Jump to content

Masina mea ...

Stefan_SNK

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

daca nu ma insel, te-am vazut vineri seara in jurul orelor 18 la spalatoria auto din curtea celor de la Master tuner (iti spalai masina si apoi a inceput sa ploua) eu eram in incaperea de alaturi faceam un dino cu un Bmw E36, te-ai uitat de cateva ori la noi si parca imi venea sa ies sa te intreb daca nu esti de pe forum ! :)

p.s sper sa nu fi facut vreo confuzie !

daca nu ma insel, te-am vazut vineri seara in jurul orelor 18 la spalatoria auto din curtea celor de la Master tuner (iti spalai masina si apoi a inceput sa ploua) eu eram in incaperea de alaturi faceam un dino cu un Bmw E36, te-ai uitat de cateva ori la noi si parca imi venea sa ies sa te intreb daca nu esti de pe forum ! :)

p.s sper sa nu fi facut vreo confuzie !

da ...eu eram ..acolo o spal frecvent

admiram pisoiul .... vroiam sa intru sa intre....eram stresat ca ... m-a harjaise careva prin trafic... si nu am simtit ... pe bara mea proaspat vopsita si vroiam sa vad daca iese...la spalat...de aia spalam masina pe timp de ploaie ..

vroiam sa intru sa te intreb despre pisoi ...nu toti posesorii sunt :) prietenosi ...

data viitoare abordeaza-ma... nu ti-am retinut numarul

Superba!!!!!!!! :) am si eu una la fel ;) doar culoarea le diferentiaza....a mea e toledo blau,in rest,interior piele crem ,trimuri in 2 culori ...:) Sa te poarte sanatos limuzina!:)

Eu nu cred ca mai seamana a ta cu a lui ca n-ai avut grija de ea ... :)

doar niste zgarieturi facute din neatentie se repara :)

Superba!!!!!!!! ;) am si eu una la fel :) doar culoarea le diferentiaza....a mea e toledo blau,in rest,interior piele crem ,trimuri in 2 culori ...:) Sa te poarte sanatos limuzina!:)

Eu nu cred ca mai seamana a ta cu a lui ca n-ai avut grija de ea ... :)

doar niste zgarieturi facute din neatentie se repara :D

Sa fie cum zici tu .. :D ...si daca ii repari semnele de buna purtare sa ai grija de ea .. :)

• 1 month later...

Pentru ca existau niste sceptici cu privire la performantele 5-ului din topic iata am facut un filmulet

0-100km/h cu DSC ON ...si in modul Drive <_< .....conditii de ......aderenta medie....

am reusit 9 secunde.... in carte sunt 9,1 secunde eu zic ca merge si mai bine daca am aderenta mai mare ...

• 3 months later...