-am tinut dupa un RS4 si n-am M, pe valea Oltului, acum 2 saptamani. Am si filmat, cu telefonul. N-am dat nici un moment semn ca vreau sa-l depasesc si la OMV la calimanesti am semnalizat ca intreu in benzinarie. Au coborat din masina si se uitau cu respect. Cred ca nu se asteptau sa vada un BMW in oglinzi lipit de ei. Si in curbe... Poate ii era frica de masina, desi n-as fi spus... Asta inseamna ca BMW-ul meu bate RS4? :blink:

Nu cred...

Si da, avea un sunet frumos, cand ii dadea talpa.

Toata lumea spune ca rs4 e mai stabil, e "lipit de sosea", nu se duce in curbe ca m3-ul, dar atunci unde mai e distractia ? Adevarul e ca multi nu sunt in stare sa conduca o masina si aleg alta (4x4), m3 nu e masina pt oricine, poti sa o conduci e o super masina, nu poti...alegi rs :blink:

Nu stiu cine e toata lumea... Dar eu sincer nu cred sa fie mai stabil RS4, poate doar in curbe cand nu stii accelera cu tractiunea spate. Sau nu stii folosi avantajele "destabilizarii" intentionate.

301720[/snapback]

RS4 e ok! Oricum eu am fost gata-gata sa imi iau unul.....pana la urma e chestie de gust.... Sunt curios totusi daca noul RS6 se va bate ( eventual ) cu ( noul) M6.....

Pai nu putem stii niciodata, sau cel putin eu, pana nu o canduc nu pot sa zic din pct meu de vedere daca e buna sau rea, stabila sau mai putin stabila, zic din ce am citit. Iar din ce am citit RS4 e 4wd din care un procentaj mai mare al tractiunii este trimis catre puntea spate. ( http://www.youtube.com/watch?v=4rjBuXvfgOU

http://www.youtube.com/watch?v=A21ZcwnJYqM )

RS6 nu e rival cu M5 ?

301742[/snapback]

Numai daca s-or gandi astia ( AUDI :) ) sa scoata vreodata un RS8, raamne RS6 cu M5...

Totusi remarc aici ca BMW nu are nici o masina in productie care sa fie similara cu R8 ( motor longitudinal amplasat spate.....)

O derula vreun proiect in secret, ca nu prea imi vine sa cred ca lasa numai Audi sa ocupe acest segment? :blink:

Guest tyger_ovi

despre ce avioane vorbiti voi de la audi ? RS6 si R8 cu motoare de Lambo ? ... mi se pare ca performante au mai reusit si cei de la VW cu golful acela faut din 10 supermasini diferite...

sa vedem CSL-u cum se prezinta..

Edited by tyger_ovi

C 63 Amg are un pret mai mare......fata de masinile in discutie...

Iar Mercedesul este orientat mult mai mult spre confort si lux, decat pe sportivitate ca BMW-ul...

301879[/snapback]

si mai trebuie considerat si motorul care este mult mai mare si care are si turbo din cate stiu eu iar M3 este aspirat

e aspirat.. dar oricum.. bmw - 4L - 420 cai... mercedes - 6.2l - 450cai :blink:

301997[/snapback]

Si ce daca AMG are pretul mai mare sau ca are motorul mai mare nu fac parte din aceeasi clasa????sau m3 trebuie comparat numai cu octavia rs si cu golf gti???

Prin modul in care decurg lucrurile in cativa ani BMW o sa ajunga un mare fas....si o sa traiasca doar din amintiri...