Jump to content

Inspectia tehnica periodica

verssatu

Recommended Posts

tocmai m-am intors de la Augsburg, dupa ce am lasat si o reclamatie.

Am sunat cu cateva zile in urma la call center-ul lor si am intrebat clar daca se poate ITP la masina mea, le-am zis model tot etc, si au zis ca da.

Apoi am intrebat din nou daca sunt siguri, ca stiu ca nu se citeste seria, si ca le trebuie nush ce camera (ca eram deja patit), la care ei au tot sustinut ca "da, da se poate, nicio problema, veniti cu ea la noi ca se rezolva."

Am ajuns azi dim, am stat o ora la coada, ca nu era cu programare si dupa ce a incercat mecanicu ala se ceteasca cumva seria, a dat jos scut pe acolo, mi-a zis ca nu se poate...le-am facut reclamatie celor de la call center, mecanicu nu consider ca are vreo vina...

Stiu ca nu rezolv nimic, dar m-am linistit si eu cu reclamatia aia, pt ca mi-am luat liber special sa rezolv... Sunt curios ce raspuns o sa primesc..

in concluzie caut statie ITP cu camera :twoup:

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

tocmai m-am intors de la Augsburg, dupa ce am lasat si o reclamatie.

Am sunat cu cateva zile in urma la call center-ul lor si am intrebat clar daca se poate ITP la masina mea, le-am zis model tot etc, si au zis ca da.

Apoi am intrebat din nou daca sunt siguri, ca stiu ca nu se citeste seria, si ca le trebuie nush ce camera (ca eram deja patit), la care ei au tot sustinut ca "da, da se poate, nicio problema, veniti cu ea la noi ca se rezolva."

Am ajuns azi dim, am stat o ora la coada, ca nu era cu programare si dupa ce a incercat mecanicu ala se ceteasca cumva seria, a dat jos scut pe acolo, mi-a zis ca nu se poate...le-am facut reclamatie celor de la call center, mecanicu nu consider ca are vreo vina...

Stiu ca nu rezolv nimic, dar m-am linistit si eu cu reclamatia aia, pt ca mi-am luat liber special sa rezolv... Sunt curios ce raspuns o sa primesc..

in concluzie caut statie ITP cu camera :twoup:

am mai auzit asta si nu o data...

du-te la meridian vis-a-vis de praktiker in militari...

Eu am fost la Filaret si m-a costat 100 de lei.

Fara programare, nu era nici coada, oamenii au fost prompti si ok. Fara spaga fara nimic.

PS: treaba cu "camera" e de fapt un bucata de "teava flexibila" cu camera in varf. Se baga pe deasupra..nu trebuie sa desfaca absolut nimic(doar sa ridici capota).

Cum e oarecum langa Militari eu iti recomand sa mergi la ei

• 2 weeks later...

Am facut ITP-ul la Clio sotiei. Am mers la reprezentanta Renault din Constanta si am avut o placuta surpriza. Pretul a fost doar 80 de lei si au lucrat impecabil. Au pus protectie pe volan, scaun si schimbator. Au ridicat masina si au tras de articulatii, au reglat farurile.

De fapt, pe langa ITP i-au facut chiar o verificare ca la carte, ceea ce m-a impresionat in mod placut. In plus m-au lasat sa asist la operatie, ba chiar mi-au dat si detalii.

La service-ul ala unde faceam pana acum ITP-ul, in afara de faptul ca era mult mai scump, dadeau si rasol, verificarea era doar de forma, aveau niste scule jegoase, se urcau in masina cu salopeta de lucru fara sa puna niciun fel de protectii.

salutare. am facut si eu itp-ul ieri. 90 lei + 30 lei ca am fost tratat cu intaietate si putina indulgenta. am avut probleme cu frana de mana si cu foliile neomologate. culmea este ca frana de mana tine pe cea mai a draq panta si acolo pe tulumbele alea abia se observa ca tine catusi de putin, plus ca pe o parte tine mai bine decat pe cealalta.

• 2 months later...