Jump to content

ma cam sperie consumul

Calinu

Recommended Posts

Mie mi se par super normale consumurile date de voi mai sus. Atat pentru 3.0d cat si pentru 2.2i. Nu va mai luati aiurea dupa balivernele altora, atata consuma masinile.

si mie mi se pare normal consumul dar ma enerveaza diferenta intre BC si consumul adevarat ... de aproximatia aia nu mai vorbesc ca e total aiurea ... daca fac full-ul imi zice ca fac undeva la 580 km ... si fac maxim 330-350

Cam asta e diferenta si la mine :blink: imi arata tot cam 580 si fac maxim 380Km

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu am 320 i si ma declar multumit...pe mine NU ma sperie consumul. Am consum 13% cand e foarte frig afara prin Bucuresti si 11.5% in mod normal, iar afara ia cam 7.6%.

Explica-ne si noua cum iti consuma tie 7.6 % afara ca pare incredibil.Cred ca ai putea scoate consumul asta pe autostrada ,pe pilot automat cu 60 km/h...si eu cred ca nu mergi asa ca ai bmw doar. Ai facut consumul si la pompa sau te iei dupa computerul de bord care e clar ca te minte afisand consumurile astea.Ce e 46 e, ala cu face lift ?

Eu am 320 i si ma declar multumit...pe mine NU ma sperie consumul. Am consum 13% cand e foarte frig afara prin Bucuresti si 11.5% in mod normal, iar afara ia cam 7.6%.

Explica-ne si noua cum iti consuma tie 7.6 % afara ca pare incredibil.Cred ca ai putea scoate consumul asta pe autostrada ,pe pilot automat cu 60 km/h...si eu cred ca nu mergi asa ca ai bmw doar. Ai facut consumul si la pompa sau te iei dupa computerul de bord care e clar ca te minte afisand consumurile astea.Ce e 46 e, ala cu face lift ?

incredibil dar eu am scos afara 6.4% cu maxim 100-110 cu 70-80 in localitate dar e enervant rau a fost doar de test pe distanta de 100km

13% in bucuresti iarna numai noaptea dupa parerea mea. hai ca avem si noi acelasi model si stim cat consuma cu adevarat

Asa de test, mergand ca taximetristul ,poti sa scoti comsumuri mici dar nu mai ai nicio placere sa conduci bmw-ul.Asta nu e o masina sa schimbi vitezele la 2000 rpm.De-aia i-a si pus neamtu' caii la 5000-6000 rpm.Merita sa dai banii sa asculti sunetul ala de felina nervoasa.Si in fond si la urma urmei cu totii stim ca BMW-ul consuma, nu si-a luat nimeni masina asta sa faca economii la carburant. Pana la urma ce mai...dam verdictul:

BMW cu motor de 2-2.2 litrii ia 13-14 in medie in Bucuresti si 10 afara. Si 6% daca o impingi jumate din drum:twoup:

cred ca mi sa stabilizat si mie odata cu iarna cam pe la 16% in oras si 9-10 in afara! Poate o vand...daca nu reusesc sa-mi fac o benzinarie atunci o vand :).

lol

mai ai rabdare pana la primavara...mai e un pic si o sa'ti scada consumul

eu sunt foarte multumit

acum nu as renunta la cutia steptronic nici mort :) este foarte comoda,iar cand vreau putina adrenalina o pun pe sport sau schimb manual :)

a mea imi ia 15% acum,fac 400km cu un plin in bucuresti

consum mediu 13.8 pe ultimii 1500km in bucuresti

afara 9.2(verificat la pompa) asta in conditiile in care am mers cum am avut chef intre 80-230km/h.

dupa parerea mea consumul real se face in afara orasului.scrie in carte de ex 7.8 la 120 km/h faci proba,simplu.iese 10% ...avem probleme.

in oras ce consum sa fac daca fac 20 km intr'o ora jumate :) in concluzie nu va mai plangeti de consum,vreti 6 cilindrii mai scoateti 2-3 euro din buzunar la 100 km.e mult? :blink:

Eu am motor de 1991 cmc, dublu vanos de 150 cp, 6 cyl. Am schimbat debitmetru acum o luna si ceva, (inainte sa-l schimba lua in Buc in aglomeratie 14-15 si afara 8.6-9). Acum (simt ca) am alta masina cu un debitmetru nou. Ma declar efectiv indragostit de spectaculoasa schimbare. Consumul NU MAI SARE de 13% asta la -5 grade, mers in super aglomeratie, in Buc iar in zilele calduroase (am prins si 11 grade) ia 11-11.5% in buc pe aglomeratie iar mers noaptea ma indrept catre 10 si ceva!

Performantele dinamice au crescut o data cu scaderea consumului (si schimbarea debitmetrului), masina fiind MULT mai sprintena iar eu devenind un om mult mai fericit. Atunci, prietena mea a scos o vorba de duh, de am ras o juma' de ora: "Debitmetrul este viata mea"! :blink: :) :)

Edited by Alexxx

Eu am motor de 1991 cmc, dublu vanos de 150 cp, 6 cyl. Am schimbat debitmetru acum o luna si ceva, (inainte sa-l schimba lua in Buc in aglomeratie 14-15 si afara 8.6-9). Acum (simt ca) am alta masina cu un debitmetru nou. Ma declar efectiv indragostit de spectaculoasa schimbare. Consumul NU MAI SARE de 13% asta la -5 grade, mers in super aglomeratie, in Buc iar in zilele calduroase (am prins si 11 grade) ia 11-11.5% in buc pe aglomeratie iar mers noaptea ma indrept catre 10 si ceva!

Performantele dinamice au crescut o data cu scaderea consumului (si schimbarea debitmetrului), masina fiind MULT mai sprintena iar eu devenind un om mult mai fericit. Atunci, prietena mea a scos o vorba de duh, de am ras o juma' de ora: "Debitmetrul este viata mea"! :blink: :) :)

iar vrei sa vinzi masina? :)