Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

ursuletz proaspat achizitionat

djraven

Recommended Posts

am achizitionat si eu un ursuletz 316 din 90 ,1.6 injectie benzina....si as vrea sa stiu si eu ...cam ce tre schimbat...cam ce se duce mai repede la ele...

de ex imi arata oil service pe ultimul bec galben....deci o sa schimb uleiul ,dar cam ce alte consumabile se mai pot schimba...?

multzam anticipat

Eu cand am luat E46 am zis sa fiu om cu scaun la cap si sa fac si geomtria...chiar daca nutragea deloc masina si mergea IMPECABIL. Ce mai mare gresala din viata mea!!!! :blink:

Am fost, mi-au gasit ca trebuie reglata, ca vezi domne' NU E IN PARAMETRII. Au reglat-o si a inceput sa traga masina si sa mearga prost iar volanul nu mai statea drept. ASTA S-A INTAMPLAT LA AUTOSOFT...NU VA DUCETI ACOLO!!!!

Dupa care am fost la SAMA Auto cu masina si cu foaia cu parametrii de la Autosoft si mi-au gasit alti parametrii si mi-au zis ca ACUM masina nu e in parametrii si inainte sa umblu la ea era. Si am platit din nou sa mi-o aduca cum era initial, dupa care masina a mers iar bine.

Aparatele de la Autosoft erau decalibrate!

Edited by Alexxx

atunci sa o luam altfel....cam ce ar trebui schimbat acum...urgent?pentru ca 500E chiar nu mai am....plus ca tre sa o si inscriu:).....:-ss.

la primavara oricum am zis ca o sa ii schimb toate consumabilele la frane...poate si discurile..sa vad cat sunt ...si sper sa nu trebuiasca sa schimb distributia acum...

uffff...

nu stu...ce sa zic...sta foarte bine pe drum...la 90-100 nu trage volanul de loc....si liber dc il lasi....doar ca are o mica vibratie pe la 120>...care cred ca e de la o janta dezechilibrata...pentru ca am dat pe drum peste un les vazut prea tarziu...

motoru mere foarte bine...doar ca aud o vibratie de la toba...si nu stu care e ...cred ca e intepata...

amortizoarele sunt bunicele....

antigel am vazut ca are.....lichid de frana am verificat acu cateva zile si era la nivel....

de schimbat am sa il schimb odata cu toate....ulei filtre role curea distributie....etc.....

Si eu sunt exact in aceeasi situatie...din ce stiu eu am uleiul schimbat, dar parca se aude un mic scartait la relanti si cred ca va trebui schimbata cureaua si nici eu nu mai am niciun ban pt ca normal...trebuie si inscrisa

Cred ca tot spre primavara apuc sa fac ceva din pacate. Oricum success si asteptam cateva poze desi stiu ca nu prea exista chef momentan.