Jump to content

anvelope Nexen

bogdan1980

Recommended Posts

Nu stiu. E o cunostinta din Cluj care aduce anvelope. Acestea le are pe stoc si eu diseara am drum la Cluj. Vroiam sa stiu daca merita sa le cumpar sau nu. Eu nu am auzit nimic de aceasta marca pana acum....

302475[/snapback]

Nici eu nu am auzit mai nimic de ei, iar pretul nu e chiar asa de bun.

Din ce am studiat eu cam asta ar fi oferta cea mai buna:

Continental

Cauciucuri de iarna WinterContact TS 790

225/55 R16 95H mit Felgenrippe Atentie! Productia acestui cauciuc va fi in curind oprita! Stoc limitat!

cu cauciucuridirect.ro doar 407,40 Lei noi

[Detalii] [Adauga in cosul de cumparaturi] [Comanda]

Semperit

Cauciucuri de iarna SPEED-GRIP

225/55 R16 95H

cu cauciucuridirect.ro doar 418,00 Lei noi

Nokian

Cauciucuri de iarna WR

225/55 R16 95H

cu cauciucuridirect.ro doar 422,80 Lei noi

Semperit

Cauciucuri de iarna SPEED-GRIP

225/55 R16 99H XL

cu cauciucuridirect.ro doar 426,30 Lei noi

Avon

Cauciucuri de iarna Ice Touring ST

225/55 R16 99V RF **

cu cauciucuridirect.ro doar 435,70 Lei noi

Pirelli

Cauciucuri de iarna W 210 Snowsport

225/55 R16 99H XL

cu cauciucuridirect.ro doar 442,60 Lei noi

Dunlop

Cauciucuri de iarna SP WINTER SPORT M3

225/55 R16 95H M0

cu cauciucuridirect.ro doar 444,10 Lei noi

Dunlop

Cauciucuri de iarna SP WINTER SPORT M3

225/55 R16 95H cu protecĂžie de jantĂŁ , *

Barum

Cauciucuri de iarna Polaris 2

225/55 R16 99H XL mit Felgenrippe ĂŽn pregĂŁtire

cu cauciucuridirect.ro doar 461,50 Lei noi

Pirelli

Cauciucuri de iarna W 210 Sottozero

225/55 R16 95H *

cu cauciucuridirect.ro doar 462,80 Lei noi

Nici eu nu am auzit mai nimic de ei, iar pretul nu e chiar asa de bun.

Din ce am studiat eu cam asta ar fi oferta cea mai buna:

Continental

Cauciucuri de iarna  WinterContact TS 790

225/55 R16 95H mit Felgenrippe Atentie! Productia acestui cauciuc va fi in curind oprita! Stoc limitat! 

cu cauciucuridirect.ro doar 407,40 Lei noi

Semperit

Cauciucuri de iarna  SPEED-GRIP

225/55 R16 95H 

cu cauciucuridirect.ro doar 418,00 Lei noi

Nokian

Cauciucuri de iarna  WR

225/55 R16 95H 

cu cauciucuridirect.ro doar 422,80 Lei noi

Semperit

Cauciucuri de iarna  SPEED-GRIP

225/55 R16 99H XL 

cu cauciucuridirect.ro doar 426,30 Lei noi

Avon

Cauciucuri de iarna  Ice Touring ST

225/55 R16 99V RF **

cu cauciucuridirect.ro doar 435,70 Lei noi

Pirelli

Cauciucuri de iarna  W 210 Snowsport

225/55 R16 99H XL 

cu cauciucuridirect.ro doar 442,60 Lei noi

Dunlop

Cauciucuri de iarna  SP WINTER SPORT M3

225/55 R16 95H M0 

Dunlop

Cauciucuri de iarna  SP WINTER SPORT M3

225/55 R16 95H cu protecĂžie de jantĂŁ , * 

Barum

Cauciucuri de iarna  Polaris 2

225/55 R16 99H XL mit Felgenrippe ĂŽn pregĂŁtire 

cu cauciucuridirect.ro doar 461,50 Lei noi

Pirelli

Cauciucuri de iarna  W 210 Sottozero

225/55 R16 95H * 

cu cauciucuridirect.ro doar 462,80 Lei noi

302477[/snapback]

Mda ai dreptate. Nu stiu daca merita sa ma risc avand in vedere ca pretul nu este tocmai mic.

Pentru clujeni: imi recomandati vreun depozit sau magazin de anvelope? In Oradea oferta este destul de limitata si avand in vedere ca merg pana maine la Cluj as vrea sa incerc si acolo.

Mersi.

De multe ori, gasiti "oferte" la cca 60 - 70% din pretul de marca dar uitati-va cu atentie la DOT-ul anvelopei....

