Jump to content

Interior Piele

JAX

Recommended Posts

Salut forum.

Stie cineva ceva firma care imbraca interiorul in piele ???

Imi trebuie imbracate 2 scaune si interiorul la portiere in piele rosie la un roadster.

Daca are cineva ceva informatii il rog sa posteze aici.

Preferabil in transilvania :blink:

Daca e vorba de Cluj se rezolva.Iese incredibil,chiar pot sa iti arat pe moment niste scaune de pisica facute cu piele crem.

32234[/snapback]

serios ???

Cluj estem :blink: vin incolo in 12 zile si am nevoie de imbracat un interior in rosu :)

Cat e pretul ? Ai un nr de telefon ceva in cluj ?

serios ???

Cluj estem :blink: vin incolo in 12 zile si am nevoie de imbracat un interior in rosu :)

Cat e pretul ? Ai un nr de telefon ceva in cluj ?

32236[/snapback]

Se rezolva.Este un baiat care face pantofi pe comanda si printre altele,s-a apucat si de tapitat scaune de masina.A facut la un prieten de al meu un interior crem pentru un ursulet cabrio cu scaune de pisica.A iesit extraordinar.

Cand vii in Cluj suna-ma si te duc eu la el.Iti dau PM cu numarul meu.Nu stiu sa iti zic un pret,dar sa te pregatesti cu bani ca nu e un tip ieftin.

• 2 months later...
@ wlf    asteptam poze  :blink:  .........adica io cel putin ca poate nu mai intereseaza pe nimeni

:)  hai ca m-am trezit si io acu' :))

46060[/snapback]

JAX a venit si a vazut masina respectiva pe viu aici in Cluj. Eu l-am pus in legatura cu persoana care trebuie, mai departe nu stiu ce s-a intamplat ca nu am mai auzit de el.

S-a vandut de mult masina, nu mai am cum sa pun poze.

JAX a venit si a vazut masina respectiva pe viu aici in Cluj. Eu l-am pus in legatura cu persoana care trebuie, mai departe nu stiu ce s-a intamplat ca nu am mai auzit de el.

S-a vandut de mult masina, nu mai am cum sa pun poze.

46113[/snapback]

Salut si scuze de delay.

Am fost la cluj , am vazut masina si am auzit si pretu. Pentru mine sa zic asha nu era mult prea mare , se ajunsese deja pe undeva pe la 500EUR ... si imi trebuiau numai scaunele din fatza si usile.

Scaunele din fata aratau OK , si erau crem. Bancheta din spate din cauza buretelui era un pic mai nasoala da arata bine si aia.

In schimb am gasit mai ieftin in alta parte dar pina la urma nu am mai apucat sa le fac :blink: Vacanta scurta :)

Si intre timp m-am hotarit sa vind si masina (un MG-F) ca vreau sa imi mai iau un BMW.

Sper sa am timp maine sa spal bmw-u si sa mai pun niste poze.

Edited by JAX

Salut si scuze de delay.

se ajunsese deja pe undeva pe la 500EUR ... si imi trebuiau numai scaunele din fatza si usile.

46129[/snapback]

Da, asa e, te-au vazut cu decapotabila scumpa, masina straina, au cam vrut sa ia pielea de pe tine, recunosc.

De la cat ti-am spus eu si pana la cat au cerut ei, se cam lungise pielea aia. :blink:

Nu ploua pe aici , macar de ploa pe aici si ii lasa pe Romani in pace ca si asha au destule necazuri :) de ce nu ploua asha la Nemti sau Danezi sau Suedezi si tot pe aia amarati ii loveste :blink:

Cu pretu , intradevar , am vazut ca deja crescuse ... daca veneam cu un amarat de ursulet cred ca scoteam cabina intreaga la 200-300 :)

• 2 months later...

Salut!

Am si eu o problema legata de tapiteria din piele: in primavara am luat un 320d din Germania si pe canapea au ramas urmele de la cauciucurile de iarna .Pielea e de culoare gri deschis si se vede cam urat :) .Nu stiu de cat timp sunt petele pt ca in momentul in care am luat masina cauciucurile erau in saci.Am incercat la cateva spalatorii dar fara rezultat.Daca pote sa-mi dea cineva un sfat... :blink: