Jump to content

e34 525 170km/h fara franare in fundul unui camion

yitzack

Recommended Posts

sa intamplat pe 13.10.2007 pe autostrada bucuresti pitesti la km 73 (gaesti). cumparasem masina de la arad,si pe drum spre bucuresti, i-am dat-o unui amic sa o conduca :blink: ..eu eram in fata lui cu alta masina, am depasit, dar el nu a mai apucat si s-a infipt in fundul rabei, sub roata din stanga spate, raba a sarit in sus de spate, si a cazut pe bmw.ultima data cand se uitase la kilometraj avea 140,pedala de acceleratie era la fund, si nu a apucat sa puna frana, a realizat ce s-a inatmplat abia dupa ce s-a dat jos din masina. urmari: toata fata distrusa la bmw,sasiu indoit,motoru inca mergea dupa accident, dar l-am oprit imediat pt k baia de ulei sa spart. la raba s-a indoit sasiul si s-au rupt arcurile pe spate :) . amicul meu care era la volan, s-a ales doar cu o zgarietura pe nas de la oglinda retrovizoare care i-a sarit in fata, mentionez ca nu purta centura si airbagul nu s-a deschis.

concluzia pe care am traso este ca e34 este o masina foarte buna din punctul de vedere al sigurantei in caz de accident..nefiind singura pe care am vazut-o in ipostaze asemanatoare, din care pasagerii au scapat in viata. dupa cateva zile mi-am luat alt e34, cel din avatar, dar un 520i din 1991. cel pocnit era un 525 tds din 1993 :blink: mia placut foarte mult masina...o stiam de ceva vreme inainte sa o cumpar..masina era impecabila din toate punctele de vedere cand am luato-o, mai putin 2 bujii incadescente.

am mai vazut acum ~1 an la AB un m6 facut varza in exterior si interioru era intact tevile de esapament din stanga ajunsesera pe post de coada de rechin ! si mi-a pov dealeru ca a accelerato ca prostu pe linia de tramvai s-a rasturnat de cateva a intrat intr-un stalp si de acollo a mai ricosat in alt stalp si pur si simplu s-au dat jos din masina nevatamati cred ca ar trebuie sa mai treci pe la biserica :blink: si tu si cei cu m6

sa intamplat pe 13.10.2007 pe autostrada bucuresti pitesti la km 73 (gaesti). cumparasem masina de la arad,si pe drum spre bucuresti, i-am dat-o unui amic sa o conduca :blink: ..eu eram in fata lui cu alta masina, am depasit, dar el nu a mai apucat si s-a infipt in fundul rabei, sub roata din stanga spate, raba a sarit in sus de spate, si a cazut pe bmw.ultima data cand se uitase la kilometraj avea 140,pedala de acceleratie era la fund, si nu a apucat sa puna frana, a realizat ce s-a inatmplat abia dupa ce s-a dat jos din masina. urmari: toata fata distrusa la bmw,sasiu indoit,motoru inca mergea dupa accident, dar l-am oprit imediat pt k baia de ulei sa spart. la raba s-a indoit sasiul si s-au rupt arcurile pe spate :) . amicul meu care era la volan, s-a ales doar cu o zgarietura pe nas de la oglinda retrovizoare care i-a sarit in fata, mentionez ca nu purta centura si airbagul nu s-a deschis.

303134[/snapback]

nu vad de ce ai adus in discutie airbagurile...se stie ca la o masina de varsta asta rulata in romania airbagurile sunt "loterie" :)

am mai vazut acum ~1 an la AB un m6 facut varza in exterior si interioru era intact  tevile de esapament din stanga ajunsesera pe post de coada de rechin ! si mi-a pov dealeru ca a accelerato ca prostu pe linia de tramvai s-a rasturnat de cateva a intrat intr-un stalp si de acollo a mai ricosat in alt stalp si pur si simplu s-au dat jos din masina nevatamati cred ca ar trebuie sa mai treci pe la biserica :blink: si tu si cei cu m6

303153[/snapback]

Nu cumva erau din Oradea?

Scuze de off.

nu vad de ce ai adus in discutie airbagurile...se stie ca la o masina de varsta asta rulata in romania airbagurile sunt "loterie"  :blink:

303339[/snapback]

am adus in discutie airbagurile ca sa subliniez faptul k omul ala trieste nu datorita airbagului sau centurii...ci pur si simplu datorita felului in care a fost proiectata si construita masina aia..adik e34

Masina asta nu ai vanduto asa lovita baietilor de la service-ul de bmw-uri din aparatori ? ca vroiam eu sa cumpar motorul ...

304316[/snapback]

dap..lor le-am dato...motoru e beton..nu gaza..nu scotea fum..mergea super...avea 360.000km reali

Esti sigur de ce zici?In afara de telescoapele de absorbtie din bara ce mai e deformabil la e34?Habitaclu tip cusca au alte masini mai noi gen Smart.Parerea mea. :blink:

305852[/snapback]

la un impact mai mic ramane ca o cusca...adica nu se deformeaza...asta am vazut la majoritatea bmw-urilor incepand cu seria 5, oricum caroseriile sunt mult mai solide decat la alte masini...mai vechi sau mai noi

Masina asta nu ai vanduto asa lovita baietilor de la service-ul de bmw-uri din aparatori ? ca vroiam eu sa cumpar motorul ...

304316[/snapback]

da am vazut si eu motorul si este impecabil,chiar am luat ceasurile de bord,un stop pe spate si electromotorul si am ramas surprins cum aratau piesele de pe el,parca erau noi.Recomand motorul ala care arata ca nou.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.