@Bogdane: NEXEN a echipat de fabrica multe seria 5 (E60), am si eu doi amici in Ploiesti cu Nexen (de vara) pe 5-arul lor si sunt f multumiti. Pretul nu mi se pare exagerat, iar daca DOT-ul este cel putin 3007, atunci este un pret bun.

varianta: NEXEN produce si SYRON Este cineva pe forum care vinde asa ceva si are si preturi promotionale pentru membrii forumului.

Coreenii de la Nexen produc anvelope de peste 50 de ani.Nexen are doar doua birouri de reprezentare in toata lumea : in Germania si in America.Pe piata americana anvelopele Nexen sunt foarte cunoscute, in Europa mai putin.Se distribuie in Europa sub marca Syron (anvelopa Syron are stantata pe ea si marca "nexen" pe fiecare profil.)

Dragosvt de pe forum are anvelope Nexen si nu l-am auzit sa se planga, iar Syron au luat cativa membri ai forumului si deocamdata se comporta bine.

Marca Nexen nu are rezonanta marcilor de elita, dar raportul pret-calitate este corect.

Dimensiunea 225/55/16 nu se regaseste insa in oferta Syron, nici la cele de vara,nici la cele de iarna.

Edited by 525da

Ar trebui sa transformam topicul asta in Anvelope de iarna 2007 -2008, daca e toata lumea de acord si mai ales autorul.

302499[/snapback]

Perfect de acord. Daca poate un moderator sau admin sa modifice titlul ar fi ok. Se apropie sezonul rece cu pasi repezi si cred ca multa lume e interesata de anvelope de iarna.

• 3 months later...
De multe ori, gasiti "oferte" la cca 60 - 70% din pretul de marca dar uitati-va cu atentie la DOT-ul anvelopei....

@Bogdane: NEXEN a echipat de fabrica multe seria 5 (E60), am si eu doi amici in Ploiesti cu Nexen (de vara) pe 5-arul lor si sunt f multumiti. Pretul nu mi se pare exagerat, iar daca DOT-ul este cel putin 3007, atunci este un pret bun.

varianta: NEXEN produce si SYRON Este cineva pe forum care vinde asa ceva si are si preturi promotionale pentru membrii forumului.

Pana la urma sint bune de ceva astea? Pentru ca am vazut undeva un alt mesaj de-al tau in care spuneai ca nu ai pune pe masina ta stifturi d-astea (ma rog, nu mai stiu exact termenul folosit de tine dar era sinonim si nu mai gasesc nici mesajul). Ca ma bate gandul sa iau si eu de iarna asa ceva pentru ca am gasit la un prieten o oferta foarte buna pentru mine.

Pana la urma sint bune de ceva astea? Pentru ca am vazut undeva un alt mesaj de-al tau in care spuneai ca nu ai pune pe masina ta stifturi d-astea (ma rog, nu mai stiu exact termenul folosit de tine dar era sinonim si nu mai gasesc nici mesajul). Ca ma bate gandul sa iau si eu de iarna asa ceva pentru ca am gasit la un prieten o oferta foarte buna pentru mine.

Ca in orice alt produs, raportul calitate/pret face piata. Din ecuatia asta nu trebuie eliminat DOT-ul! Cu alte cuvinte, o anevelopa, dupa cca 4 ani, datorita deprecierii materialelor de compozitie, coboara mult sub standardul de siguranta.

Daca cineva merge cateva mii de km pe an, nu are rost sa dea o caciula de bani pe niste anvelope de marca, gen Michelin. Peste 4-5 ani va descoperi ca au crapat si va trebui sa le arunce, chiar daca acestea abia daca au 1 sau 2 mm consumati din profil.... Aceasta persoana poate foarte bine sa isi incalte masina cu ceva mai ieftin, care pe parcursul celor 3-5 ani si ai celor 20-30ooo km se vor toci pana la indicatorii de uzura.

La polul opus, pentru un sofer caruia ii place sa conduca, o anelopa de talia clasei in discutie nu il va satisface, dar nici nu il va determina sa incerce pe masina sa (implicit pe buzunarul sau, pe siguranta sa si a familiei sale) astfel de anvelope. Evident, va alege ceva de clasa superioara.

Amicii de care scriam in mesajul de mai sus sunt oameni care rar ies cu masina din oras, iar atunci o fac sa se duca la Metro sau la Carefour. Nu stiu sa fi scris vreodata despre Nexen sau Syron ca ar fi stifturi. Nu le-am vazut nici pe vreun site care sa permita o analiza comparativa intre diverse marci de anvelope, dar nici acest aspect nu le catalogheaza drept stifturi. Personal, am avut o tentativa de a cumpara asa ceva, dar am preferat sa raman fidel marcilor consacrate.

