Jump to content

RUN-ul

duxter

Recommended Posts

Cam atat m-a ajuns si pe mine si am avut noroc mare ca nu am avut de bagat prea multi bani in ea. Pe mobile am cautat cam cu aceeasi dotari ca a mea si nu am gasit nimic sub 6500 care sa merite sa iti uzezi ochii.... Edited by duxter

Cam atat m-a ajuns si pe mine si am avut noroc mare ca nu am avut de bagat prea multi bani in ea. Pe mobile am cautat cam cu aceeasi dotari ca a mea si nu am gasit nimic sub 6500 care sa merite sa iti uzezi ochii....

am inteles...si motorul ? CUM E? raportul putere consum

Sunt super multumit de motor, nu am schimbat nimic la el in afara de o garnitura amarata la tacheti. Consum in suceava intre 12-14. iar in afara mers linistit 8% forja 17-18%. Are 170cp @ 5500rpm care pana acum m-au multumit.

Edited by duxter

Sunt super multumit de motor, nu am schimbat nimic la el in afara de o garnitura amarata la tacheti. Consum in suceava intre 12-14. iar in afara mers linistit 8% forja 17-18%. Are 170cp @ 5500rpm care pana acum m-au multumit.

misto m,an.....ma bate gandul si pe mine sa iau mai incolo ceva pe benzina ca mam saturat sa ma joc need for speed sa aud cum suna benzinare :twoup: :twoup: :D

Si mie imi place cum

is la job si nu am sonor..dar acasda o sa pun in boxe sa vedem......nu stiu daca o sa am bani de asa ceva....o sa vad cum se evolueaza dar oprcum e misto....si cu catalizatoru si toate alea modificate nu ai mai castigat ceva cai?

Prea putini ca sa conteze acum, vreau sa ii mai pun o toba si sa ii fac o resoftare si am sa vad atunci :twoup:

pai baga tare......nu e cine stie ce putere dar e orcum peste multe ....eu ma gandeam ca pe viitor daca o dau pe amea si mai fac bani si asa sa iau si eu un benzina pentru mine asa...seria 3 ma gandeam ca e mai usor si merge mia bine dar siu seria 5 e nice....mie mi se pare prea elegant seria 5 prea business,seria 3 mi se pare mai sport.....ce zici de un seria 5 e34 adica 530i cu motor v8...pun pariu ca suna motoru ala ....doamne feri...ciupanzeu zice ca nu merita.....dar v8 m,ai mic nu este la bmw

Ii dau dreptate lui ciupanezu...nu prea au cu ce se lauda motoarele alea, consum enorm in raport cu cp pe care ii au. Mai bine cauti un e46 sau un e39 decat sa investesti intr-un e34. Poate chiar un e36 M3 3,2l 321cp...asta ar fi o investitie buna :twoup:

Ii dau dreptate lui ciupanezu...nu prea au cu ce se lauda motoarele alea, consum enorm in raport cu cp pe care ii au. Mai bine cauti un e46 sau un e39 decat sa investesti intr-un e34. Poate chiar un e36 M3 3,2l 321cp...asta ar fi o investitie buna :twoup:

aia deja e poezie....sau numai motorul si anexele de pe un m5 si puse pe al meu e46....dar mai e mult pana acolo

aia deja e poezie....sau numai motorul si anexele de pe un m5 si puse pe al meu e46....dar mai e mult pana acolo

Astea sunt vise, nu te supara ca-ti spun.

Investitia e foarte mare, nu poti sa pui doar motorul si anexele.

Iti trebuie cutia, trebuie sa modifici cardanul, sa schimbi diferentialul.

Iar fiabilitatea ar fi scazuta.

Daca vrei E34, ia-ti un 525i 24V si vei fi foarte multumit.

Astea sunt vise, nu te supara ca-ti spun.

Investitia e foarte mare, nu poti sa pui doar motorul si anexele.

Iti trebuie cutia, trebuie sa modifici cardanul, sa schimbi diferentialul.

Iar fiabilitatea ar fi scazuta.

Daca vrei E34, ia-ti un 525i 24V si vei fi foarte multumit.

stiu ca sunt vise........visam si eu cand am spus asta........

• 4 weeks later...

Am bagat-o azi la vopsit, mari magari astia de la seat...mi-a zis la inceput 300lei si acum aproape 600 adica dublu.... Pun joi poze sa vedeti cum a iesit, poate nu trebe sa imi tai vreo vena :twoup:

Cu toba n-am rezolvat nimic...sper sa gasesc macar in septembrie liber la vreun service, oricum de hotarat sunt hotarat... o tai ! :twoup:

Edited by duxter

600 lei pentru cate piese de caroserie? :twoup:

o portiera, o oglinda si manerul de la cealalta portiera :twoup:

Stiu....e mult...da e si prima si ultima oara cand mai duc masina la reprezentante :|

Edited by duxter

Duxter: "Chiar nu ma asteptam sa iasa in hanul asta, nu e vb de culoare care din ce am inteles este vina fostului prop. care a revopsit masina cu alta nuanta insa cei de la Seat mi-au vopsit-o in batjocora. Adica e prost data vopseaua pe element. Mai mult ca sigur la anu o fac toata."

http://img527.imageshack.us/img527/2495/poza0035kk2.jpg

http://img295.imageshack.us/img295/1831/poza0033vk3.jpg

http://img337.imageshack.us/img337/8818/poza0030ck3.jpg

http://img80.imageshack.us/img80/688/poza0025vh5.jpg

• 2 weeks later...

Vreau sa ii fac cadou niste bujii ca imi cam fac figuri, ma lamureste cineva ce sa pun, adica stiu ce sa pun dar daca pot sa pun :twoup:

La mag. respectiv mi-au zis ca lor in catalog le apar doar BKR6EK de la NGK iar eu pe net am gasit si cu Iridium cu codul BKR6EIX.

Motorul este M52B25 11/1996.

http://img529.imageshack.us/img529/3097/bujiigf7.jpg

http://img529.imageshack.us/img529/bujiigf7.jpg/1/w906.png

Merge sa pun Irridium sau sa pun NGK normale ca nu o sa simt diferenta ?

Edited by duxter

Un mic 0-100 wet run...cam rece si ud afara, aderenta din belsug :lol: Prima data mi-a iesit bine insa am uitat sa apas pe Record :lol:((( a doua oara...ce se vede...am sch a2a in a3a prea rpd :)

I-am dat pe drumul la Cetatea de Scaun...am fost cam kamikazee ca e disco acolo :lol:

Putin lag oare ? ;)

Edited by duxter