Jump to content

Cheie defecta E46

cosminh

Recommended Posts

dai pe prima pozitie... revii inapoi si scoti cheia, normal ca nu poti scoate cheia in pozitia 1...

Bagi in contact dai pe prima pozitie (dai cheia inapoi)... scoti cheia din contact, apesi unlock (si il tii apasat) si in timp ce tii apasat unlock apesi pe lock de 3 ori.. dupa care lasi unlock si ti se inchid si deschid usile si merge cheia...

nu are legatura cu toate cheile... daca o cheie nu merge, o reinitializezi doar aia care nu merge, si referitor.. la pozitia cheii.. din nou irelevant.. are antena si in luneta si in fata undeva... deci ideea era dupa ce dai cheia pe pozitia 1... revii si scoti cheia..

300998[/snapback]

am respectat pasii si am facut reinitializarea cheii si tot nu merge, cheia nu da nici un raspuns de functionare

cred ca ultima varianta ar fi sa ajung la baterie........

am respectat pasii si am facut reinitializarea cheii si tot nu merge, cheia nu da nici un raspuns de functionare

cred ca ultima varianta ar fi sa ajung la baterie........

301424[/snapback]

cred ca va trebui sa schimbi cheia asta ca sa nu ai surprize ulterior, ale mele ambele fac figuri in sensul la una merge telecomanda si nu pot porini motorul iar cealalata este exact invers.

succes!

da dar cum spuneau unii colegi aici in topic s-ar putea sa poata fi desfacuta...

una noua cica ar fi vreo 300 e.

301435[/snapback]

Poate fi desfacuta.. desi oficial nu e suportat, dar n-ai ce pierde:

Desfacere cheie

Acole e descris frumos ce trebuie sa faci.

Daca vreti va traduc din engleza.

Edited by ravenlord

cheia fiind ca si compromisa, se poate incerca si asa ceva, cu completarea ca este nevoie de un capacitor, nu de o simpla baterie (care, supusa incarcarii, poate chiar exploda in cheie) Edited by CC23298

cheia fiind ca si compromisa, se poate incerca si asa ceva, cu completarea ca este nevoie de un capacitor, nu de o simpla baterie (care, supusa incarcarii, poate chiar exploda in cheie)

301472[/snapback]

daca se inlocuieste bateria, io zic ca as inlocui-o exact cu modelul ce exista in interior

sper sa se si gaseasca pe undeva

Traducerea vine cam asa:

"

Ai nevoie de:

1. O surubelnita mica, plata, de bijutier (de genul Surubelnite)

2. Lama de barbierit

3. Ciocan de lipit

4. Cositor

5. Baterie noua (Panasonic VL-2020 Lithium in forma de moneda) Baterii

- desi bateria costa cam 5 dolari, dar cu transportul probabil ajungi pe la 20 :blink: Tot mai ieftin decat o cheie noua.

6. Superglue

Procedura:

1) Deschide usor chei prin fortarea surubelnitei in partea din spate a cheii pe la centru. Vei zgaria plasticul, dar bateria e in spate si electronica e mai in fata. Daca ramane plasticul ciobit, poti s-o nivelezi cu lama.

2) Scoate circuitul din cheie, si o sa vezi bateria. Bateria are doua conectoare lipite de ea, unul pentru anod celalalt pt catod. Folosind ciocanul de lipit dezlipesti cositorul care lipeste firele de circuit si bateria va cadea afara.

3) Firele de pe bateria pe care a primit-o sunt similare dar nu sunt exact la fel, asa ca a trebuit sa le indoaie un pic sa intre in gaura. Bateria noua o lipesti la loc.

4) Pui circuitul cu bateria inapoi in cheie (asigura-te ca totul sta bine) si inchide cheia, lieste-o cu superglue

5) Trebuie sa reinitializezi cheia.

daca se inlocuieste bateria, io zic ca as inlocui-o exact cu modelul ce exista in interior

sper sa se si gaseasca pe undeva

301478[/snapback]

Ai primit raspuns intre timp; eventual te poti asocia cu mai multi colegi care ar fi amatori sa isi schimbe bateria din cheie.

Bagi in contact dai pe prima pozitie... scoti cheia, apesi unlock in timpul asta apesi pe lock de 3 ori.. dupa care lasi unlock si ti se inchid si deschid usile si merge cheia...

300980[/snapback]

Totul este asa,numai ca,intri in masina inchizi usile,deci lock din-nauntru cu cealalta cheie sau de la butonul din cabina,restul cum ai scris

-cheie pozitia 1 inapoi in max 5 sec

-scoti cheia din contact

-apasat lock ,tinut apasat.

-cu cealalta mina apasat de 3x pe unlock una dupa alta in max 10sec

-Dai drumul la unlock ,si usile se deschid se inchid automat.

Eu azi am facut initializarea la cheia mea si a reusit din a 3 a incercare si totul este ok.

• 1 year later...
Bagi in contact dai pe prima pozitie... scoti cheia, apesi unlock in timpul asta apesi pe lock de 3 ori.. dupa care lasi unlock si ti se inchid si deschid usile si merge cheia...

Totul este asa,numai ca,intri in masina inchizi usile,deci lock din-nauntru cu cealalta cheie sau de la butonul din cabina,restul cum ai scris

-cheie pozitia 1 inapoi in max 5 sec

-scoti cheia din contact

-apasat lock ,tinut apasat.

-cu cealalta mina apasat de 3x pe unlock una dupa alta in max 10sec

-Dai drumul la unlock ,si usile se deschid se inchid automat.

Eu azi am facut initializarea la cheia mea si a reusit din a 3 a incercare si totul este ok.

initializarea asta merge si la modelul mai vechi de cheie? ms