Jump to content

Consum bizar 530i E60

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

De ce? Pt simplul fapt ca romanul e numai "Show Off", nu are bani sa treaca strada dar isi face credit pe 15 ani pt un BMW.  Diferentele de cost dintre un BMW 530i si un Logan este de numai 3 milioane de lei la o medie de 2000km/luna.

PS: Acum o saptamana, am fost sa duc o roata la vulcanizare si acolo era un "sjmecher" cu un E60 care-si monta anvelope Matador.... :blink:

312259[/snapback]

Din pacate e adevarat...

Stiu pe destui care au un venit din care clar nu-si permit asa ceva, insa si-au umplut casa cu electrocasnice si mobila de lux, plasma in sufragerie, masina sh de peste 15 000, toate luate din vanzarea ori a unui teren mostenit, ori din credite.

Edited by Ciupanezu

Din pacate e adevarat...

Stiu pe destui care au un venit din care clar nu-si permit asa ceva, insa si-au umplut casa cu electrocasnice si mobila de lux, plasma in sufragerie, masina sh de peste 15 000, toate luate din vanzarea ori a unui teren mostenit, ori din credite.

312352[/snapback]

mda

aici nu e locul in care sa nu putem fi sinceri. intr adevar, masina asta ma cam depaseste un pic , adica nu am corespunzator acestui bmw si o vila pe masura si nici nu mananc la hilton. abia reusesc sa l intretin.

oricum insa nu sunt de acord cu remarcile care zic ca sufletul bmw ului e motorul.

eu l am luat pt ca imi place caroseria si ce are pe el. cred ca si efortul de proiectare a fost apreciabil ca sa realizeze caroseria asta si nu stiu daca nu cumva ei nu sunt mai mandri de caroserie decat de moror.

motorul nu e totul pt mine. probabil ca nici daca as castiga la loto nu stiu ce pot tot n as privi prea atent la performanta motorului.

iar cu gpl chiar s ar putea sa aiba viitor. uite asta e primu exemplu care mi a venit cu un search http://www.m5board.com/vbulletin/archive/i...php/t-5644.html

incearcati sa fiti un pic rationali: inteleg pe undeva dispretul pt cei cu gpl data fiind pasiunea mare a voastra pt bmw dar ganditi- va stai la semafor de o juma de ora

sa zicem ca ai gpl, macar pt protectia mediului si tot realiyezi ceva sa lasi motorul pe gaz. reamintesc: :blink: poti dupa aia sa dai inapoi pe benzina

ma rog cred ca plictisesc cu subiectul asta ...

oricum ii inteleg pe cei care au ca pasiune motoarele.

mda

aici nu e locul in care sa nu putem fi sinceri. intr adevar, masina asta ma cam depaseste un pic , adica nu am corespunzator acestui bmw si o vila pe masura si nici nu mananc la hilton. abia reusesc sa l intretin.

oricum insa nu sunt de acord cu remarcile care zic ca sufletul bmw ului e motorul.

eu l am luat pt ca imi place caroseria si ce are pe el. cred ca si efortul de proiectare a fost apreciabil ca sa realizeze caroseria asta si nu stiu daca nu cumva ei nu sunt mai mandri de caroserie decat de moror.

motorul nu e totul pt mine. probabil ca nici daca as castiga la loto nu stiu ce pot tot n as privi prea atent la performanta motorului.

iar cu gpl chiar s ar putea sa aiba viitor. uite asta e primu exemplu care mi a venit cu un search http://www.m5board.com/vbulletin/archive/i...php/t-5644.html

incearcati sa fiti un pic rationali: inteleg pe undeva dispretul pt cei cu gpl data fiind pasiunea mare a voastra pt bmw dar ganditi- va stai la semafor de o juma de ora

sa zicem ca ai gpl, macar pt protectia mediului si tot realiyezi ceva sa lasi motorul pe gaz. reamintesc:  :blink:  poti dupa aia sa dai inapoi pe benzina

ma rog cred ca plictisesc cu subiectul asta ...

oricum ii inteleg pe cei care au ca pasiune motoarele.

312543[/snapback]

Este pur si simplu o blasfemie ceea ce vrei sa faci cu acea instalatie de GPL.

Mai bine o dai la schimb sau o vinzi.

incearcati sa fiti un pic rationali: inteleg pe undeva dispretul pt cei cu gpl data fiind pasiunea mare a voastra pt bmw

312543[/snapback]

Nu e vorba de nici un dispret. Ce am eu sau altii cu tine, poti sa-ti pui si motor cu apa, n-am nici o treaba. Era doar o constatare, ca multi isi iau masini care nu le pot intretine. Dintr-un motiv sau altul. Iar apoi ori nu au bani de benzina, ori le schilodesc cu diverse modificari.

Insa pe viitor ar fi frumos daca ai putea sa te gandesti si la costurile intretinerii unei masini, pentru a nu te mai chinui dupa ce ai cumparat-o. Si gandeste-te si la revanzare: nu o sa o cumpere nici dracu. Nimeni nu o sa vrea sa cumpere o masina la care s-a umblat in asa hal. Iti faci o deserviciu major modificand masina asa.

Din partea mea sa fii sanatos :blink: