Jump to content

RS4 bate noul M3?

ggigiro

Recommended Posts

Foarte frumos. Dar de ce trebuie sa fie ei ultimii care fac asta? Din punctul meu de vedere un turbo modern (a se citi bi-turbo) are numai avantaje asupra unui aspirat: cc mai mic, cuplu mult mai mare, consumul e la fel, e mai tunabil etc

Si turbo e viitorul in conditiile in care toata lumea incearca micsorarea noxelor si implicit a litrajului. Probabil o sa se ajunga la 2l bi-turbo si 400cp in doar cativa ani.

313293[/snapback]

Fugi de aici cu biturbo tau! :)

Cand Ferarri o sa fabrice motoare turbo, atunci o sa imi iau si eu unul ( turbo, nu Ferarri :blink: ).

PS: Vezi si Lamborghini, Bentley, Aston martin etc....

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

He, he, he ... stiu eu o multime de bemveisti care se jurau ca BMW n-o sa puna niciodata turbo la benzina :) Ca forever aspirat, ca nu exista turbo fara lag samd.

Lol ca sa zic asa. Uite ca s-a intamplat. Si una si alta. BMW a pus turbo si se pregateste sa-l puna pe al doilea (si pe un M, culmea!) si exista si turbo fara lag. Lucrurile se intampla indiferent ca vrem noi sau nu. Iar eu vad un trend dureros de clar spre motoare mici cu turbosane.

Eu ascult in fiecare zi cum suna un prapadit de 3l si ma minuez. Imi pot inchipui numai cum suna un V10. Nu sunt musai adeptul turbo sau aspirat. Dar dupa cum spuneam, nu ma intreaba nimeni daca sunt sau nu de acord :blink:

Lol ca sa zic asa. Uite ca s-a intamplat. Si una si alta. BMW a pus turbo si se pregateste sa-l puna pe al doilea (si pe un M, culmea!) si exista si turbo fara lag. Lucrurile se intampla indiferent ca vrem noi sau nu.

313329[/snapback]

De unde ai ajuns tu la concluzia asta? Eu nu stiu nimica de asa ceva! Chair crezi, ca eu nu cred ca intineaza BMW legenda M, punandu-i turbo....

Nu mai stiu pe unde am citit. Dar pot sa mai caut.

Nu cred ca va fi intinare, va fi o adaptare. N-a murit nimeni cand BMW a introdus turbo pe benzina. Dimpotriva castiga super reviewuri cu motorul respectiv, toti il considera excelent, se cumpara in draci. Nu inteleg de ce nu ar avea acelasi succes cu un motor turbo pe M.

Per total nu cred ca au de ales. Audi si Merc baga turbo pentru a obtine cuplu si putere mare. Bimul va urma trendul. Nu pot pune V12, ca deja se impute treaba si nu mai e fun. Vom vedea :blink:

Am crezut ca discutam despre M si concurenta, motoare, performanta etc. Gresesc domnule moderator?

313354[/snapback]

Exact cum ai spus si mai sus.

Daca si BMW ar proceda ca Mercedes sau Audi , sa ia cel mai mare motor sa il faca turbo , se impute treaba , nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata un V10 sau V12 de pe vreun viitor M cu turbo sau bi-turbo.....deja se termina orice fel de concurenta si ii baga in sedinta penru cativa ani pe Audi si Merc.

Exact cum ai spus si mai sus.

Daca si BMW ar proceda ca Mercedes sau Audi , sa ia cel mai mare motor sa il faca turbo , se impute treaba , nici nu vreau sa ma gandesc cum ar arata un V10 sau V12 de pe vreun viitor M cu turbo sau bi-turbo.....deja se termina orice fel de concurenta si ii baga in sedinta penru cativa ani pe Audi si Merc.

313532[/snapback]

doar bi-turbo...altfel nu merge.

Edited by duxter

am citit si eu articolul mai demult, a fost singurul numar din Autocar pe care l-am cumparat vreodata, si asta fiind atras de titlul de pe coperta. Ca si voua, mi se pare cam partinitor cu RS4, iar daca e doar o traducere, de unde e???

Personal, ca aspect exterior, desi am vazut doar un M5 (alb) pe viu, cred ca il bate la funduletz pe RS4. M arata mult mai musculos, si iese mai mult in evidenta fata de un bmw coupe, decat RS fata de un A4, sau ma rog...A5.

am citit si eu articolul mai demult, a fost singurul numar din Autocar pe care l-am cumparat vreodata, si asta fiind atras de titlul de pe coperta. Ca si voua, mi se pare cam partinitor cu RS4, iar daca e doar o traducere, de unde e???

Personal, ca aspect exterior, desi am vazut doar un M5 (alb) pe viu, cred ca il bate la funduletz pe RS4. M arata mult mai musculos, si iese mai mult in evidenta fata de un bmw coupe, decat RS fata de un A4, sau ma rog...A5.

Si asta e adevarat , dar oarecum sunt unii care cauta asa ceva : Ceva care sa arate BANAL la prima vedere pentru un ochi necunoscator :blink:

Si asta e adevarat , dar oarecum sunt unii care cauta asa ceva : Ceva care sa arate BANAL la prima vedere pentru un ochi necunoscator :)

De aceea nu mi-am luat eu Porsche.... :blink:

Seria 6 pe toate drumurile? Si M6 cara arata banal..

Astia care ti-au zis asta e clar ca n-au nimic de a face cu masinile in general..

Ma, nu e chiar asa , orice ai spus , M6 arata mai domestic si mai la locul lui decat un 911 sau ceva :)

Exact, insa hai sa revenim la RS4 vs. M3.....

Totusii RS4 este ceva......testele facute arata ca pana la urma e chestie de gust..

Sa imi cumpar si eu un Rs4? :blink: :)

Astia care ti-au zis asta e clar ca n-au nimic de a face cu masinile in general..

Ma, nu e chiar asa , orice ai spus , M6 arata mai domestic si mai la locul lui decat un 911 sau ceva :)

Totusii RS4 este ceva......testele facute arata ca pana la urma e chestie de gust..

Cand vreodata ? Poate ai vrut sa spui RS6......RS4 e o involutie din pct meu de vedere :)

Cand vreodata ? Poate ai vrut sa spui RS6......RS4 e o involutie din pct meu de vedere :)

Nu, de ce?

Am mai spus-o pe aici pe forum: imi place tractiunea integrala......un RS 4 e ok, poate apare intretimp si un facelift , ceva.. :)