Sa iti iei sau nu? Nu stiu cu ce anvelope mergi tu acum, iarna. Sper ca nu cu cele cumparate anul trecut, cand ai dat cu piciorul unei oferte mai mult decat convenabile de Syron si ai preferat, ca si mine dealtfel, calitatea Dunlop!

La polul opus, pentru un sofer caruia ii place sa conduca, o anelopa de talia clasei in discutie nu il va satisface, dar nici nu il va determina sa incerce pe masina sa (implicit pe buzunarul sau, pe siguranta sa si a familiei sale) astfel de anvelope. Evident, va alege ceva de clasa superioara.

Mda, deci le consideri in continuare stifturi din moment ce crezi despre ele ca ar pune siguranta in pericol. Nu stiu de ce le recomandai mai devreme. Ma gandesc ca daca BMW a pus asa ceva din fabrica pe e60 sint niste anvelope de inalta performanta, dar ma tem ca si asta e o inventie ca si recomandarile tale de mai sus. Sau poate nu sint chiar stifturi si nici nu pun siguranta cuiva in pericol si a fost doar un comentariu marca CC cu adresa precisa. Poate te hotarasti cand ai vorbit serios si obiectiv. :blink:

Sa iti iei sau nu? Nu stiu cu ce anvelope mergi tu acum, iarna. Sper ca nu cu cele cumparate anul trecut, cand ai dat cu piciorul unei oferte mai mult decat convenabile de Syron si ai preferat, ca si mine dealtfel, calitatea Dunlop!

E a doua iarna pe care o fac cu anvelopele de vara si slava Domnului ca nu am avut nevoie de altceva. Am mers vreo 2 zile la birou pe jos si cam asta a fost iarna, n-am avut drumuri de facut prin zapada. Nici macar drumuri lungi pe frig n-am avut asa ca a fost ok. Dar am si stat cu inima indoita ca cine stie ce situatie vine sa am nevoie de masina neaparat si ninge rau si ma prinde nepregatit. Asa ca as vrea sa ma asigur si in privinta asta. In plus astea de care vorbesc sint noi, nu cred ca au 1000 de km. Perisorii aia sint intregi, nu se observa defecte asa la ochi, arata excelent iar pretul e derizoriu. Sint Nexen de prin septembrie 2006. Si m-ar incanta pentru ca oricum iarna merg mult mai incet si mult mai putin si investitia in niste anvelope scumpe nu stiu cat de mult ar renta. Bine, ar trebui sa ma gandesc si la niste jante pentru ca sint pe 16, parca 205. Mi se par cam mici dar am inteles ca iarna sint mai bune asa.

Decisions, decisions!?

Edited by avlad

Decisions, decisions!?

Eu zic ca anvelopele sunt ok.

Nu neaparat daca sunt anvelope de "nume" inseamna ca exceleaza prin calitate.Un exemplu sunt anvelopele Bridgestone Turanza cu care sunt echipate multe E90-uri, sunt de foarte proasta calitate.

Eu cred ca iti periclitezi viata mai mult daca pui piese sh pe masina, cum fac multi , decat daca pui niste anvelope noi chiar daca nu sunt o marca consacrata.

Mda, deci le consideri in continuare stifturi din moment ce crezi despre ele ca ar pune siguranta in pericol. Nu stiu de ce le recomandai mai devreme. Ma gandesc ca daca BMW a pus asa ceva din fabrica pe e60 sint niste anvelope de inalta performanta, dar ma tem ca si asta e o inventie ca si recomandarile tale de mai sus. Sau poate nu sint chiar stifturi si nici nu pun siguranta cuiva in pericol si a fost doar un comentariu marca CC cu adresa precisa. Poate te hotarasti cand ai vorbit serios si obiectiv. :)

Raspuns: Daca te deranjeaza marca CC nu ai decat sa imi dai ignore si ai scapat; nu este prima data cand te sfatuiesc cu caldura sa folosesti "Ignore". Pana atunci, te rog sa dovedesti maturitate si sa nu mai imi pui in gura cuvinte pe care nu le-am rostit vreodata. Mda, nici nu stiu de ce imi pierd timpul raspunzand blabla-urilor tale

E a doua iarna pe care o fac cu anvelopele de vara si slava Domnului ca nu am avut nevoie de altceva. Raspuns: Asta denota cat de mare pret pui pe siguranta ta si a familiei tale .......

Sint Nexen de prin septembrie 2006. Raspuns: Daca sunt septembrie 2006, jumatate de pret deja este o oferta de specula!

