Jump to content

Faruri cu lupa/xenon pe faza lunga

oSerX

Recommended Posts

Salut,

Exista posibilitatea de a pune faruri cu xenon/lupa si pe faza lunga ??? Acum am faruri cu xenon doar pe faza scurta cum banuiesc ca au majoritatea celor care au faruri xenon. Ce schimbari presupune acest lucru si daca aveti idee pe la ce bani s'ar intinde afacerea ?!? M'ar interesa pana in 500E-600max sa zic.

Apoi presupunand ca ar fi destul de scumpa aceasta operatie, aveti idee cam care e treaba cu becuriile Philips Bluevision si cele din gama lor ??? ma refer la becuri de calitate nu la 300mii/2 "xenoane". vreau pentru faza lunga si proiectoare sa pun becuri d'astea.

Apropo ..... pt E46-2001

Multumesc.

cred ca pare mult mai convenabil si ca pret si calitate buna achizitia becurilor bluevision sau silver vision .... care e dif dintre ele ?? ai inca o chestie ... becurile originale sunt de 55..... daca pun mai mari un pic nu de 100 ca e chiar nebunie .... de 65-70W ?? daca or exista !?? se afecteaza ceva ??

nu, de ce ai vrea sa-ti pui lampi de faza scurta pe lunga ? lampa de faza lunga este proiectata sa imprastie lumina in toate partile.

puterea mai mare de 55w are mai multe efecte negative:

- incalzire mai mare -> deteriorarea reflectorului -> nevoia de putere si mai mare etc

- multe injuraturi din partea celorlalti participanti la trafic

ma gandeam ca exista si far cu lupa pe faza lunga :blink: ... pt ca parca farurile bixenon au lupa pe ambele faze. Deci nu se justifica... :)

Si iarasi care e diferenta intre silver vision si blue vision ??? Multumesc mult. O sa'mi pun becuri d'astea de mai sus !:)

• 4 weeks later...
cred ca pare mult mai convenabil si ca pret si calitate  buna achizitia becurilor bluevision sau silver vision .... care e dif dintre ele ?? ai inca o chestie ... becurile originale sunt de 55..... daca pun mai mari un pic nu de 100 ca e chiar nebunie .... de 65-70W ?? daca or exista !?? se afecteaza ceva ??

32247[/snapback]

La E36 odata ce treci de 55watt dupa 10min ramai fara becuri :blink: stiu din propria experietza deoarece a trebuit sa fac un trip de vro 1000km in country si miam spus Hella de 100Watt pe faza scurta, norocul e ca am luat si originalele cu mine altfel ramaneam fara faza scurta.

Nu stiu de ce, cred ca sug prea mult curent dar dupa vro 10min nu mai merg, pui originale si merg perfect, pui de 100watt si dupa vro 10min se opresc iara. Cred ca sigur sug prea mult curent si au ceva circuit care vede asta si le opreste.

Oricum Blue Vission e cel mai ok ... prostia e sa pui xeon in lampile care au folst facute pentru halogene! de ce? pentru ca arcul de XEON arde si este diferit de cel de Halogen (arcul care arde si face lumina) si cut off'ul nu mai este la fel deloc, din pacate vezi mai multa lumina dar drumul nu il vezi la fel de bine ca cu Halogen. Cred ca e si faptul ca optica a fost facuta pentru Halogen ci nu Xeon. Eu am incercat si am dat jos si mam intors la Blue Vission ... sunt perfecte, mie farul de pe partea volanului pun HELLA rain (este foarte galben) iarna (cand ploua) face o mare diferentza

• 4 years later...