Jump to content

Probleme .E30. Pompa de bezina .

Recommended Posts

salut . am un prieten de 1 luna cred . a cumparat un e30 . 1.6 din 89 . la 2-3 zile de cand a cumparatio .... sa ars pompa de benzina . in fine ..a schimbato cu alata dp un urs de gemania ....a montat pompa a mers vro 2-3 km sa blocat si aia . asta se poate sa se fi blocat pt ca nu am pus filtrul aia mic jos . in fine.....a luat alta dp un e36 ....am puso pe suportul asat de e30 ...cu filtru cu tot ....a mers pana in ziua de azi ...sunt cateva sapatamni . azi sa blocat si asta . a scoso ..a batut un pik in ea .... dar nimik ...face dct ..pac pac pac ..este blocata .

Stie cine care e treaba care e problema . dc se bulesc mereu pompele de benzina ? a mai patit cnv asa ceva ? rog sa spuna aia

Ma este o problema . el are rezervorul . lovit pe jos sub masina.....ete un pik infundat in sus....se poata din cauza aia. sa nu traga benzina calumea si sa mearga in gol .. sa se arda / blocheze ?

• 4 months later...
salut . am un prieten de 1 luna cred . a cumparat un e30 . 1.6 din 89 . la 2-3 zile de cand a cumparatio .... sa ars pompa de benzina . in fine ..a schimbato cu alata dp un urs de gemania ....a montat pompa a mers vro 2-3 km sa blocat si aia . asta se poate sa se fi blocat pt ca nu am pus filtrul aia mic jos . in fine.....a luat alta dp un e36 ....am puso pe suportul asat de e30 ...cu filtru cu tot ....a mers pana in ziua de azi ...sunt cateva sapatamni . azi sa blocat si asta . a scoso ..a batut un pik in ea .... dar nimik ...face dct ..pac pac pac ..este blocata .

Stie cine care e treaba care e problema . dc se bulesc mereu pompele de benzina ? a mai patit cnv asa ceva ? rog sa spuna aia

Ma este o problema . el are rezervorul . lovit pe jos sub masina.....ete un pik infundat in sus....se poata din cauza aia. sa nu traga benzina calumea si sa mearga in gol .. sa se arda / blocheze ?

salut, am avut si eu probleme cu pompa de benzina. mi s-a blocat pe la 190000 km facuti . toti mi-au zis ca este normala perioada si kilometri, in fine am schimbato , am luat doar motorasul si l-am pus pe suport, dar nu mi-au dat si filtrul acela subtire de jos. al meu erea putin gaurit si l-am pus asa. dupa 5000km s-a blocat iarasi pompa. de vina este si rezervorul, trebuie curatat si filtrul acela nu trebuie sa aiba nici un fel de gaurica. la mine a fost de vina si rezervorul care erea putin lovit si acel filtru atingea de el si din cauza asta a facut gaura. pe urma am cuparat o pompa intreaga cu suport si filtru(VDO)200e, am indreptat rezervorul cat am putut,batant cu un par de lemn prin gaura in care intra pompa. dupa 20000km mi s-a blocat iarasi pompa, am scoso afara si ....supriza...filtrul s-a gaurit iarasi si a tras mizerie si a blocat pompa.poti sa faci un test sa vezi daca pompa mai este buna. o scoti afara si o pui direct la baterie cu niste fire + si _ si invers, se deblochiaza asa,. daca nu da nici un semn dupa cateva schimbari de sens inseamna ca s-a ars. eu pana la urma am gasit un rezervor nelovit cu tot cu pompa si am facut schimbarea si acum m-am linistit. trebuie avut grija mai ales daca masina este lasata jos(ma refer la suspensie) ca poti sa lovesti forte repede rezervorul. bafta :blink:

Salut,eu in aproape 3 ani nu am avut probleme cu pompa dar asta nu inseamna ca nu o sa am,vreau sa te intreb man ca tot veni vb. despre pompa de benzina,filtru acela din rezervor se poate schimba separat?pt. ca m-ar interesa sa al schimb chiar daca pana acum nu mi-a facut probleme.

Salut,eu in aproape 3 ani nu am avut probleme cu pompa dar asta nu inseamna ca nu o sa am,vreau sa te intreb man ca tot veni vb. despre pompa de benzina,filtru acela din rezervor se poate schimba separat?pt. ca m-ar interesa sa al schimb chiar daca pana acum nu mi-a facut probleme.

si eu am cautat o gramada filtrul acela, de bosch sau vdo dar nu se gaseste separat...si din cauza lui se nasoleste pompa ca trage mizerie si se blocheaza sau chiar se arde ! bafta :blink:

RELEUL DE LA POMPA DE BENZINA ?!?!

poti sa-mi dai mai multe detali care este releul de la pompa de benzina ? o poza sau o schema ? mersi