Later Edit: Supozitia ta cum ca dotarea de fabrica a BMW este de inalta performanta ti-a demontat-o Bavaria in postul de mai sus. :blink:

Edited by CC23298

Daca te deranjeaza marca CC nu ai decat sa imi dai ignore si ai scapat; nu este prima data cand te sfatuiesc cu caldura sa folosesti "Ignore" . Mda, nici nu stiu de ce imi pierd timpul raspunzand blabla-urilor tale

Eu nu dau ignore nimanui. Vreau sa aflu cat mai multe lucruri noi si mi s-a oferit acest chilipir. Din pacate tu dai informatii dupa cum esti in relatii bune sau proaste cu cineva. Asta doar ma amuza si nici asta nu vreau sa pierd.

Asta denota cat de mare pret pui pe siguranta ta si a familiei tale

Sa nu exageram. Pana una alta eu n-am facut niciun accident nici singur nici cu familia, in care sa pun cuiva siguranta in pericol. In 14 ani de soferie si peste 200k km. Nu sint multi dar nici putini. Si nici n-am iesit cu masina pe camp cu familia in masina vreodata. Nu stiu de ce tocmai tu faci asemenea afirmatii categorice si nici nu cred ca esti in masura sa judeci ce pret pun eu pe familia mea. Chiar nu inteleg de ce te inflamezi asa intr-o discutie despre cauciucuri.

Daca sunt septembrie 2006, jumatate de pret deja este o oferta de specula!

Pretul am zis ca e derizoriu pentru o anvelopa practic nerulata si pastrata in conditii perfecte, de un an si jumatate vechime.

Avlad, poate ca era util sa precizezi ca nu iei de la mine anvelopele.Aceasta precizare ar fi sporit intr-un mod considerabil calitatea anvelopelor si achizitia pe care o preconizezi ar fi devenit una profitabila pentru tine! :blink: .

Eu gandesc altfel : daca un produs e prost este sanctionat de piata si producatorul dispare.De 50 de ani insa Nexen continua sa fabrice si sa comercializeze anvelope. Pe site-ul lor exista posibilitatea sa dai feedback, asa ca, cine e nemultumit de aceste anvelope sa scrie acolo motivele care il determina gandeasca asa si sa solicite eventual intrarea in faliment a concernului coreean. :)

Edited by 525da

Avlad, poate ca era util sa precizezi ca nu iei de la mine anvelopele.Aceasta precizare ar fi sporit intr-un mod considerabil calitatea anvelopelor si achizitia pe care o preconizezi ar fi devenit una profitabila pentru tine! :blink:

Am zis un prieten, nu o prietena. Nu, nu le iau de la tine pentru ca din cate stiu eu tu vinzi doar noi in tipla. :) Ma rog, probabil era necesara precizarea.

@AVlad, stiam ca nu este vorba de 525da, oferta ei ai refuzat-o in vara. Raspunsul meu a fost punctual la ce m-ai intrebat. Totusi, de ce ai nevoie de anvelope de iarna? Vreun "click" dupa 14 ani de condus? :blink:

@Ciupanezu: Parca reclama se face doar la Mica publicitate, pe fata. Cea ascunsa parca nu este permisa. Corecteaza-ma, daca gresesc. :)

O cunostinta de-a mea are de vanzare anvelope Nexen :blink: de iarna la pretul de 400 RON/bucata - dimensiune 225/55/R16. Ati auzit de aceste anvelope? Are cineva pe masina? Sunt de calitate sau nu merita sa mi le pun pe masina?

http://www.nexentire.co.kr/english/main/index.asp

Bogdan, din cate stiu, ti-ai pus pe masina Michelin PA2, de care sunt convins ca esti mai mult decat multumit. Ce te-a determinat sa renunti la ideea "Nexen"?

Un prieten de-al meu si-a pus Nexen pe o Skoda Octavia in luna decembrie. Acum l-am intrebat si spune ca e multumit de ele. A facut intre timp 5000 km...Deci, eu zic ca sunt OK.

Mersi pentru raspuns, intre timp am gasit si o evaluare a acestora: http://www.ctyres.co.uk/tyres/nexen.php

Eu am Nexen , alea de vara pe masina. 225/16/50 parca

The Nexen N2000

asa se numeste modelul, le am de vara trecuta, nu stiu ce sa zic, sunt multumit, sunt noi , am facut cu ele 5000 km, maxim 10 000 , raportul pret calitate cred eu ca e unul bun.

am dat pe unu 250 ron parca, sau 280 , oricum pana in 300

Am fost acum si m-am uitat la ele, nu se vede ca sunt folosite, arata ca noi sincer. bine , le-am si spalat cand le-0am depozitat peste iarna :blink: :)